24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Warta Ngabobol Selandia Anyar wartos Pakistan Ngabobol Warta jelema tanggung jawab kasalametan olahraga piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Selandia Anyar Cricket ujug-ujug ngabatalkeun tur Pakistan kusabab masalah kaamanan

Selandia Anyar Cricket ujug-ujug ngabatalkeun tur Pakistan kusabab masalah kaamanan
Selandia Anyar Cricket ujug-ujug ngabatalkeun tur Pakistan kusabab masalah kaamanan
Ditulis ku Harry Johnson

Dewan Cricket Pakistan (PCB) nyarioskeun yén wisata parantos dibolaykeun "sapihak" ku NZC sanaos "pengaturan kaamanan anu teu leres" anu dilakukeun pikeun séri, anu disababkeun diwangun ku tilu pertandingan Internasional One Day di Rawalpindi sareng lima T20 di kota wétan Lahore.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tur éta ditutup sababaraha menit sateuacan pertandingan munggaran tim Selandia Anyar di Pakistan dina 18 taun.
  • Papan jangkrik Pakistan sareng Selandia Anyar nyarios yén pertandingan Rawalpindi dibatalkeun kusabab peringatan kaamanan.
  • Perdana Menteri Pakistan Imran Khan parantos nyarios sareng réncang Selandia Baru na Jacinda Ardern dinten Jumaah pikeun mastikeun yén kasalametan tim na.

Tim Selandia Anyar badé nempuh Pakistan dina pertandingan kahijina di bumi Pakistan salami 18 taun di kota Rawalpindi dinten ayeuna, tapi tur éta parantos dibatalkeun pas mimiti pertandingan munggaran, kusabab 'masalah kaamanan' anu teu ditangtoskeun.

Stadion Cricket Rawalpindi

Selandia Anyar Cricket (NZC) - Déwan nasional olahraga - teu disangka-sangka ngaluarkeun pernyataan anu nyatakeun yén "ninggali" wisata éta kusabab peringatan kaamanan pamaréntah ngan sababaraha menit sateuacan dijadwalkeun mimiti midangkeun.

"Saatos ningkatna tingkat ancaman Pamaréntah Selandia Anyar pikeun Pakistan, sareng naséhat ti penasihat kaamanan NZC di lapangan, éta parantos diputuskeun Caps Hideung moal nuluykeun wisata éta, "saur pernyataan Cricket Selandia Anyar.

Dewan Cricket Pakistan (PCB) nyarioskeun yén wisata parantos dibolaykeun "sapihak" ku NZC sanaos "pengaturan kaamanan anu teu leres" anu dilakukeun pikeun séri, anu disababkeun diwangun ku tilu pertandingan Internasional One Day di Rawalpindi sareng lima T20 di kota wétan Lahore.

"PCB daék neraskeun pertandingan anu dijadwalkeun," saur pernyataan PCB. "Nanging, anu mikaresep jangkrik di Pakistan sareng sakumna dunya bakal kuciwa ku ditarikna menit-menit terakhir ieu."

Menteri inpormasi Pakistan, samentawis éta, nyatakeun Perdana Menteri Pakistan Imran Khan parantos nyarios sareng réncang Selandia Baru na Jacinda Ardern dinten Jumaah pikeun mastikeun anjeunna ngeunaan kasalametan tim.

"Sawatara lami ka pengker, Perdana Menteri Imran Khan parantos kontak sareng Perdana Menteri Selandia Anyar sareng ngayakinkeun yén tim Selandia Anyar disayogikeun kaamanan anu teu leres di Pakistan, sareng PCB parantos nyarios yén tim kaamanan Selandia Anyar parantos nyatakeun kapuasan sareng susunan kaamanan Pakistan, ”saur Menteri Penerangan Fawad Chaudhry.

"Agénsi intél kami mangrupikeun sistem intél anu pangsaéna di dunya sareng numutkeun aranjeunna tim Selandia Anyar henteu nyanghareupan jenis ancaman."

Dina hiji pernyataan, Chief Executive Cricket Selandia Anyar David White nyatakeun mustahil pikeun neraskeun wisata éta dibéré naséhat kaamanan anu parantos dipasihkeun.

NZC ogé nyarios yén paraturan nuju dilakukeun pikeun tim jangkrik lalaki Selandia Anyar angkat Pakistan.

Pindah éta bakal ditingali mangrupikeun niup kana upaya Déwan Jangkrik Pakistan pikeun nyandak jangkrik internasional lengkep sareng sadaya tim balik deui ka Pakistan, saatos tim nagara éta kapaksa maénkeun pengasingan salami genep taun saatos serangan 2008 ka tim jangkrik Sri Lankan di Lahore.

Patarosan ayeuna tetep aya naha tim jangkrik lalaki Inggris bakal neraskeun rencana pikeun wisata na di Pakistan bulan payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment