24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Berita Pamaréntah Hak Asasi manusa wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

FAA netepkeun henteu aya tempat ngapung ngalangkungan jembatan Texas anu padet sareng 10,500 migran ilegal

FAA netepkeun henteu aya tempat ngapung ngalangkungan jembatan Texas anu padet sareng 10,500 migran ilegal
FAA netepkeun henteu aya tempat ngapung ngalangkungan jembatan Texas anu padet sareng 10,500 migran ilegal
Ditulis ku Harry Johnson

Riungan anu gedé imigran ilegal parantos akumulasi di handapeun jembatan dina sababaraha dinten terakhir, sareng Walikota Del Rio Bruno Lozano nempatkeun inohong langkung ti 10,500 dugi ka dinten Kemis wengi, ogé nyauran Présidén Joe Biden pikeun ngabahas "krisis anu lumangsung" di perbatasan Texas kota.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • FAA netepkeun zona no-ngapung dua minggu pikeun drone ngalangkungan Del Rio Bridge di Southern Texas.
  • Langkung ti 10,000 imigran ilegal kumpul di handapeun Jambatan Del Rio di Texas dina sababaraha dinten terakhir.
  • Zona no-fly FAA ditumpukeun dina pamundut AS Border Patrol anu nyatakeun yén drone ngaganggu penerbangan penegak hukum.

Administrasi Penerbangan Federal AS (FAA) ngaluarkeun bewara anu nyatakeun zona no-fly 14-dinten pikeun sistem pesawat henteu dijalankeun (UAS) ngalangkungan Del Rio Bridge di wates Amérika Serikat-Mexico, di kidul Texas.

Nyutat "alesan kaamanan khusus" teh FAA parantos ngalarang drone ngalayang Sasak Del Rio dimana langkung ti 10,000 migran ilegal parantos ngempelkeun, nyegah média lokal tina néwak gambar hawa tina situs éta.

Riungan anu gedé imigran ilegal parantos akumulasi di handapeun jembatan dina sababaraha dinten terakhir, sareng Walikota Del Rio Bruno Lozano nempatkeun inohong langkung ti 10,500 dugi ka dinten Kemis wengi, ogé nyauran Présidén Joe Biden pikeun ngabahas "krisis anu lumangsung" di perbatasan Texas kota.

nu FAA larangan drone munggaran dilaporkeun ku apiliasi Fox News lokal, anu saacanna néwak rekaman udara dramatis nunjukkeun jumlah seueur imigran anu dikemas handapeun jembatan. Dina waktos éta pidéo medar dinten Kemis énjing, diperkirakeun sakitar 8,200 jalma aya di tempat kejadian, sanaos walikota nyarankeun yén balaréa parantos tumuh ku 2,000 atanapi langkung ti sababaraha jam ti saprak éta. Seueur pendatang anu dikabarkan urang Haitian.

Sedengkeun bewara awal FAA ngan ukur nyatakeun masalah "kaamanan" anu samar-samar, hiji pernyataan anu dicandak ku média nyatakeun yén zona no-fly ditumpukeun dina pamundut AS Border Patrol, anu nyatakeun yén drone "ngaganggu penerbangan panerapan hukum di perbatasan. ” Agénsi nambihan kitu, toko média panginten tiasa nyungkeun pengecualian kanggo neraskeun operasi drones di daérah éta.

Gubernur Texas Nagreg Abbott ogé parantos nyandak tujuan dina Biden ngeunaan masalah perbatasan, nyatakeun réspon administrasi parantos "ngareureuwas" sareng salah sahiji "lalawora anu jelas." Sateuacanna dina dinten Kemis, gubernur maréntahkeun aparat satempat pikeun nutup genep titik lebet sapanjang wates kidul "pikeun ngeureunkeun kafilah [migran] ieu tina ngabahekeun nagara urang." 

Del Rio ngan ukur salah sahiji tina tilu belasan sapertos kitu titik pameuntasan sapanjang wates Texas-Mexico. Pendatang anu sumping di pameuntasan ieu tiasa ngaku suaka atanapi nampilkeun dirina ka Border Patrol pikeun ditéwak teras dileupaskeun ka Amérika Serikat, sareng kabijakan 'nyekel sareng ngaleupaskeun' jaman Obama dibalikeun ku Présidén Biden awal taun ieu. Biden ogé ngusahakeun ngabolaykeun kawijakan 'Tetep di Méksiko' mantan présidén Donald Trump, anu maksa milari suaka tertentu ngantosan prosés imigrasi di luar Amérika Serikat, sanaos Mahkamah Agung parantos ngagulingkeun tindakan éta, nyatakeun Biden henteu nuturkeun léngkah anu ditangtoskeun pikeun mungkas latihanana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment