24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
raramean film wartos jelema USA Breaking News

Star Hollywood Jane Powell sareng Golden Age of Film ayeuna tos maot

Hollywood Super Star Jane Powell ngamimitian umur 5 salaku prodigy nyanyi dina radio di Portland, Oregon, sareng réngsé umur 92. Dina layar, anjeunna gancang lulus ti peran rumaja kana produksi musik anu mewah anu mérek Hollywood abad ka-20.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Salah sahiji bintang sajati di Hollywood Jane Poweell pupus dinten ayeuna, yuswa 92 taun
  • Petualangan caket sapertos kaluar panto hareup anjeun, nya éta kecap, sareng petualangan énggal dimimitian pikeun karesep ieu kanggo seueur pisan
  • Tujuan pakansi anu dipikaresepna nyaéta Mexico, dimana anjeunna syuting Liburan di Mexico di 1946

Hollywood Golden Age ngagaduhan karugian terminal dinten ayeuna ku Jane Powell ngalangkung.

Salaku pusat perhatian dina musikal pilem, anjeunna ngajentul dina pilem sapertos 'A Date With Judy' sareng 'Royal Wedding.'

A tweet nyarios: Naon kahirupan. Abdi émut ningali Ibu. Powell jeung @PinkMartiniBand di @HollywoodBowl w/@rufuswainwright@arishapiro sareng l matak tina @sesamestreet#Ngimpi Jane Powell

"Petualangan siga anu kaluar tina panto hareup anjeun.", Kecap-kecap anu dipercaya bintang ieu.

Hiji kipas nyerat: "Bentang salah sahiji pilem karesep kuring. Kuring ogé resep ningali anjeunna ngalakukeun peran langsung dina téater usum panas. Anjeunna ngagaduhan sora anu endah. RIP."

Jane Powell lahir tanggal 1 April 1929. Pilem anu kadua nyaéta Delightfully Dangerous, anu disebatna "pilem pangpayunna anu kuring kantos damel." Salami pilem anu katilu na, lebaran di Méksiko 1946 anjeunna pendak sareng sobat payun na, Roddy McDowall. pilem Technicolor kahijina.

Dilahirkeun Suzanne Lorraine Burce di Portland, Oregon, Powell parantos janten penyanyi suksés lokal - anjeunna parantos ngalalana kaayaan nagara na salaku "Oregon Victory Girl" kanggo ngajual beungkeut perang Perang Dunya Kadua - nalika anjeunna ngalih ka Hollywood, geuwat asup salaku kontrak pamuter kalayan Metro-Goldwyn-Mayer.

Debut pilem na sumping di 1944 kalayan Lagu Jalan Terbuka, dimana anjeunna maénkeun versi fiksi tina dirina - penyanyi rumaja anu ngagabung sareng bintang acara-biz sapertos dinten sapertos Edgar Bergen (sareng Charlie McCarthy), pamimpin Big Band Sammy Kaye sareng WC Fields. (Dina naon anu disangka mangrupikeun patukeur anu sacara improvisasi, Fields masangkeun mikropon ka Powell kalayan garis abadi, "Ieu anjeun, kumquat alit abdi.")

Powell neuteup dina taun 1945 Bahaya anu Pikaresepeun, 1948an Tanggal sareng Judy sareng, di 1951, peran anu nangtoskeun karir sabalikna Astaire di Royal kawinan, dimana duanana maénkeun polah nari lanceuk-lanceuk (salah sahiji nomer musik duo nampilkeun naon anu dianggap judul lagu pangpanjangna dina musik MGM naon waé:

Sababaraha pilem musik nuturkeun, anu nyababkeun peran Powell salaku Milly Pontipee di 1954 Tujuh Pangantén pikeun Tujuh Sadérék.

Powell maénkeun jumlah musik anu menonjol sapertos "Goin 'Courtin'," "When You're In Love" sareng "Wonderful, Wonderful Day."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment