24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah jelema Seychelles Ngabebas Warta

Kemenangan pangadilan anu sanés di Seychelles ku Alain St. Ange

Kasus Pangadilan Seychelles
Ditulis ku Alain St.Ange

Alain St. Ange, salah sahiji tina tilu calon pamilihan présidén Seychelles 2020 ditargetkeun ku aktivis politik anu lantang Alexander Pierre pas payun pamilihan umum 2020. Pos-pos fitnah pikeun ngadiskritikeun kapribadian pariwisata anu parantos lebet kana lomba présidén dina tawaran nawiskeun Seychelles jalan kaluar tina tantangan ékonomi na didamel 'dina iman anu goréng, jahat sareng palsu sareng henteu aya alesan anu masuk akal pikeun publikasi' saur Alexander Piér dina apology na diidinkeun ka Mahkamah Agung Seychelles.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Alain St.Ange di Seychelles meunang kasus fitnah ngalawan Alexander Pierre pikeun jabatan Pilkada.
  • Dinten Jumaah 3 Séptémber Alexander Piér ngaku tanggung jawab sareng dikintunkeun kana pangadilan sareng ditampi kanggo mayar deui Mr. St. Bébas biaya pangadilan sareng biaya hukum na sareng saluhureun surat hampura dimana anjeunna ngaku kaduhung pikeun jabatanana anu dilakukeun dina Oktober 2019 nyarios yén éta dilakukeun goréng. iman, sareng yén aranjeunna jahat sareng fitnah. 
  • Mr Alexander Pierre teras nyarios dina dokumén hapunten na anu dikintunkeun ka Hakim Gustave Dodin dina dinten sidang yén "Kuring bagikeun amarah sareng jijik anu dikedalkeun ku Mr St.Ange. Kuring ngaku yén éta salah pisan sareng henteu sénsitip ti pihak kuring pikeun nyebarkeunana ”. 

Éta pengacara Frank Elizabeth anu muncul pikeun Alain St. Ange sareng Basil Hoareau pikeun Alexander Pierre.

Frank Elizabeth, pengacara Alain St.Ange nyarios ka pers anu ngiringan di luar Mahkamah Agung Seychelles yén tuduhan éta parantos mangaruhan kinerja pamilihan St.Ange anu janten alesan yén pangadilan sareng pangapunten dipilarian di pengadilan.

Alain St. Ange anu kéngingkeun karusakan akibat sababaraha minggu ka pengker ngalawan Pamaréntah Seychelles di Pengadilan Banding pikeun ditarikna ku tilas Présidén Danny Faure tina surat dukungan na anu janten syarat pikeun pamilihan umum UNWTO 2017 pikeun jabatan Sekretaris Jéndral saurna saatos kameunangan hukum terakhir ieu anu penting penting pikeun ngarobah ka Kehakiman nalika sagala gagal. "Kehakiman tetep janten wali sadaya hak kami" saur St.Ange sateuacan nambihan yén giliran ka aranjeunna kedah tetep jalan tindakan nalika salah saurang anu nguciwakeun sareng ngaraos yén aranjeunna parantos teu leres dirawat.

Alain St.Ange mangrupikeun anggota Terpilih tina Seychelles Legislature pikeun dua amanat sateuacan diangkat janten Menteri Pamaréntah. Anjeunna ayeuna mangrupikeun Konsultan Pariwisata sareng anu sering disaur pikeun ngadugikeun Konferensi Pariwisata dimana anjeunna teras-terasan nyarios kaluar tina haté sareng tina haté.

Keterangan poto: - Frank Elizabeth sareng kliénna Alain St. Ange sareng Alexander Piér sareng pengacara na Basil Hoareau nyarioskeun pers anu kumpul di Gedong Pengadilan

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Alain St.Ange

Alain St Ange parantos damel dina bisnis pariwisata ti saprak 2009. Anjeunna diangkat salaku Diréktur Pemasaran Seychelles ku Présidén sareng Menteri Pariwisata James Michel.

Anjeunna diangkat salaku Diréktur Pemasaran Seychelles ku Présidén sareng Menteri Pariwisata James Michel. Saatos sataun tina

Saatos sataun jasa, anjeunna diangkat kana jabatan CEO Seychelles Pariwisata Board.

Di 2012 Organisasi régional Kapuloan Samudra Hindia dibentuk sareng St Ange diangkat salaku présidén munggaran organisasi éta.

Dina parobihan ulang kabinet 2012, St Ange diangkat janten Menteri Pariwisata sareng Kabudayaan anu anjeunna mundur dina 28 Désémber 2016 dina raraga ngudag pencalonan salaku Sekretaris Jénderal Organisasi Pariwisata Dunya.

Di Majelis Umum UNWTO di Chengdu di Cina, jalma anu dipilarian "Circuit Speaker" kanggo pariwisata sareng pangwangunan berkelanjutan nyaéta Alain St.Ange.

St.Ange mangrupikeun mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan sareng Kelautan anu ngantunkeun jabatan dina bulan Désémber taun ka tukang pikeun milari jabatan Sekretaris Jénderal UNWTO. Nalika nyalonkeun atanapi dokumén dukungan na ditarik ku nagara na ngan sapoé sateuacan pamilihan umum di Madrid, Alain St. Ange nunjukkeun kaagungan salaku juru bicara nalika anjeunna nyarioskeun rapat UNWTO kalayan rahmat, karep, sareng gaya.

Biantara anu ngagugulung na dirékam salaku pidato dina pidato anu paling hadé dina badan internasional PBB ieu.

Nagara-nagri Afrika sering émut alamat Uganda na pikeun Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika anjeunna janten tamu terhormat.

Salaku tilas Menteri Pariwisata, St.Ange mangrupikeun panyatur biasa sareng populér sareng sering ditingali dina forum sareng konperénsi atas nami nagara na. Kamampuhna nyarios 'tina borgol' sok katingali salaku kamampuan langka. Anjeunna sering nyarios yén anjeunna nyarios tina haté.

Di Seychelles anjeunna émut pikeun nyirian pidato dina bubuka resmi pulau éta Carnaval International de Victoria nalika anjeunna negeskeun deui kecap-kecap lagu John Lennon anu kawéntar ... "anjeun tiasa nyarios yén kuring ngalamun, tapi kuring henteu ngan ukur hiji. Hiji dinten anjeun sadayana bakal ngiringan kami sareng dunya bakal langkung saé salaku hiji ”. Kontingen pers dunya kumpul di Seychelles dina dinten éta lumpat kalayan kecap ku St.Ange anu janten berita utama dimana-mana.

St.Ange nganteurkeun alamat utama pikeun "Pariwisata & Konperénsi Bisnis di Kanada"

Seychelles mangrupikeun conto anu saé pikeun pariwisata berkelanjutan. Maka teu heran upami ningali Alain St.Ange dipilarian salaku pembicara dina sirkuit internasional.

anggota Jaringan pamasaran perjalanan.

Leave a Comment