Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

Inggris nyantai aturan éntri pikeun urang asing anu divaksinasi pinuh

Inggris nyantai aturan Éntri pikeun urang asing divaksinasi
Inggris nyantai aturan Éntri pikeun urang asing divaksinasi
Ditulis ku Harry Johnson

Sistem lampu lalu lintas anu ayeuna bakal digentos ku hiji daptar beureum nagara sareng daérah anu teras-terasan janten penting pisan pikeun nangtayungan kasihatan umum, sareng langkah-langkah perjalanan anu disederhanakeun pikeun kadatangan ti sesa dunya ti Senén 4 Oktober tabuh 4 énjing.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Inggris bakal ngirangan sarat uji coba pikeun wisatawan asing anu divaksinasi dugi kadatanganana.
  • Panumpang anu divaksinasi pinuh bakal tiasa ngagentos tes dinten 2na ku uji aliran gurat anu langkung mirah.
  • Saha waé anu nguji positip kedah geuwat ngasingkeun sareng nyandak uji PCR anu mastikeun.

Sekretaris Angkutan Inggris Grant Shapps ngumumkeun dinten ayeuna yén dimimitian dina 4 Oktober 2021, pamaréntah Inggris sacara jauh ngaleungitkeun peraturan sareng sarat pikeun para tamu ti mancanagara.

Sekretaris Angkutan UK Grant Shapps

Sistem anu disederhanakeun énggal pikeun perjalanan internasional dina hal kasuksésan peluncuran vaksin domestik Inggris, bakal masihan stabilitas anu langkung ageung pikeun industri sareng panumpang.

Sistem lampu lalu lintas anu ayeuna bakal digentos ku hiji daptar beureum nagara sareng daérah anu teras-terasan janten penting pisan pikeun nangtayungan kasihatan umum, sareng langkah-langkah perjalanan anu disederhanakeun pikeun kadatangan ti sesa dunya ti Senén 4 Oktober tabuh 4 énjing.

Syarat tés ogé bakal dikirangan pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh, anu henteu kedah nyandak PDT nalika angkat ka Inggris ti Senén 4 Oktober 4 sonten.

Ti akhir bulan Oktober, panumpang anu divaksinasi lengkep sareng anu ngagaduhan vaksin anu disatujuan ti kelompok nagara sanés anu beureum bakal tiasa ngagentos tes dinten 2 ku tés aliran gurat anu langkung mirah, ngirangan biaya tés nalika sumping kana Inggris. Pamaréntah hoyong ngenalkeun ieu dina akhir Oktober, tujuanana pikeun nempatkeunana nalika jalma-jalma balik ti istirahat satengah jangka.

Saha waé anu nguji positip kedah ngasingkeun sareng nyandak tés PCR anu mastikeun, tanpa biaya tambahan pikeun palancong, anu bakal diurut sacara genomis pikeun ngabantosan ngaidentipikasi varian anyar.

Nguji panumpang anu henteu divaksinasi ti nagara sanés beureum bakal kalebet tés sateuacan angkat, tés PCR dinten 2 sareng dinten 8. Tés pikeun ngaleupaskeun tetep mangrupikeun pilihan pikeun ngirangan jaman isolasi diri.

Panumpang anu henteu dikenal salaku divaksinasi sapinuhna vaksin sareng sertipikat sahandapeun InggrisAturan perjalanan internasional, tetep kedah nyandak tés sateuacan angkat, dinten 2 sareng dinten 8 uji PCR sareng ngasingkeun diri salami 10 dinten saatos balik ti nagara daptar anu henteu beureum dina program perjalanan dua tingkat. . Tés pikeun Ngaleupaskeun bakal tetep janten pilihan pikeun panumpang anu henteu vaksinasi anu hoyong nyingkat periode isolasi na.

“Kami ngajantenkeun uji coba langkung gampang pikeun perjalanan. Ti Senen 4 Okt, upami anjeun parantos pinuh vaksinasi [vaksinasi] anjeun moal butuh tes sateuacan angkat sateuacan sumping ka Inggris ti nagara anu henteu beureum sareng ti engké dina Oktober, bakal tiasa ngagentos tes PCR dinten 2 kalayan aliran gurat anu langkung mirah, "Sekretaris Grant Shapps tweet.

Sajid Javid, Sekretaris Kaséhatan sareng Perawatan Sosial, saurna: "Dinten ieu kami parantos nyederhanakeun aturan perjalanan supados langkung gampang ngartos sareng nuturkeun, muka pariwisata sareng ngirangan biaya pikeun ka luar negeri.

"Nalika usaha vaksinasi global terus ngagancangkeun sareng langkung seueur jalma ngagaduhan panangtayungan tina panyakit anu pikasieuneun ieu, leres yén aturan sareng peraturan urang tetep gancang."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Sistem lampu lalu lintas anu ayeuna bakal digentos ku hiji daptar beureum nagara sareng daérah anu teras-terasan janten penting pisan pikeun nangtayungan kasihatan umum, sareng langkah perjalanan anu disederhanakeun pikeun datangna ti sakumna dunya. Mangpaat pisan pikeun urang.