Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah India Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna

Air India: Tungtungna Pindah?

hawa India

Hal-hal sigana tungtungna ngalih kana masalah krusial saha anu bakal gaduh sareng ngajalankeun Air India, anu bakal disinvestasi ku pamaréntah.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Panawaran investasi kauangan tungtungna muncul pikeun maskapai Air India anu beleaguered.
  2. Parantos sababaraha taun nyobian ngajual maskapai nasional, kalayan usaha diblokir ku sababaraha alesan.
  3. Masih dina docket aya karugian maskapai - sapertos saha anu bakal ngatur éta - anu mésér anyar atanapi pamaréntah?

Tata Putra, anu ngadegkeun Maskapai Air India di 1932 teras kaluar ti éta dina 1953, sakali deui janten penawar maskapai, sareng parantos ngintunkeun tawaran kauangan sareng sababaraha penawar konci anu sanés.

Pupuhu SpiceJet, Ajay Singh, ogé parantos nawiskeun, sareng sababaraha dana investasi ogé ngagabung sareng Singh dina prosés panawaran pikeun ngamankeun maskapai éta. Singh parantos janten pamaén utama dina bidang penerbangan salami sababaraha taun ayeuna, sareng peran na ayeuna di Air India nuju diawaskeun kalayan minat pisan.

Ajay Singh

Bébas kaamanan sareng ngalereskeun harga cadangan pikeun dijual mangrupikeun dua aspek penting anu kedah direngsekeun ku pamaréntah. Faktor-faktor sanés anu janten masalah nyaéta patarosan ngeunaan kumaha ngungkulan karugian anu masif anu dikumpulkeun ku Air India mangtaun-taun, sareng kumaha aset sanés jalur Maharaja anu kedah diubaran, kalebet perumahan sareng koleksi seni na. Penanganan taneuh sareng katering udara ogé parantos janten masalah anu matak pikahariwangeun ti saprak pembicaraan ngeunaan henteu diinvestasikeun muncul.

Salami sababaraha taun ka pengker, sababaraha usaha parantos dilakukeun pikeun ngajual kapal induk nasional, tapi usaha-usaha éta ditahan pikeun sababaraha alesan. Salah sahiji alesan utama nyaéta kumaha ngajawab patarosan saha anu bakal nanganan karugian anu masif - anu mésér anyar atanapi pamaréntah?

Masalah staf ogé mangrupikeun tempat masalah anu sanés, ku patarosan sapertos saha anu bakal dipikagaduh ku anu mésér énggal, sareng saha anu bakal dipecat? Serikat padamel sareng asosiasi dina hiji tahap hoyong nyarios sareng malah mikir nawar.

Peranna, upami aya, pembeli asing ogé mangrupikeun titik diskusi, tapi ayeuna sigana para penawar utama parantos kéngingkeun tawaran kauangan dina bentuk partisipasi Tatas sareng Ajay Singh.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment

1 Comment

  • Kuring terang éta henteu kusabab kuring hoyong sareng anjeun. Abdi henteu. Kadang-kadang kuring ngaraos pantes pantes sareng anjeun, sapertos kuring pantes nganyenyeri anjeun kalayan gampang dibawa. "Tingali, upami anjeun leres-leres hoyong ngaléngkah saatos ieu, anjeun kedah ngahampura pikeun nyeri anu disababkeun anjeun, henteu paduli naha anjeun ogé.