Airlines palabuan udara Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Parks tema piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Laporan WTTC énggal nyayogikeun saran investasi pikeun Travel & Pariwisata pasca COVID

Numutkeun laporan, pamaréntah sareng tujuan kedah nanem modal sareng narik investasi ti swasta di daérah sapertos infrastruktur fisik sareng digital, ogé dina ruas perjalanan sapertos kasihatan, médis, MICE, sustainable, petualangan, budaya atanapi sasaran - kalebet awéwé , LGBTQI, sareng tiasa diaksés - pariwisata.

Julia Simpson, WTTC Presiden & CEO, nyarios:

"Data WTTC parantos ngaluarkeun pangaruh parah tina pandemi dina sektor Travel & Pariwisata.

"Penting pisan pikeun pamangku kapentingan pikeun fokus kana fasilitasi perjalanan pikeun ngahontal perjalanan anu aman sareng lancar, sareng diversifikasi kagiatan ngahasilkeun pendapatan, diantara kasempetan anu sanés.

"Kusabab séktor ieu nuju kana pamulihan, penting pisan pikeun ngartos prioritas pikeun ngajalankeun investasi publik sareng swasta pikeun ngawangun ékonomi sareng muka konci poténsial sektor Travel & Pariwisata."

Laporan WTTC nunjukkeun pentingna investasi dina sektor Wisata & Pariwisata salaku jalur pikeun pamulihan, sareng kumaha pentingna pikeun ngajantenkeun hubungan masarakat-swasta-komunitas (PPCP).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Era anyar sareng dékade anyar! Dunya parantos robih sareng urang kedah adaptasi sareng parobihan ieu. Hanjakalna henteu sadayana pamaréntah nuturkeun Tren. Pelancong tujuanana milarian 3S, sateuacanna Laut, Surya sareng Jasa sareng ayeuna Senyum, Aman, Kelestarian.