24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Belize Breaking Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos resorts piknik Tawaran Wisata | Tips Wisata Pembaruan Tujuan Wisata

Victoria House Resort & Spa, Belize Debuts New Fun & Tranquility in the Sun

Panempoan kolam renang Victoria House Resort & Spa, Bélis
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Properti pamenang penghargaan Victoria House Resort & Spa di basisir Bélis nawiskeun sémah sababaraha fasilitas mewah pikeun liburan anu berkesan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Resort ngumumkeun dua tawaran tamu anyar - Petite Escape sareng Blissely Belize Packages pikeun inspirasi rélaxasi maksimal atanapi milarian pikagumbiraeun.
  2. Victoria House mangrupikeun lingkungan anu tenang dimana tamu tiasa ngaraosan rélaxasi total ogé mangrupikeun petualangan anu pikaresepeun.
  3. Akomodasi mewah, fasilitas kelas dunya, sareng layanan anggun anu bakal dipendakan ku tamu dina liburan anu sampurna.

Victoria House Resort & Spa, Bélis, sipat anu intim sareng mewah anu aya di pulau Ambergris Caye di Bélis, resep debut dua tawaran tamu anyar - Petite Escape sareng Blissfully Belize Packages pikeun inspirasi rélaxasi maksimal atanapi milarian pikaresepeun. Sémah ti properti sagara tiasa ngaraosan luncuran 3-ka-7 wengi dikurasi pikeun nyayogikeun roman, rélaxasi, senang, sareng petualangan. Kalayan akomodasi mewah, fasilitas kelas dunya, sareng layanan anu anggun, Victoria House Resort & Spa mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun hubungan deui sareng jalma anu dipikacinta sareng ngadamel kenangan.

"Victoria House mangrupikeun lingkungan anu tenang dimana sémah tiasa ngaraosan rélaxasi total ogé mangrupikeun petualangan anu pikaresepeun," saur Janet Woollam, manajer umum Victoria House Resort & Spa. "Kalayan Paket Petite Escape atanapi Paket Blissfully Belize, sémah ngagaduhan seueur pilihan sareng tiasa ngamangpaatkeun fasilitas anu kasohor di resor bari ogé ngagaduhan kasempetan ngajajah pulau anu saé sareng ngalaman budaya unik na dina waktosna dina golf sorangan. gorobag. "

nu Paket Kabur Petite ngawengku:

• akomodasi méwah di boh kamar Casita atanapi Palmetto

• Sarapan pinuh unggal dinten

• Botol Prosecco saatos sumping sareng wilujeng sumping "Belizean Colada" koktail

• Hiji dinten nyéwa karanjang golf (kalebet bénsin sareng asuransi)

nu Paket Blissfully Bélis ngawengku:

• akomodasi méwah di boh kamar Casita atanapi Palmetto

• Pijat Rélaxasi Signature pangobatan sajam pikeun dua di spa (hargana $ 220)

• kiridit $ 150 kanggo ngagunakeun toko beuleum dina situs

• Botol Prosecco sareng wilujeng sumping "Belizean Colada" koktail

• Hiji dinten nyéwa karanjang golf kalebet bénsin

• Pamakéan sepeda anu teu terbatas, kayak, papan dayung nangtung sareng peralatan snorkel

• Sarapan Pinuh Sapopoé

Victoria House Resort & Spa dipikaterang ku sayah "Island Vibe" sareng kaanggotaan tataranjang suku sapanjang Resort di. Properti ieu ngagaduhan sababaraha akomodasi sapertos Casitas tropis klasik, vila mandiri sareng kolam renang pribadi, villa pemandangan laut, atanapi kamar anu dihias sacara elegan di gedong kolonial dua tingkat. Victoria House Resort & Spa ogé bangga tiasa nampilkeun a spa-layanan pinuh sareng fasilitas kabugaran ogé tilu tempat kuliner anu béda pikeun unggal kasempetan.

Didatangan di ujung salah sahiji kaajaiban alam anu paling endah di dunya, Bélang Barrier Karang, Victoria House nawiskeun sababaraha rupa petualangan anu narik ati. Sémah tiasa bersantai di kolam renang anu aya di tempat sareng pantai swasta, atanapi ilubiung dina kagiatan petualangan sapertos bersepeda, kayak atanapi ngawelah. Tim anu berpengalaman sareng veteran di Victoria House sareng PADI-Dive Fantasea Dive Shop anu aya di darmaga properti, tiasa nyayogikeun seueur kagiatan pikeun tamu sapertos diving, snorkeling, fishing, sareng caving. Fantasea Dive Shop ogé nawiskeun nyéwa peralatan sareng sertifikasi.

Pulo gampang diakses via hiber komuter 15 menit ti Bélis kota, ngan 35 mil jauhna. Ngalanglang candi Maya kuno anu caket, ngajajar zip ngalangkungan kanopi leuweung sareng Monyét Hideung Howler, ngiringan dina ékspédisi leuweung hujan, atanapi perjalanan diving ka terumbu karang Warisan Dunya mangrupikeun kamungkinan dina Ambergris Caye sareng tiasa dikoordinirkeun ku tim pramugis Resort. Duanana rangkep sayogi ayeuna dugi ka tanggal 20 Désémber 2021. Detil langkung lengkep sareng cara mesen tiasa kapanggih di dieu.

Salaku tambahan, pikeun kaséhatan sareng karaharjaan tamu Resort, sadaya staf parantos dilatih sapinuhna pentingna ngajaga tingkat pangluhurna protokol sanitasi sareng kaamanan nalika nganteurkeun pangalaman tamu anu propésional sareng ngabagéakeun. Resort parantos nempatkeun stasion sanitasi tangan di panjuru harta bumi, ngaluarkeun Unit Disinfektan Genggam UVC pikeun meresihan kamar tamu, rohangan umum, sareng daérah tuangeun sareng inuman, sareng ngamangpaatkeun produk beberesih anu parantos kabuktosan sanésna, sapertos Ozone Aqueous kanggo pemurnian cai sareng A / B Tiis Fogging pikeun sterilisasi ditangtoskeun daérah ageung.

Ngeunaan Victoria House Resort & Spa

Lokasina di Belize di Ambergris Caye, panggedéna Kapuloan Belizean lepas pantai, Victoria House ngan ukur dua mil kiduleun San Pedro Town anu indah. Resort nawiskeun raos kaanggotaan tataranjang suku anu ngajantenkeun tamu datang deui pikeun langkung seueur, kalayan 42 kamar tamu mimitian ti gaya gerbong hateup dugi ka villa pantai sareng kolam renang pribadi, kamar gaya perkebunan, sareng villa pemandangan laut. The Palmilla Restaurant sareng Laksamana Nelson's Bar kasohor pikeun tuangeun sareng inuman anu pujian ku layanan pribadi anu luar biasa. Perhatian sacara rinci ku staf sareng manajemén ogé meunang penghargaan ti média internasional sareng penghargaan ti organisasi bergengsi sapertos Conde Nast Traveler, Conde Nast Johansens. Kanggo inpormasi lengkep, punten didatangan dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment