24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Awards Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan wartos jelema piknik News Kawat Wisata Ukraina Megatkeun Warta USA Breaking News WTN

Yanina Gavrilova mangrupikeun Pahlawan Pariwisata Ukraina Kahiji

Aula Pahlawan Pariwisata Internasional kabuka ku nominasi ngan ukur pikeun mikawanoh jalma-jalma anu nunjukkeun kapamimpinan, inovasi, sareng tindakan anu luar biasa. Pahlawan Pariwisata ngaléngkah. Yanina Gavrilova ayeuna jalma kahiji ti Ukraina anu diulem, sareng ditampi janten pahlawan pariwisata ku Jaringan Pariwisata Dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jaringan Pariwisata Dunya ngakuan Ibu Yanina Gavrilova ngagabung sareng grup éksklusif Pahlawan Pariwisata.
  • Kusabab 2016 Ibu Gavrilova parantos janten Kepala Déwan Union Civic, Asosiasi Pitunjuk Turis Ukraina
  • Yanina Gavrilova mangrupikeun panulis kursus latihan jarak jauh pikeun spesialis inpormasi, manajer, sareng wawakil Komunitas Teritorial Serikat dina bidang pamekaran pariwisata sareng tujuan wisata lokal "Startup suksés dina pariwisata," latihan kursus pemandu wisata - "Organisasi sareng ngalaksanakeun wisata gastronomis ”.

"Asosiasi Pitunjuk Wisata Ukraina" mangrupikeun serikat padagangan anu ngarah di Ukraina. Saprak awal pandemi COVID-19, "Asosiasi Pitunjuk Turis Ukraina" parantos ningkat kaanggotaan na.

Yanina Gavrilova: 
- Palatih disiplin pariwisata sareng metode pendidikan dewasa, palatih DVV-Internasional. 
- Anggota grup ahli Badan Propinsi pikeun Pengembangan Pariwisata Ukraina (DART). 
- Perwakilan di Ukraina Féderasi Éropa Asosiasi Pitunjuk Wisata sareng Féderasi Dunya Asosiasi Pitunjuk Wisata.  

Salami lima taun ka pengker, Yanina Gavrilova parantos ngembangkeun manual padika: 
- ngeunaan téknik organisasi Pusat inpormasi Wisata, 
- ngeunaan persiapan pemandu wisata ngeunaan téhnik penafsiran warisan alam, budaya, sareng sajarah.  

Kegiatan ahli tambahan:
2014-2021 Yanina Gavrilova ngiringan ngiringan panitia pikeun langkung ti 50 seminar sareng konsultasi, bengkel, konperénsi, sareng forum pikeun info-spesialis, pemandu wisata, sareng manajer: 
- Proyék 2021 USAID ERA Ukraina, Konsultan Pusat Émbaran Wisata Laut Azov;
- ngalaksanakeun pelatihan pikeun spesialis TIC di Kyiv di 2016-2018;
- ilubiung salaku spéker utama dina Konperénsi Mimiti Perwakilan TIC di 2016 di Lviv; 
- 2019-2020 ngalaksanakeun runtuyan konsultasi pikeun pangurus TIC di Dnipro, Chernihiv, Kherson;
- dina 2021 ngayakeun konsultasi pikeun para profesional pariwisata dina ngadegna TIC di Olevsk;
- 2012-2013 Ahli proyék EU "Diversifikasi sareng dukungan wisata di Krimea";
- 2010-2012 Ahli ngeunaan karya pusat informasi wisata di proyek Chemonics International Inc, USAID / LINK;
- 2012. Diwangun sareng dilakukeun magang pikeun spesialis TIC Ukraina di Éstonia sareng Swédia.

Dina nominasi anu ditampi umpan balik ieu kalebet: Yanina mangrupikeun jalma anu luar biasa anu nyerahkeun sadaya kakuatan sareng sadaya tanaga pikeun ngembangkeun pariwisata. https://en.uaguides.com

Yanina ayeuna didaptarkeun dina pahlawan.lancaran sareng bakal gaduh kasempetan kanggo dipilih Pahlawan Pariwisata Taun. Teu pernah aya muatan.

Aula Pahlawan Pariwisata Internasional kabuka ku nominasi hungkul pikeun mikawanoh anu parantos nunjukkeun kapamimpinan, inovasi, sareng tindakan anu luar biasa. Pahlawan Pariwisata ngaléngkah.

Otomatis Ngiringan
pahlawan.lancaran

Anu Tahunan atanapi Khusus  Pahlawan Pariwisata ditepikeun ka anggota anu dipilih dina Aula Pahlawan Pariwisata Internasional. Éta kabuka pikeun anggota sareng sanés anggota - anggota Jaringan Pariwisata Dunya. Teu aya biaya.

nu Pahlawan Pariwisata Tahunan Pahlawan Taun ditepikeun ka anggota terpilih Aula Pahlawan Pariwisata Internasional. 

Butuh sahenteuna dua nominasi pikeun dipertimbangkeun pikeun pangakuan ieu. Hiji tiasa janten nominasi diri. Saha waé tiasa nyalonkeun atanapi tiasa dicalonkeun www.heroes.travel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment