Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan redaksi Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta wartos piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Visi Pariwisata Hawaii Anyar mangrupikeun Bunuh Daya Ékonomi, tapi henteu pantes "diajak bau"

Otoritas Pariwisata Hawaii ngaréspon versi panganyarna tina HB862
John De Fries, présidén sareng CEO Otoritas Pariwisata Hawaii

Hilap krisis COVID-19, catet pati COVID sareng statistik di Hawaii. Hilap kadatangan wisata anu muncak dua minggu ka tukang sareng deui tuur ayeuna.
Diskusi pangpentingna pikeun Otoritas Pariwisata Hawaii nyaéta kumaha carana ngingkirkeun perjalanan sareng impian tina cara hirup Hawaii anu henteu tahan lami mangtaun-taun. Naha aya anu hoyong pati pikeun wisata di Aloha Nagara?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nalika Papan Pariwisata di seueur daérah di Amérika Serikat sareng dunya asa pisan milari jalan pikeun ngabagéakeun langkung seueur pangunjung, ngadukung industri, Otoritas Pariwisata Hawaii sigana mikirkeun cara pikeun ngalemahkeun sektor ieu.
  • Éta moal nembongan siga Otoritas Pariwisata Hawaii is Agénsi nagara anu dibiayaan ku pembayar pajak Hawaii sareng anu ngurus kaséhatan sareng promosi industri perjalanan sareng pariwisata theHawaii.
  • Pariwisata mangrupikeun industri pangageungna di Hawaii. Kaseueuran 1.6 juta jalma anu cicing di Propinsi Amérika Serikat ka-50 gumantung langsung atanapi henteu langsung kana industri pangunjung.

Ti saprak 9 Séptémber 2020, sadaya komunikasi lirén di HTA. Tanggal 9 Séptémber dinten éta Tuan John de Fries janten CEO Otoritas Pariwisata Hawaii.

Ti saprak 9 Séptémber 2020, teu aya pituduh, teu aya pernyataan anu aya hubunganana sareng COVID sareng wisata. Jutaan artos anu mayar pajak, HTA gagal nyandak kapamilikan krisis atas nami Nagara Hawaii sareng rakyatna.

Telepon di HTA parantos disada ti saprak Maret 2020, kalayan henteu aya anu tiasa diajak ngobrol. Publikasi ieu henteu kantos tiasa nyarios sareng Mr. de Fries.

Mr. de Fries henteu sakali ngiringan acara pers, nyarios naon waé anu bakal ngabantosan sareng ngadorong para pengunjung, kecuali pikeun ngaleupaskeun statistik sareng ngadamel pengumuman pikeun ngalemahkeun pangunjung.

HTA ngajantenkeun agénsi kajauhan ieu dimana jalma ngimpi ngeunaan budaya Hawaii, bumi bumi, sareng merjuangkeun pariwisata teuing nalika teu aya pariwisata.

Ngabahas masalah lingkungan, pariwisata berlebihan, asli Hawaii, sareng wisata budaya mangrupikeun masalah anu penting pisan dina waktos anu teratur. Sugan HTA panginten henteu merhatoskeun. Kami nuju balayar ngalangkungan kaayaan darurat parah industri perjalanan sareng pariwisata anu kantos disanghareupan.

eTurboNews ngahontal ka stakeholder di Hawaii, kaasup grup hotél, réstoran, toko. Koméntar, upami aya anu teu kacatet. Teu aya anu hoyong nyarios nanaon. Entong nyarios bau!

Mufi Hannemann ayeuna teh Pnyicingan & CEO Asosiasi Panginepan sareng Pariwisata Hawaii. Anjeunna janten walikota ka-12 di Kota & County di Honolulu, kotamadya ka-13 pangageungna di Amérika Serikat. Mr.Hanemannann henteu kantos males telepon, email atanapi pesen média sosial kantos ti COVID-19 dimimitian

Entong Ngomong Bau!

Ieu cara Hawaii!

Otoritas Pariwisata Hawaii parantos sibuk sareng ngahontal prestasi hébat dina Momongan alama Kuu Home.

Ieu anu nyarios Mr. de Fries ngeunaan Malam Kuu:

Ditarjamahkeun, "miara bumi anu kuring dipikacinta" mangrupikeun konfirmasi visceral pikeun kuring pribadi; bari éta ngaku kapasitas alamiah pikeun manusa pikeun ngarasa rooted ka na jawab tempat asalna atanapi tempat dimana aranjeunna cicing sareng nelepon bumi.

Beset ayeuna ku pandemi global sareng runtuhna ékonomi, Hawaii nyanghareupan sajajalan tantangan anu matak pikasieuneun - diantarana, pembukaan deui industri pariwisata urang, dina waktos kahariwang anu gedé pisan sareng tuwuh di masarakat lokal urang sareng di sapanjang Nagara urang.

Sinarengna harepan, Nanging, dipendakan dina katahanan sareng kreativitas para pamimpin Hawaii dina sektor publik sareng swasta; sareng kuring hormat ngakuan bibi, paman, kolot, kūpuna, nonoman, palatih, guru, menteri, jst. - anu aya di garis payun unggal dinten milarian solusi anu langsung sareng pertengahan, pikeun kulawarga, lingkungan, sakola, gereja, usaha alit, nirlaba, sareng perusahaan. Intina, tindakan mandiri ieu anu lumangsung unggal dinten ti Polihale, Kauaʻi dugi ka Kumukahi Point di Pulo Hawaiʻi sadayana ngandung sumanget sareng hakekat Bumi Mālama Kuʻu - sabab henteu paduli latar belakang étnis urang, prinsip dasar "miara bumi anu kuring dipikacinta" dilebetkeun dina mahluk individu urang sareng DNA koléktif.

Jalur Hawaii pikeun pamulihan ékonomi sareng kasajahteraan komunitas anu diperyogikeun peryogi tingkat fokus, kolaborasi, kerjasama, koordinasi, sareng kapamimpinan eksekutif anu ngahiji dina sadaya sektor.

Maén Pono.

Hanjakalna, sawala penting ieu, studi anu disajikan kalayan éndah, pidéo pondok, sareng presentasi moal ngarengsekeun krisis wisata COVID-19 pikeun nagara. Kesejahteraan warga, kalebet seueur jalma anu teu gaduh bumi, kasus kesejahteraan, sareng anu sanésna ngandelkeun artos anu dihasilkeun ku industri perjalanan sareng pariwisata.

Otoritas Pariwisata Hawaii ngumumkeun Lumangsungna Kukulu Ola sareng Aloha Program Aina 15 September 2021

 Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) parantos ngumumkeun yén éta neraskeun deui Kukulu Ola na Aloha Program Aina sareng milari usulan ti masarakat. HTA parantos ngaluarkeun dua Request for Proposals (RFPs) pikeun nyayogikeun dukungan dana pikeun organisasi nirlaba anu mumpuni sareng program anu bakal ngalanggengkeun budaya Hawaii sareng ngalestarikeun sumber daya alam di 2022.

HTA Nyebarkeun Rencana Manajemén Pariwisata Berbasis Komunitas pikeun Oahu, 31 Agustus 2021

 Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) parantos nyebarkeun Rencana Aksi Manajemén Tujuan 2021-2024 Oahu (DMAP), pituduh pikeun ngawangun deui, ngartikeun ulang sareng ngareset arah wisata di Oahu. Rencana berbasis komunitas mangrupikeun bagian tina padamelan HTA ka arah Malama Kuu Home (ngurus bumi anu kuring dipikacinta) sareng usaha anu dipercepat pikeun ngatur pariwisata sacara régeneratif.

Gubernur Hawaii David Ige ngadesek Warga, Anu Nganjang Ngirangan Wisata Anu Henteu Penting

Gubernur David Ige dinten ayeuna nyauran warga Hawaii sareng pengunjung pikeun reureuh sadaya perjalanan anu teu penting dina akhir Oktober 2021 kusabab lonjakan kasus COVID-19 anu anyar, anu ayeuna teuing ngaganggu fasilitas kasehatan nagara sareng sumber daya.

 Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) ngumumkeun dinten ayeuna pangsi na pikeun janten organisasi manajemén tujuan anu langkung épéktip sareng promosi dua eksekutif konci anu bakal ngabantosan nungtun inisiatif anu digariskeun dina Rencana Strategis HTA 2020-2025.

Otoritas Pariwisata Hawaii ngumumkeun Réorganisasi Kana Manajemén Tujuan Anu Kalebet Dua Promosi Eksekutif 26 Juli 2021

HTA parantos sacara komprehensif nyusun struktur sareng operasina kanggo ngadukung tujuan Malama Kuu Imah (miara bumi anu kuring dipikacinta) ngalangkungan prinsip pariwisata régeneratif. HTA komitmen pikeun memberdayakeun masarakat pikeun ngagaduhan sora anu langkung ageung dina kapayunna wisata, kalayan nekenkeun dina mulangkeun lingkungan, ngajaga budaya Hawaii, mikawanoh budaya multétnik Hawaii, sareng ngadukung hasil ékonomi anu tanggung jawab.

Otoritas Pariwisata Hawaii Ngadukung Program Ngiringan Pangaruh Pangunjung di Pololu Valley di Pulo Hawaii, 9 Juli 2021

Lembah Pololu mangrupikeun daérah anu megah sareng bersejarah di Kohala Kalér di Pulo Hawaii. Nembe, aya paningkatan anu gancang tina pengunjung ka Pololu Lookout, Trail, sareng basisir basisir, sareng aya kabutuhan anu langkung seueur pikeun ngirangan pangaruh ka masarakat sareng sumber daya alam sareng budaya.

Otoritas Pariwisata Hawaii damel kanggo ngirangan Pangunjung Pangaruh di Jalan ka Hana, 8 Juli 2021

 - Jalan anu saé ka Hana, anu sacara resmi dikenal salaku Hana Highway, mangrupikeun hal anu paling dipikaresep pikeun anu nganjang ka Maui, anu nyababkeun kamacetan lalu lintas anu disababkeun ku parkir ilegal sareng jalan peuntaseun anu teu aman di sapanjang jalan raya. Pikeun ngabantu meringankeun kaayaan warga Hana, Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) tetep damel sareng pejabat Maui County sareng agénsi nagara sanés, sareng ogé nyarankeun pisan ka para pengunjung pikeun ngiringan tur ti perusahaan wisata anu diidinan tinimbang nyetir nyalira atanapi nganjang ka daérah sanés di Maui.

Otoritas Pariwisata Hawaii Ngadukung Panyiaran Festival Merrie Monarch sareng Pop-Up Makeke, 1 Juli 2021

Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) bangga ngadukung siaran ti 58th Festival Merrie Monarch Tahunan sareng Usum 3 ti Pop-Up Makeke anu bakal disiarkeun salami festival. Ieu mangrupikeun 11th taun yén HTA parantos janten sponsor pikeun Merrie Monarch Festival. Budaya Hawaii mangrupikeun salah sahiji opat pilar HTA di na Rencana Strategic 2020-2025, anu ditarjamahkeun ogé kana Nyarios Hawaii.

HTA Ngaleupaskeun Hasil tina Survei Sentimen Warga 2021, 24,201 JuniXNUMX

Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) ngaluarkeun hasil Survei Sentimen Warga Spring 2021 nalika rapat Direksi Juni na dinten ayeuna. Survei mendakan yén sanaos seueur anu paduli kana pertumbuhan industri pangunjung, seuseueurna warga Hawaii yakin yén pariwisata pantes aya masalah anu pakait sareng industri.

Otoritas Pariwisata Hawaii Ngaluncurkeun Kampanye Pendidikan Malama Hawaii, 1 Juni 2021

 Hawaii ngondang wisatawan pikeun ngalaman Kapuloan Hawaii dina tingkat anu langkung jero kalayan nekenkeun langkung ageung kana hubungan sareng budaya urang, masihan deui tujuan sareng ngalestarikeunana pikeun kapayunna, bari nuturkeun prakték kaséhatan anu aman. Éta mangrupikeun seratan anu aya di tukangeun séri pidéo anu pikasieuneun sareng pendidikan anu dimaénkeun ka para pengunjung sateuacan sareng saatos aranjeunna sumping di Hawaii. Éta mangrupikeun bagian tina kampanye pamasaran Malama Hawaii, anu nembé diluncurkeun ngalangkungan kerjasama antara Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) sareng Hawaii Visitors and Convention Bureau (HVCB).

Dewan Otoritas Pariwisata Hawaii Milih George Kam Ngawula salaku Kursi, 30,2021 April

Dewan Direksi Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) milih George Kam salaku korsi anyarna nalika kamari rapat dewan bulanan. Anjeunna sateuacanna janten wakil-korsi na. Kam mangrupikeun pamimpin komunitas anu aktip sareng tilas eksekutif dina industri ombak.

"Kami dina jaman 'huliau' atanapi parobihan transformatif. Ieu waktos urang pikeun milarian solusi pikeun musafir pono anu nyaimbangkeun kasempetan pariwisata sareng tantangan-tantangan anu ditepikeun pikeun komunitas urang. Pariwisata tiasa janten sabab pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan pikeun sadaya masarakat Hawaii. Milarian kasaimbangan nyaéta ujung agul, lébar sabeulah rumput pili, ”saur Kam. "Kuring ngarepkeun damel sareng komunitas, pamimpin anu kapilih, tim HTA sareng dewan HTA pikeun milarian kasaimbangan éta."

