24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos News Breaking Nigeria jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Hiber anyar ti Washington ka Lagos, Nigeria dina United Airlines ayeuna

Hiber anyar ti Washington ka Lagos, Nigeria dina United Airlines ayeuna
Hiber anyar ti Washington ka Lagos, Nigeria dina United Airlines ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

United Airlines bakal ngajalankeun rute ieu ku Boeing 787 Dreamliner anu nampilkeun 28 korsi kelas bisnis United Polaris bohong kosong, 21 korsi ékonomi premium United Premium Plus, 36 korsi Ékonomi Plus sareng 158 korsi ékonomi standar. Penerbangan bakal angkat Washington, DC dinten Senén, Kemis sareng Saptu sareng balik ti Lagos dinten Salasa, Jumaah sareng Minggu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • United Airlines ngumumkeun jasa udara anyar ti Washington, DC dugi ka Lagos, Nigeria.
  • United Airlines bakal ngoperasikeun tilu penerbangan mingguan antara Washington, DC sareng Lagos, Nigeria anu neuteup tanggal 29 Nopémber 2021.
  • Hiber énggal bakal nawiskeun koneksi anu saé pikeun langkung ti 80 tujuan di panjuru Amérika.

United Airlines ngumumkeun dinten ieu yén palayanan anyar antara Washington, DC sareng Lagos, Nigeria bakal dimimitian 29 Nopémber (tunduk kana persetujuan pamaréntah). Maskapai éta bakal ngoperasikeun tilu penerbangan mingguan anu ngahubungkeun ibukota AS ka kota panggedéna di Nigeria, anu ogé tujuan anu pangpayunna di Afrika Kulon pikeun wisatawan anu berbasis di AS.

"Hiber énggal ieu ka Lagos parantos diantisipasi pisan ku palanggan kami sareng nawiskeun jasa anu pangpayunna antara Washington, DC sareng Nigeria, ogé sambungan anu pas pikeun hiji tempat langkung ka 80 tujuan di sapanjang Amérika kalebet Houston sareng Chicago, "saur Patrick Quayle, Amérika Airlineswakil presiden jaringan internasional sareng aliansi. "Atas nami sadayana Serikat kami hoyong ngahaturkeun nuhun pisan ka Otoritas Penerbangan Sipil Nigeria sareng Dinas Perhubungan AS pikeun ngadukung rencana kami pikeun nyayogikeun layanan ieu."

"Kami ngahargaan damel sareng mitra kami di United Airlines pikeun ngabagéakeun sambungan nonstop anu kadua ti Dulles International ka buana Afrika," saur Carl Schultz, wakil présidén pamekaran bisnis maskapai di Otoritas Bandara Metropolitan Washington. "Lagos ngiringan ampir 50 tujuan internasional nonstop sanés anu ayeuna dilayanan ku gateway Wilayah Ibu Kota Nasional ka dunya."

Amérika Airlines bakal ngoperasikeun rute ieu sareng a Boeing 787 Dreamliner nampilkeun 28 korsi kelas bisnis United Polaris bohong datar, 21 korsi ékonomi premium Premium United Premium, 36 korsi Economy Plus sareng 158 korsi ékonomi standar. Penerbangan bakal angkat Washington, DC dinten Senén, Kemis sareng Saptu sareng balik ti Lagos dina Salasa, Jumaah sareng Minggu.

Hiber anyar ieu diwangun dina ékspansi Serikat ka Afrika sareng nguatkeun posisi kapamimpinan Serikat ka Afrika ti daérah metro DC, kalayan langkung seueur penerbangan ka buana tibatan maskapai anu sanés. Kakara taun ayeuna, Serikat ngaluncurkeun palayanan anyar antara New York / Newark sareng Johannesburg, Afrika Kidul sareng antara Washington, DC sareng Accra, Ghana. Sareng Désémber sareng Januari ieu, Serikat bakal ningkatkeun jasa ka Accra tina tilu penerbangan mingguan ka unggal dinten * sabab palanggan angkat ka bumi pikeun liburan usum salju. Serikat ogé ngabalikeun jasa populér na antara New York / Newark sareng Cape Town, Afrika Kidul dina 1 Désémber.

Penerbangan anyar Serikat sasuai sareng protokol COVID-19 masing-masing nagara sareng konsumén kedah parios syarat tujuan sateuacan indit.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment