24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Warta Breaking Indonésia Rapat Berita Industri rapat wartos Seychelles Ngabebas Warta News kelestarian piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata WTN

Forum Pariwisata Global Ngadéngé Peryogi Visibilitas dina Normal Anyar

Forum Pariwisata Global
Ditulis ku Alain St.Ange

Forum Pariwisata Global maya (GTF) réngsé dinten ayeuna, 16 Séptémber 2021, di Jakarta, Indonésia. Acara éta ngahijikeun pamimpin sektor ti sakumna dunya pikeun silih tukeur ideu ngeunaan kaayaan ayeuna dina pariwisata sareng silaturahmi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Présidén Dewan Pariwisata Afrika, Alain St. Angle nekenkeun dina Forum Pariwisata Global di Jakarta, yén pariwisata peryogi dukungan politik sabab éta tetep konci pikeun kasuksesan industri.
  2. Cenah Pamaréntah Indonésia gaduh seueur poténsi pariwisata sareng nagara kedah ngagunakeun sagala rupa pikeun ningkatkeun pisibilitas.
  3. St. Ange nunjukkeun yén dina postingan COVID anu normal, penting pikeun ngaapresiasi yén unggal tujuan pariwisata bakal mancing ti danau anu sami.

Alain St.Ange, urut Seychelles Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan & Menteri Kelautan sareng ayeuna janten Présidén Déwan Pariwisata Afrika (ATB) sareng anggota pendiri Jaringan Wisata Dunya (WTN), kamari nyarioskeun Forum Pariwisata Global anu diayakeun di Jakarta di Indonésia.

Alamat St.Ange, salaku bagian tina panel diskusi, ditunggu-tunggu di Afrika sabab anjeunna katelah menang juara perdagangan sareng hubungan pariwisata antara Afrika sareng Blok ASEAN. Alain St.Ange, Konsultan Pariwisata anu dumuk di Indonésia bari, parantos damel ngalangkungan FORSEAA (Forum tina Ékonomi Sedeng Ékonomi AFRIKAA) pikeun ngadorong perdagangan sareng pariwisata ka Afrika ti Nagara-nagara ASEAN.

St.Ange, anggota dewan ogé pikeun Jaringan Pariwisata Dunya anu nembe dibuka damel kanggo ningkatkeun pisibilitas tujuan pariwisata sareng masihan sora anu lami teuing pikeun usaha wisata sareng wisata ukuran leutik sareng sedeng di dunya anu sanés héran ngadangukeun minat ti buana ngeunaan alamatna.

St. Ange dimimitian ku nekenkeun yén pariwisata peryogi dukungan politik sabab éta tetep konci pikeun kasuksesan industri nalika anjeunna ngabagjakeun Wakil Présidén sareng Menteri Pariwisata anu parantos aya dina édisi ieu Forum Pariwisata Dunya. Anjeunna teras ngadorong nalika ngingetkeun ka Pamaréntah Indonésia ngeunaan seueur poténsi pariwisata anu diberkahi ku Indonésia, tapi saurna "poténsi sareng investasi sapertos dina ngamekarkeunana bakal musnah upami Indonesia henteu nganggo sadayana anu disayogikeun pikeun ningkatkeun pisibilitas nagara. "

Alain St.Ange ogé nunjukkeun yén dina normal anyar sareng salaku post-COVID nuju dibahas, éta penting pikeun ngaapresiasi yén unggal tujuan pariwisata bakal mancing ti danau anu sami pikeun para pangunjung anu langkung saé sareng tujuan anu paling inovatif sareng siap-siap bakal langkung ditempatan pikeun nganut perdagangan pasca-COVID.

St. Angprok ngeunaan pasar ceruk ti tradisional dugi ka agro-pariwisata, pariwisata agama, pariwisata olahraga, pariwisata halal, sareng sajabana, nyatakeun yén unggal batu kedah dipilarian dina milarian pasar pariwisata anyar.

Anjeunna nyéépkeun waktos ngeunaan kabutuhan pikeun netepkeun jalan pikeun nagara sareng teras masihan jasa anu cocog sareng harga, dina pikiran yén nagara éta mangrupikeun tujuan sareng yén nagara éta kedah disiapkeun sateuacan batur ti panel nguatkeun yén "leumpang omongan ”ayeuna langkung penting tibatan kantos.

Tilas Menteri nunjukkeun pentingna gabung kakuatan sareng tatangga sareng réréncangan sareng nyebatkeun Afrika sareng Dewan Pariwisata Afrika salaku conto tina buana anu peryogi industri pariwisatana sareng badé ngusahakeun éta jalan.

Forum Pariwisata Global 2021 ningali Wakil Présidén Indonésia sareng mantan Perdana Menteri Inggris ogé Dr. Taleb Rifai, tilas Sékretaris Jénderal UNWTO, sareng Menteri Pariwisata Indonésia anu ayeuna sareng tilas sadayana didaptarkeun sasarengan Présidén Forum Pariwisata Global.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Alain St.Ange

Alain St Ange parantos damel dina bisnis pariwisata ti saprak 2009. Anjeunna diangkat salaku Diréktur Pemasaran Seychelles ku Présidén sareng Menteri Pariwisata James Michel.

Anjeunna diangkat salaku Diréktur Pemasaran Seychelles ku Présidén sareng Menteri Pariwisata James Michel. Saatos sataun tina

Saatos sataun jasa, anjeunna diangkat kana jabatan CEO Seychelles Pariwisata Board.

Di 2012 Organisasi régional Kapuloan Samudra Hindia dibentuk sareng St Ange diangkat salaku présidén munggaran organisasi éta.

Dina parobihan ulang kabinet 2012, St Ange diangkat janten Menteri Pariwisata sareng Kabudayaan anu anjeunna mundur dina 28 Désémber 2016 dina raraga ngudag pencalonan salaku Sekretaris Jénderal Organisasi Pariwisata Dunya.

Di Majelis Umum UNWTO di Chengdu di Cina, jalma anu dipilarian "Circuit Speaker" kanggo pariwisata sareng pangwangunan berkelanjutan nyaéta Alain St.Ange.

St.Ange mangrupikeun mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan sareng Kelautan anu ngantunkeun jabatan dina bulan Désémber taun ka tukang pikeun milari jabatan Sekretaris Jénderal UNWTO. Nalika nyalonkeun atanapi dokumén dukungan na ditarik ku nagara na ngan sapoé sateuacan pamilihan umum di Madrid, Alain St. Ange nunjukkeun kaagungan salaku juru bicara nalika anjeunna nyarioskeun rapat UNWTO kalayan rahmat, karep, sareng gaya.

Biantara anu ngagugulung na dirékam salaku pidato dina pidato anu paling hadé dina badan internasional PBB ieu.

Nagara-nagri Afrika sering émut alamat Uganda na pikeun Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika anjeunna janten tamu terhormat.

Salaku tilas Menteri Pariwisata, St.Ange mangrupikeun panyatur biasa sareng populér sareng sering ditingali dina forum sareng konperénsi atas nami nagara na. Kamampuhna nyarios 'tina borgol' sok katingali salaku kamampuan langka. Anjeunna sering nyarios yén anjeunna nyarios tina haté.

Di Seychelles anjeunna émut pikeun nyirian pidato dina bubuka resmi pulau éta Carnaval International de Victoria nalika anjeunna negeskeun deui kecap-kecap lagu John Lennon anu kawéntar ... "anjeun tiasa nyarios yén kuring ngalamun, tapi kuring henteu ngan ukur hiji. Hiji dinten anjeun sadayana bakal ngiringan kami sareng dunya bakal langkung saé salaku hiji ”. Kontingen pers dunya kumpul di Seychelles dina dinten éta lumpat kalayan kecap ku St.Ange anu janten berita utama dimana-mana.

St.Ange nganteurkeun alamat utama pikeun "Pariwisata & Konperénsi Bisnis di Kanada"

Seychelles mangrupikeun conto anu saé pikeun pariwisata berkelanjutan. Maka teu heran upami ningali Alain St.Ange dipilarian salaku pembicara dina sirkuit internasional.

anggota Jaringan pamasaran perjalanan.

Leave a Comment