HTA Nanggapi Vérsi Pangénggalna ngeunaan HB862, 9 April 2021

John De Fries, présidén sareng CEO Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), ngaluarkeun pernyataan ieu ngaréspon Komite Sénat Hawaii ngeunaan Cara sareng Sarana sareng Dagang sareng Perlindungan Konsumén pikeun ngagunakeun usus menit terakhir sareng ngagentos manuver pikeun ngalirkeun tagihan anu sacara dramatis ngarobih kumaha agénsi pariwisata Hawai'i bakal ngawakilan nagara sareng upaya na pikeun kolaborasi sareng komunitas sareng ngareset pariwisata sacara régeneratif.

HTA Nyebarkeun Rencana Manajemén Pariwisata Berbasis Komunitas pikeun Pulo Hawaii, 1 April 2021

Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) parantos nyebarkeun 2021-2023 Rencana Aksi Manajemén Tujuan Island Hawaii (DMAP). Éta mangrupikeun bagian tina visi stratégi HTA sareng usaha neraskeun pikeun ngatur pariwisata kalayan tanggung jawab sareng régeneratif. Éta dikembangkeun ku warga Pulo Hawai'i, sareng damel babarengan sareng County of Hawaii sareng Island of Hawaii Visitors Bureau (IHVB). DMAP berperan minangka pedoman pikeun ngawangun deui, ngartikeun ulang sareng ngareset arah wisata di Pulo Hawaii. Éta ngaidéntifikasi daérah anu diperyogikeun ogé solusi pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan padumuk sareng ningkatkeun pangalaman nganjang.

HTA Nyebarkeun Rencana Manajemén Pariwisata Berbasis Komunitas pikeun Maui Nui, 4 Maret 2021

 Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) parantos nyebarkeun 2021-2023 Rencana Aksi Manajemén Tujuan Maui (DMAP). Éta mangrupikeun bagian tina visi stratégi HTA sareng usaha neraskeun pikeun ngatur pariwisata sacara tanggung jawab sareng régeneratif. Éta dikembangkeun ku padumuk Maui, Molokai sareng Lanai, sareng damel babarengan sareng County of Maui sareng Maui Visitors and Convention Bureau (MVCB). DMAP berperan salaku pedoman pikeun ngawangun deui, ngartikeun ulang sareng ngareset arah wisata di tilu pulau anu ngawangun Maui Nui. Éta ngaidentipikasi daérah anu diperyogikeun ogé solusi pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan padumuk sareng ningkatkeun pangalaman nganjang.

"Sadaya kiridit masihan ka masarakat Lanai, Molokai sareng Maui anu komitmen kana prosés DMAP sareng daék nyanghareupan masalah anu sesah, nganut sudut pandang anu beragam, ngajalajah ideu anyar sareng ngaidentipikasi prioritas anu tiasa dipilampah. Prosés DMAP nyayogikeun kerangka kolaborasi di mana pamilon diideuan pikeun 'malama' - pikeun miara, ngasuh sareng ngajagi tempat sareng tradisi anu paling aranjeunna pikaresep, "saur John De Fries, présidén sareng CEO HTA.

HTA Nyebarkeun Rencana Manajemén Pariwisata Berbasis Komunitas pikeun Kauai, 5 Pébruari 2021

Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) parantos nyebarkeun 2021-2023 Rencana Aksi Manajemén Tujuan Kauai (DMAP). Éta mangrupikeun bagian tina visi stratégi HTA sareng usaha neraskeun pikeun ngatur pariwisata sacara tanggung jawab sareng régeneratif. Diwangun ku padumuk Kauai, sareng damel kerjasama sareng Biro Pengunjung Kauai sareng Kauai, DMAP janten pedoman pikeun ngawangun deui, ngarobih sareng ngareset arah pariwisata di Taman Pulo. Éta ngaidéntifikasi daérah anu diperyogikeun ogé solusi pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan padumuk sareng ningkatkeun pangalaman nganjang.

Rencana dumasar-komunitas museur kana tindakan konci anu masarakat, industri pangunjung sareng séktor sanésna dianggap perlu salami tilu taun. Peta ieu diayakeun ku opat pilar anu aya hubunganana sareng Rencana Strategis HTA - Sumber Daya Alam, Budaya Hawaii, Komunitas sareng Pamasaran Brand:

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment