24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos piknik kandaraan Warta Breaking UK

Pesawat Rolls-Royce Sadaya-Électric Anyar Sacara harfiah Pareum

Pesawat sadaya-listrik Rolls-Royce
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Situsna: Departemen Pertahanan Inggris urang Boscombe Down. Durasi hiber: 15 menit. Pesawat na: Rolls-Royce sadaya-listrik Roh Inovasi. Hasilna: tonggak tonggong pikeun perjalanan udara anu didéarbonisasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Rolls-Royce ngusahakeun deui catetan dunya ku pesawat listrikna.
  2. Hiber anu munggaran ieu nyayogikeun perusahaan kasempetan pikeun ngumpulkeun data kinerja anu berharga dina sistem listrik sareng propulsi pesawat.
  3. Dina pamekaran mangrupikeun sistem propulsion listrik anu lengkep pikeun platformna, naha éta mangrupikeun landasan sareng badarat vertikal listrik (eVTOL) atanapi pesawat komuter.

Rolls-Royce ngumumkeun dinten ieu parantosan hiber mimiti sadaya-listrik na Sumanget Inovasi kapal terbang. Jam 14:56 (BST) pesawat angkat ka langit anu didorong ku kakuatan listrik 400kW (500 + hp) na ku bungkus batré paling padet anu kantos dipasang pikeun pesawat. Ieu mangrupikeun léngkah anu sanés pikeun usaha rekor dunya pesawat sareng tonggak tonggong dina perjalanan industri penerbangan nuju dekarbonisasi.

Warren East, CEO Gulungan-Royce, saurna: "Hiber munggaran di Sumanget Inovasi mangrupikeun prestasi anu saé pikeun tim ACCEL sareng Rolls-Royce. Kami difokuskeun ngahasilkeun terobosan téknologi anu diperyogikeun masarakat pikeun nguraikeun transportasi ngalangkungan udara, darat, sareng laut sareng nangkep kasempetan ékonomi tina transisi ka nol nol.

"Ieu sanés ngan ukur ngeunaan ngabobol rékor dunya; batré canggih sareng téknologi propulsi anu dikembangkeun pikeun program ieu ngagaduhan aplikasi anu pikaresepeun pikeun pasar Mobilitas Udara Perkotaan sareng tiasa ngabantosan 'jet nol' kanyataanna. ”

Sekretaris Bisnis Inggris Kwasi Kwarteng nyarios: "Prestasi ieu, sareng rékaman anu kami ngarepkeun bakal nuturkeun, nunjukkeun Inggris tetep pas di garis depan inovasi aeroangkasa. Ku ngadukung proyék sapertos kieu, pamaréntah ngabantosan ngajalankeun watesna, ngadorong téknologi anu bakal ngungkit investasi sareng muka konci pesawat anu langkung héjo anu diperyogikeun pikeun ngeureunkeun kontribusi urang kana perubahan iklim. "

Salami hiber anu munggaran ieu, Rolls-Royce bakal ngumpulkeun data kinerja anu berharga dina sistem listrik sareng propulsi pesawat. Program ACCEL, singkatan tina "Akselerasi Éléktrifikasi hiber," kalebet mitra konci YASA, pabrik listrik sareng pengendali listrik, sareng Electroflight start-up penerbangan. Tim ACCEL teras neraskeun inovasi bari taat kana jarak sosial Pamaréntah Inggris sareng pedoman kaséhatan anu sanés.

Satengah tina pembiayaan proyék disayogikeun ku Aerospace Technology Institute (ATI), kalayan gawé bareng sareng Departemen Bisnis, Énergi & Strategi Industri sareng Innovate UK.

CEO Aerospace Technology Institute, Gary Elliott, nyarios: "ATI ngabiayaan proyek sapertos ACCEL pikeun ngabantosan Inggris ngembangkeun kamampuan énggal sareng ngamankeun kalungguhan téknologi anu bakal ngahancurkeun penerbangan. Kami ngucapkeun salamet ka sadayana anu parantos ngerjakeun proyék ACCEL pikeun ngajantenkeun penerbangan munggaran janten kanyataan sareng ngarepkeun upaya rékor laju dunya anu bakal néwak imajinasi masarakat dina taun anu UK ngayakeun COP26. Penerbangan munggaran tina Spirit of Innovation nunjukkeun kumaha téknologi inovatif tiasa nyayogikeun solusi pikeun sababaraha tantangan pangbadagna di dunya. ”

Perusahaan ngembangkeun pikeun palanggan na sistem propulsion listrik lengkep pikeun platformna, naha éta mangrupikeun lepas landas nangtung listrik sareng badarat (eVTOL) atanapi pesawat komuter. Perusahaan bakal ngagunakeun téknologi tina proyék ACCEL sareng nerapkeun ka produk pikeun pasar énggal ieu. Karakteristik anu "taksi udara" meryogikeun batréna mirip pisan sareng anu dikembangkeun pikeun Sumanget Inovasi, sahingga tiasa ngahontal kecepatan 300+ MPH (480+ KMH) - anu janten target pikeun upaya rékor dunya. Salaku tambahan, Rolls-Royce sareng airframer Tecnam ayeuna damel sareng Widerøe, maskapai régional di Skandinavia, pikeun nganteurkeun pesawat panumpang sadaya-listrik pikeun pasar komuter, anu rencanana siap-siap pikeun jasa panghasilan dina 2026.

Rolls-Royce komitmen pikeun mastikeun produk énggalna bakal cocog sareng operasi enol net dugi ka 2030 sareng sadaya produk bakal cocog sareng net nol ku 2050.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment