24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi India Ngabobol Warta wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Rajasthan Ngajalankeun Perilaku Goréng kalayan Turis Kajahatan

Rajasthan sareng kajahatan wisata

Parantos nagara anu beunghar turis, Rajasthan di India parantos nyandak léngkah anu ngajanjikeun pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun pangalaman wisata, boh pikeun wisatawan domestik sareng internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Panerapan anyar tiasa jauh pikeun mayungan wisatawan tina pelecehan sareng pangalaman goréng nalika pakansi di Rajasthan.
  2. Perilaku salah ka wisatawan ayeuna bakal katémbong mangrupikeun palanggaran anu tiasa dipikaterang, kajahatan.
  3. Upami hiji jalma ngulang jenis tingkah laku ieu, palaku teras bakal dijaga tanpa kamungkinan jaminan.

Nagara kalér, anu ngagaduhan pangunjung ti jero nagara ogé ti luar negeri, parantos ngahasilkeun undang-undang anu tiasa jauh ngajaga para wisatawan tina gangguan sareng pangalaman goréng nalika liburan.

Sagala kalakuan salah ka wisatawan ayeuna bakal katingali salaku pelanggaran anu tiasa dipikaterang, sareng upami jenis tingkah laku ieu diulang, palaku bakal dijagaan tanpa kamungkinan diijinkeun.

Pikeun ngahontal ieu, amandemen parantos dilakukeun sareng bagian 27A dikenalkeun dina Perdagangan Pariwisata Rajasthan, Facilitation and Regulation Act 2010. Ieu diliwatan ku sora sora di Majelis nagara. Pimpinan industri nyarios yén aranjeunna bakal ningali kalayan dipikaresep kumaha ukuran ieu dilaksanakeun di darat.

Bagéan 13 UU Peraturan 2010 UU ngeunaan "larangan kalakuan sareng kagiatan tertentu di tempat-tempat wisata, daérah, sareng tujuan," anu ngalarang touting, ngemis sareng ngajual barang-barang anu dijual di atanapi di sakuriling tempat wisata.

Nalika nagara ngagaduhan seueur wisatawan ti jauh sareng caket ningali seueur tempat wisata alam sareng monumén, sering aya keluhan yén touts sareng vendor nipu aranjeunna, nyésakeun kesan sareng pangalaman anu goréng. Khususna, aya paningkatan kajadian kajahatan awéwé ngabalukarkeun wisatawan asing nyandak liburan di tempat séjén.

Rajasthan parantos janten pelopor wisata sareng atraksi budaya sareng alam anu euyeub ogé seni seni sareng karajinan. Tapi dina taun-taun ayeuna, nagara-nagara sapertos Madhya Pradesh, Kerala, sareng Goa ngagaduhan ideu anu langkung inovatif sareng ngarencanakeun mamingan wisatawan.

Benteng sareng istana nagara pangéran anu ngagaduhan pasipatan warisan ogé, henteu sami, tapi éta henteu janten masalah upami nagara éta ogé ngagaduhan nami anu goréng kusabab sababaraha domba hideung ngarusak citra nagara.

Sakumaha jauh ukuran énggal pikeun ngabendung palanggaran henteu acan katingali.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment