24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan kabudayaan film Warta Breaking Georgia wartos jelema piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Batur catur Géorgia ngagugat Netflix pikeun nelepon anjeunna Rusia

Batur catur Géorgia ngagugat Netflix pikeun nelepon anjeunna Rusia
Batur catur Géorgia ngagugat Netflix pikeun nelepon anjeunna Rusia
Ditulis ku Harry Johnson

Netflix sacara kasar sareng ngahaja ngabohong ngeunaan prestasi Gaprindashvili pikeun tujuan anu murah sareng sinis 'ningkatkeun drama' ku némbongan yén pahlawan fiksi na parantos tiasa ngalakukeun naon anu henteu dilakukeun ku awéwé sanés, kalebet Gaprindashvili.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jawara catur Jérman ngadaptarkeun gugatan fitnah ngalawan Netflix kusabab salah ngagambarkeun dirina dina séri hit aranjeunna.
  • Netflix dituduh janten séksistis sareng meremehkeun, sareng jelas palsu dina serial TV na.
  • Nona Gaprindashvili ngajukeun gugatan fitnah ngalawan Netflix di Pengadilan Distrik Federal di Los Angeles.

Superstar catur Georgia Nona Gaprindashvili parantos ngajukeun gugatan fitnah $ 5 juta ngalawan Netflix kusabab 'seksis pisan' sareng ngagambarkeun anjeunna salaku Rusia dina serial hit 2021 'The Queen's Gambit'.

Nona Gaprindashvili, wanoja munggaran anu ngahontal status grandmaster catur internasional sareng juara catur dunya awéwé anu kalima, parantos ngajukeun gugatan ngalawan Netflix kusabab rujukan pikeun anjeunna dina acara luhur, anu nampilkeun prodigy fiksi anu teras-terasan ngéléhkeun pamaén terbaik Rusia. di Moskow salami taun 1960an.

"Dina salah sahiji épisode ti saprak 1968, koméntator nyarios yén pamuter catur Nona Gaprindashvili henteu kantos nyanghareupan lalaki. Tapi ieu lepat, "pengacara Maya Mtsariashvili, pasangan di BLB, firma hukum Georgia anu ngagambarkeun pamaén éta, nyarios ayeuna.

Pengacara éta nambihan yén karya aranjeunna dina gugatan hukum éta parantos dimimitian pas dina Netflix Serial TV.

Gaprindashvili, 80 parantos ngaluarkeun bagian dina bagian akhir séri anu ngajelaskeun "ngan ukur hal anu henteu biasa ngeunaan dirina" janten jinisna.

"Sareng éta sanés unik di Rusia, "Bagéan épisode terus. "Aya Nona Gaprindashvili, tapi anjeunna juara dunya awéwé sareng henteu kantos nyanghareupan lalaki."

Dina gugatan fitnah anjeunna diajukeun di Pengadilan Distrik Federal di Los Angeles, Gaprindashvili cenah ngadadarkeun yén salaku "jelas palsu, ogé sacara seksis sareng meremehkeun," sareng nyatakeun yén ku 1968, anjeunna parantos nyanghareupan sahenteuna 59 catur lalaki pamaén.

Keluhan diteruskeun: "Netflix sacara kasar sareng ngahaja ngabohong ngeunaan prestasi Gaprindashvili pikeun tujuan anu murah sareng sinis 'ningkatkeun drama' ku ngajantenkeun yén pahlawan fiksi na parantos tiasa ngalakukeun naon anu henteu dilakukeun ku awéwé sanés, kalebet Gaprindashvili. "

Gugatan hukum ogé nyatakeun Gaprindashvili dihina ku kanyataan yén Netflix ngajelaskeun dirina salaku pamaén Rusia.

Wakil Gaprindashvili ogé nyarios yén katerangan ngeunaan Georgian sabab Rusia mangrupikeun kasus "tihang dina ngahina tambahan pikeun cilaka" sareng ngadamel sababaraha klaim ngeunaan hubungan antara dua nagara.

Juru bicara Netflix nyatakeun: "Netflix ngan ukur hormat pisan ka Ibu Gaprindashvili sareng karirna anu kawéntar, tapi kami yakin klaim ieu henteu ngagaduhan jasa sareng bakti ngabéla kasus éta."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment