24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Warta Breaking Qatar Ngawangun deui tanggung jawab News kelestarian teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

Qatar Airways anggota anyar ICAO Global Sustainable Aviation Coalition

Qatar Airways anggota anyar ICAO Global Sustainable Aviation Coalition
Qatar Airways anggota anyar ICAO Global Sustainable Aviation Coalition
Ditulis ku Harry Johnson

Koalisi éta nyertakeun pamangku kapentingan anu ngagarap sababaraha topik anu aya hubunganana sareng penerbangan berkelanjutan, kalebet bahan bakar penerbangan berkelanjutan, infrastruktur, operasi, sareng téknologi, sareng éta milari trenétter nalika ngaidentipikasi anggota poténsial anu anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways ngumumkeun partisipasi na dina Koalisi Global pikeun Penerbangan Berkelanjutan Organisasi Penerbangan Sipil Internasional.
  • Qatar Airways negeskeun komitmenna pikeun dékarbonisasi penerbangan sareng ngamajukeun angkutan udara anu berkelanjutan.
  • Koalisi Global ICAO pikeun Sustainable Aviation mangrupikeun forum anu ngalangkungan pamangku kapentingan tiasa ngembangkeun ideu anyar.

Qatar Airways resep ngumumkeun partisipasi na kana Koalisi Global pikeun Penerbangan Berkelanjutan Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO), janten maskapai munggaran di Wétan Tengah anu ngagabung kana koalisi global, negeskeun komitmenna pikeun gawé bareng sareng stakeholder industri anu aya hubunganana. , sapertos pabrik, akademi, pamaréntah sareng organisasi non-pamaréntah nuju dékarbonisasi penerbangan sareng ngamajukeun transportasi udara anu berkelanjutan.

nu ICAO Koalisi Global ngamajukeun penerbangan internasional anu berkelanjutan, bertindak salaku forum anu ngalangkungan pamangku kapentingan tiasa ngembangkeun ideu anyar sareng ngagancangkeun solusi inovatif anu ngirangan émisi gas rumah kaca di sumberna. Éta ogé tujuanna pikeun nyayogikeun pamekaran sareng panerapan sakumpulan ukuran sareng éksplorasi tujuan lingkungan jangka panjang anu aya hubunganana sareng penerbangan internasional.

Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways, Akbar Al Baker

Qatar Airways Chief Executive Group, His Excellency Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Éta inovasi anu bakal ngajurung industri ka hareup pikeun masa depan anu berkelanjutan. Kuring yakin pisan yén ICAO Koalisi Global pikeun Aviation Berkelanjutan bakal ngantep mitra industri ngarah ngudag kreasi kolaborasi sareng ngadorong inovasi babarengan. Qatar Airways ngarepkeun janten kolaborator strategis dina koalisi. Kami ngarepkeun damel babarengan sareng anggota anu sanés dina ngembangkeun ideu sareng stratégi pikeun mempermudah akselerasi téknologi héjo inovatif salajengna, nyandak kami saléngkah langkung caket kana émisi enol bersih. "

Koalisi éta nyertakeun pamangku kapentingan anu ngagarap sababaraha topik anu aya hubunganana sareng penerbangan berkelanjutan, kalebet bahan bakar penerbangan berkelanjutan, infrastruktur, operasi, sareng téknologi, sareng éta milari trenétter nalika ngaidentipikasi anggota poténsial anu anyar.

Area fokus na kalebet, ningkatkeun kasadaran kana kamajuan anu teras-terasan dilakukeun dina CO séktor2 réduksi émisi tina penerbangan internasional, ngawangun kapamingpinan anu aya sareng juara, ogé nguatkeun hubungan sareng inovasi ayeuna.

Qatar Airways bakal tiasa ngabagi ukuran sareng prakarsa anu kapengker sareng anu lumangsung pikeun ngungkulan CO2 émisi, sareng nyayogikeun wawasan anu berharga pikeun sadaya pamangku kapentingan, dina raraga masihan kontribusi kana karya anu dipimpin ku ICAO. Dina waktos anu sasarengan, kami ngaharepkeun mere ilham ka mitra industri anu sanés pikeun nyandak peran partisipatif pikeun tujuan perubahan iklim anu dibagi.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment