24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Australia Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner Perancis Ngabobol Warta Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Amérika Serikat megatkeun News

$ 90 milyar langkung alit subs: Subway moyok cobaan kapal selam Perancis

$ 90 milyar langkung alit subs: Subway moyok cobaan kapal selam Perancis
$ 90 milyar langkung alit subs: Subway moyok cobaan kapal selam Perancis
Ditulis ku Harry Johnson

Dina karya trolling, Subway ngagali biaya kembung tina perjanjian kapal selam Australia sareng Perancis, sateuacan Canberra mundur dina kéngingkeun kapal selam anu dikawasa nuklir ti Amérika Serikat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Australia ngabatalkeun perjangjian multi-kapal selam S $ 90 milyar kalayan Perancis pikeun milih perjanjian sanés sareng Amérika Serikat.
  • Perancis nginget duta besarna ti duanana Australia sareng Amérika Serikat dina dinten Jumaah salaku réspon anu ditétélakeun salaku "tingkah laku anu teu ditarima antara sekutu sareng mitra". 
  • Subway bangga yén éta ngagaduhan "non-nuklir" subs anu "$ 90 milyar langkung mirah".

Brutally mocking minggu ieu urang Perancis-Australia kapal selam deal lepat, ranté dahareun gancang AS Subway ngarilis iklan nyindiran sandwiches na, boasting yén éta ngagaduhan "non-nuklir Powered" subs anu "$ 90 milyar langkung mirah".

Kaputusan Australia pikeun ngabolaykeun urutan multi-kapal selam AUS $ 90-milyar sareng Perancis ngadorong halaman lengkep Sabwéy iklan diterbitkeun dina koran The Age dinten ayeuna, ngirangan biaya kembung tina perjanjian kapal selam Australia sareng Perancis, sateuacan Canberra mundur dina kéngingkeun kapal selam anu dikawasa nuklir ti Amérika Serikat.

Sanaos seueur pangguna média sosial mendakan pariwara éta palinter sareng lucu, anu sanésna mendakan "njijiki" sareng teu hormat.

Hiji pangguna malah dituduh SabwéyIklan "berontak" ngeunaan "ngagunakeun [konsép] maot pati pikeun ngajual camilan," tempo kumaha caketna perang China, Australia, sareng AS.

Perancis ngémutan duta besarnas ti Australia sareng Amérika Serikat dina dinten Jumaah salaku réspon anu ditétélakeun salaku "tingkah laku anu teu ditarima antara sekutu sareng mitra" salaku hasil tina perjanjian AUKUS (Australia, Inggris, Amérika Serikat).

Présidén Perancis Emmanuel Macron dikabarkan ngan ukur terang ngeunaan kaputusan Australia pikeun mundur tina perjanjian kapal selam dua nagara 2016 saharita sateuacan berita éta kabuka.

Jean-Yves Le Drian, menteri luar nagri Perancis, nyebut kaputusan éta "nyuduk dina tonggong, "Peringatan yén" konsékuansi anu mangaruhan pisan konsepsi yén urang gaduh aliansi, kemitraan sareng pentingna Indo-Pasipik pikeun Éropa. "

Australia menerkeun ditarikna tina perjanjian sareng Perancis ku nyatakeun yén biayana parantos langkung luhur tibatan anu diantisipasi tiheula.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment