24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Breaking Indonésia wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Kalayan kasus COVID-19 anyar turun, Bali tiasa dibuka deui pikeun turis asing dina Oktober

Kalayan kasus COVID-19 anyar turun, Bali tiasa dibuka deui pikeun turis asing dina Oktober
Kalayan kasus COVID-19 anyar turun, Bali tiasa dibuka deui pikeun turis asing dina Oktober
Ditulis ku Harry Johnson

Menteri kaséhatan Indonésia Budi Gunadi Sadikin nyatakeun yén dibuka deui pikeun urang asing ogé gumantung kana 70% penduduk target anu nampi tembakan COVID-19 kahijina.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Indonésia ngalih ati-ati pikeun muka deui wates na ka manca asing saatos gelombang COVID anu kadua.
  • Datang asing kuring kénging ngumbara ka pulau resor populer di Bali sareng tujuan wisata anu sanés.
  • Ditambahkeun Indonesia pikeun kasus COVID-19 anu dikonfirmasi turun tina 94.5% ti saprak puncak dina pertengahan Juli

Menteri Koordinator Bidang Maritim sareng Investasi Indonésia, Luhut Pandjaitan, ngumumkeun yén nagara Asia Tenggara tiasa ngijinkeun pengunjung asing balik ka nagara éta dina Oktober.

Indonesia ngalir ati-ati pikeun muka deui watesna saatos gelombang COVID-19 kadua anu musibah, diobaran ku varian Delta tina virus.

Tapi saatos geser dina kasus COVID-19, wisatawan mancanegara tiasa deui ngumbara ka pulau Resort anu kasohor di dunya Bali sareng daérah sanés di Indonésia anu dipikaresep ku pengunjung mancanagara.

Numutkeun ka menteri, tambihan kasus anu dikonfirmasi COVID-19 parantos turun ku 94.5% ti saprak puncak dina pertengahan Juli.

"Kami bagja dinten ayeuna yén tingkat réproduksi aya di handapeun 1 ... Éta anu paling handap nalika pandemi sareng nunjukkeun yén pandemi aya dina kontrol," saur Luhut.

Tanda-tanda positip anu sanés kalebet tingkat panginepan ranjang rumah sakit nasional turun di handap 15%, sedengkeun tingkat positipitas, atanapi proporsi jalma anu diuji anu positip, kirang tina 5%, saur menteri.

Luhut nyarios upami tren dinten ayeuna teras diteraskeun "kami yakin pisan" yén Bali tiasa dibuka deui ku Oktober.

Mimiti minggu ieu, menteri kaséhatan Indonésia Budi Gunadi Sadikin nyatakeun yén dibuka deui pikeun urang asing ogé gumantung kana 70% penduduk target anu nampi tembakan COVID-19 kahijina.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment