24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Anguilla Breaking News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Républik Dominika Breaking News pendidikan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos resorts tanggung jawab Warta Breaking Sri Lanka Warta Breaking Thailand piknik

Resort Swasta Nyumbangkeun $ 2 juta di Karibia sareng Asia

Sumbangan Resort Swasta
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Dina waktos anu sigana sapertos anu urang nguping unggal dinten mangrupikeun berita ngeunaan maotna, teror, protés, sareng kajahatan, éta sumanget pikeun ngadangu ngeunaan hal anu leres di dunya. Jiga jutaan dolar anu disumbangkeun ka komunitas pikeun ngadukung pendidikan. Sareng dina pamikiran éta, PrivateNI Private Resorts ngumumkeun yén anjeunna parantos ngerjakeun $ 2 juta pikeun fasilitas sakola sareng komputer ka komunitas lokal di masing-masing nagara tempat milikna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Unggal nagara bakal nampi sumbangan $ 500,000 anu dibiayaan pinuh ku PrivateNI Private Resorts, sareng Tim Reynolds Foundation.
  2. Inisiatifna nyaéta ngalegaan pendidikan Élmu Komputer sareng ningkatkeun fasilitas pendidikan, sapertos ningkatkeun perpustakaan, sareng ruang kelas di nagara-nagara dimana ÀNI Private Resorts.
  3. Ieu langkung nguatkeun komitmen perusahaan pikeun ngabantosan pendidikan sareng ngadukung komunitas lokal.

Pangwangunan ngembangkeun laboratorium komputer anu anyar dina duanana Anguilla sareng Sri Lanka bakal ngamimitian akhir taun ieu, dituturkeun ku sakola dasar anyar di kota Rio San Juan. ÀNI Private Resorts ayeuna berkomunikasi sareng pendidik Thailand pikeun nangtoskeun dimana $ 500,000 bakal paling nguntungkeun. Tim Reynolds sareng ÀNI resep pisan tiasa nyayogikeun komunitas lokal ku fasilitas anu seger sareng modéren pikeun nguntungkeun aranjeunna ayeuna sareng generasi anu bakal datang.

Tim Reynolds, pangadeg / pamilik ÀNI Private Resorts, mangrupikeun dermawan kalayan komitmen anu kuat pikeun ningkatkeun kasenian sareng fasilitas pendidikan di panjuru dunya. Anjeunna ogé parantos masihan sumbangan anu penting pikeun panilitian médis sareng fasilitas - dirina anu salamet tina cilaka tulang tonggong parah. Tim ngaluncurkeun nirlaba sapinuhna ÀNI Akademi Seni di Thailand, Anguilla, Sri Lanka, AS, sareng Républik Dominika pikeun ngabantosan seniman anu gaduh cita-cita ngahontal impian dumasar seni-na ngalangkungan kurikulum gambar sareng lukisan anu lengkep. Kombinasi sareng program pendidikan, akademi ngabantosan mahasiswa pikeun pasar sareng ngical karya-karyana di panjuru dunya ngalangkungan paméran galeri, sareng online ngalangkungan halaman wéb Resort: ArtNI Art Gallery. 100% tina hasil tina penjualan sadaya karya seni langsung ka seniman.

Reynolds reueus ningalikeun karya seni ti mahasiswa di resort sareng tamu tiasa mésér karya seni asli salaku kenang-kenangan tetep di akademi lokal.

"Pilihan sareng kualitas karya seni ti siswa dina genep genep Akademi Seni ÀNI lumayan luar biasa. Kami bakal neraskeun lulusan seniman anu hébat ngalangkungan Akademi salami sababaraha dasawarsa sareng gumbira ku fasilitas-fasilitas énggal anu didamel pikeun ngalegaan inisiatif pendidikan urang dina komunitas lokal, "saur Reynolds.

"ÀNI komitmen pikeun ningkatkeun komunitas anu urang bagikeun sareng warga satempat sareng ku nganteurkeun komputer sareng ngembangkeun fasilitas élmu komputer, siswa bakal ngagaduhan kamampuan diajar sareng milarian hirup anu saé tanpa kedah ninggalkeun komunitasna," pokna Tim Reynolds.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment