24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan pendidikan Industri silaturahmi Hotél & Resor Hak Asasi manusa LGBTQ Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab Romantis Kawinan Bulan Madu kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Pimpinan pariwisata LGBTQ + rapat di Atlanta pikeun 'reuni kulawarga'

Pimpinan pariwisata LGBTQ + rapat di Atlanta pikeun 'reuni kulawarga'
Pimpinan pariwisata LGBTQ + rapat di Atlanta pikeun 'reuni kulawarga'
Ditulis ku Harry Johnson

Konvénsi Global IGLTA mangrupikeun pamulangan anu luar biasa pikeun sababaraha tingkat normalitas pikeun para hadirin, anu saling ngabagi carita ketahanan propésional, ogé ideu kandel pikeun inovasi, kaamanan sareng kalebetkeun dina sektor pariwisata LGBTQ +.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 37th IGLTA Global Convention mangrupikeun kasuksésan anu gembleng, kalayan langkung ti 400 LGBTQ + sareng ahli perjalanan sekutu anu ngawakilan 27 nagara anu ngahiji di Atlanta.
  • Aya Pasar Pembeli / Pamasaran, sababaraha dinten pendidikan, inspirasi sareng jaringan, sareng penggalangan dana IGLTA Foundation, Voyage. 
  • Bukti vaksinasi lengkep atanapi uji COVID-19 négatip diperyogikeun pikeun lebet kana sadaya acara konvensi IGLTA.

Konvénsi Global IGLTA Global anu ka-37 mangrupikeun kasuksésan anu gembleng, kalayan langkung ti 400 LGBTQ + sareng ahli perjalanan sekutu anu ngawakilan 27 nagara anu babarengan Atlanta pikeun Pembeli / Pasar Suplier, sababaraha dinten pendidikan, inspirasi sareng jaringan, sareng penggalangan dana IGLTA Foundation, Voyage. 

Bukti vaksinasi lengkep atanapi uji COVID-19 négatip diperyogikeun pikeun pangakuan ka sadayana IGLTA konvénsin kajadian di Atlanta, sareng hasilna mangrupikeun wilujeng sumping deui kana sababaraha taraf normalitas pikeun para hadirin, anu saling ngawartosan carita inspirasi aranjeunna ngeunaan ketahanan profesional, ogé ideu kandelna pikeun inovasi, kaamanan sareng kalebetkeun dina sektor pariwisata LGBTQ +.

Présidén / CEO IGLTA John Tanzella

"Kami sok nyarios teh IGLTA jaringan global karaos sapertos kulawarga, kusabab hubungan bisnis janten pribadi salami sababaraha taun, "saur Présidén / CEO IGLTA John Tanzella. "Tapi reuni ieu leres-leres istiméwa saatos 18 bulan dipisahkeun. Anjeun tiasa ngaraoskeun gairah pikeun pariwisata LGBTQ + dina unggal sési, sareng éta nguatkeun unggal rapat bisnis dina situs. Kami bangga pisan pikeun maju dina ngawangun industri urang. ”

Diantara seueur sorotan:

  • Pésta pembukaan di Akuarium Georgia, dimana para tamu bersosialisasi salaku hiu paus, sinar sareng penyu laut meluncur di tukangeunna dina tank 6.3 juta-galon (23.8 juta-liter).
  • Yayasan Think Tank IGLTA di King & Spalding anu ngahijikeun pamimpin ti sagala sektor industri pariwisata sareng organisasi LGBTQ +; sawala museur kana simpang pariwisata LGBTQ + kalayan usaha equity, keragaman sareng inklusif sacara umum, sareng kumaha balikeun deui salaku industri anu langkung kuat, langkung ramah. Laporan sési badé sumping.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment