24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Industri silaturahmi Hotél & Resor rapat wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Perjalanan bisnis ditingali salaku ramé di pos-COVID AS

Perjalanan bisnis ditingali salaku ramé di pos-COVID AS
Perjalanan bisnis ditingali salaku ramé di pos-COVID AS
Ditulis ku Harry Johnson

Pagawe produktif sareng kirang setrés nalika aranjeunna ngumbara pikeun bisnis. Ngan saparapat (25%) nyarios yén aranjeunna langkung raos stres nalika damel nalika perjalanan bisnis, kalayan 32% nyarioskeun yén aranjeunna henteu ngaraos béda sareng sésana 43% asa kirang setrés nalika aranjeunna damel nalika ngumbara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Langkung sapertilu padamel AS nyarioskeun ide bisnis pangsaéna kajadian nalika aranjeunna nuju ngumbara dina bisnis.
  • Ngan 26% padamel Amérika Serikat mikir yén rapat langsung pikeun maot parantos maot.
  • 74% padamel AS pikir perjalanan bisnis sareng rapat langsung diperyogikeun pikeun masa depan bisnis.

Langkung satengah (53%) padamel AS nganggap industri na peryogi rapat di-jalma pikeun salamet, hiji panilitian anyar parantos mendakan.

Survey ka 1,000 padamel AS nalungtik sikep nuju rapat damel sareng perjalanan bisnis. Éta ngungkabkeun yén ngan 26% padamel anu mikir yén rapat langsung pikeun maotna, sareng sésana 74% percanten rapat di-jalma mangrupikeun konci pikeun masa depan bisnis.

Langkung satengah (53%) nyarios langkung gampil percanten ka penjualan pribadi tibatan online, kalayan 64% salajengna nyarios konci pikeun percanten nyaéta kontak manusa. Kitu ogé kapercayaan anu ningkat nalika pendak sacara langsung, survey disorot kumaha perjalanan ka rapat langsung langkung produktif - 60% tina US pagawé nyatakeun yén aranjeunna langkung nyiapkeun rapat di jalma tibatan rapat virtual.

Survey melong sikap umum pikeun perjalanan bisnis, mendakan yén kaseueuran padamel hoyong pisan balikkeun ngumbara damel. 41% nyarios yén aranjeunna ningali perjalanan bisnis langkung saé kusabab pandemi, sareng 40% nyarios yén perjalanan bisnis bakal penting pikeun aranjeunna nalika milarian padamelan anyar. Éta disorot kumaha generasi ngora anu resep pisan kana perjalanan bisnis, kalayan langkung ti satengah (54%) ti umur 16-24 taun nyarioskeun yén perjalanan bisnis langkung ageung saprak pandemi, dibandingkeun ngan 13% langkung ti 55an. Kitu ogé hoyong langkung seueur pangalaman di-jalmi, generasi muda mendakan perjalanan langkung mereun. Langkung sapalih (53%) Gen Z nyarioskeun ide bisnis pangsaéna lumangsung nalika ngumbara, dibandingkeun sareng kirang ti hiji kalima (18%) langkung ti 55an.

Pagawe produktif sareng kirang setrés nalika aranjeunna ngumbara pikeun bisnis. Ngan saparapat (25%) nyarios yén aranjeunna langkung raos stres nalika damel nalika perjalanan bisnis, kalayan 32% nyarioskeun yén aranjeunna henteu ngaraos béda sareng sésana 43% asa kirang setrés nalika aranjeunna damel nalika ngumbara.

Panilitian ogé melong kabiasaan ngébréhkeun, nyorot naon anu karaosna raoseun ku jalma nalika ngumbara padamelan. Éta mendakan jalma-jalma paling raoseun pikeun ngaluarkeun tuangeun, kalayan 83% nyarios yén aranjeunna bakal ngaku-ngaku deui tuang di réstoran. Ieu turun nalika ningali jasa kamar, kalayan ngan 57% ngaraos nyaman ngaluarkeun barang anu aranjeunna maréntahkeun ka kamarna. Ngan langkung saparapat padamel (26%) bakal ngaraos betah ngaluarkeun alkohol nyalira, kalayan lalaki langkung raoseun tibatan awéwé (16% vs 8%) sareng Gen Z sareng millennial langkung raoseun tibatan langkung 55an (36% vs 9%).

Dahareun tetep aya dina daptar nalika ningali prioritas padamel nalika ngumbara. 72% hoyong kaluar pikeun tuangeun nalika perjalanan bisnis, kalayan 69% hoyong cicing di hotél anu pikaresepeun sareng langkung ti satengah (55%) hoyong nganjang ka tempat wisata lokal. Nganjang ka gym kirang kasohor (24%), sedengkeun langkung ti sapertilu (39%) hoyong angkat wengi nalika ngumbara pikeun bisnis. Nganalisis industri, éta mendakan HR mangrupikeun sato pésta pangageungna, kalayan 56% nyarios yén sapeupeuting kaluar mangrupakeun prioritas nalika ngadatangan tempat anu énggal pikeun bisnis.

Saatos langkung ti sataun damel jauh sareng campuran, parantos seueur diskusi ngeunaan bumi atanapi kantor anu paling nguntungkeun pikeun padamel. Seueur US pagawé paribasa perjalanan bisnis nyaéta langkung ageung perkawis ayeuna. Nyatana, 34% nyarios yén aranjeunna ngagaduhan ideu bisnis pangsaéna nalika ngumbara padamelan, nunjukkeun kumaha ilhamna kaluar ka dunya sareng pasamoan kontak damel sacara langsung.

Sedengkeun genah tiasa ucul kana panggero Zum pikeun rapat anu kirang penting tiasa sareng kedah dikenal, biasana ideu anu pangsaéna, hubungan anu pangsaéna - sareng hasil anu pangsaéna - kajadian nalika jalma-jalma ngumbara sareng pendak pisan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment