24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Seychelles Ngabebas Warta piknik

Seychelles Leungit Pelopor Pariwisata di Myriam St.Ange

Myriam St.Ange
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Myriam St.Ange sedih maot dina dinten Sabtu, 18 Séptémber 2021, opat dinten saatos ulang taun ka 74 na di pulau La Digue.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kulawarga St.Ange parantos ngariung dina pariwisata La Digue salami dua dinten terakhir janten caket sareng adina.
  2. Anjeunna pupus dikurilingan ku putra-putrana, lanceuk-lanceukna, sareng kulawargana dina pamitan émosional.
  3. Myriam sareng 2 putra na ngarobih bumi kulawarga La Digue St. St. Ann janten hotél kulawarga Chateau St.Cloud.

Myriam St.Ange sareng dua putra na Carl sareng Sydney Mills ngarobih bumi kulawarga La Digue Island St.Ange, Chateau St.Cloud di Seychelles, janten hotél kulawarga nalika aranjeunna ngajaga ciri jaman kolonial tina wangunan ikon.

Myriam sareng putra-putrana ngajalankeun operasi anu suksés nalika anjeunna teras-terasan maénkeun titik fokus dina kamajuan pariwisata kapuloan.

Kulawarga St.Ange parantos ngempelkeun wisata di La Digue salami dua dinten terakhir janten caket sareng adi, sareng anjeunna pupus dikurilingan ku putra-putrana, lanceuk-lanceukna, sareng kulawargana dina pamitan émosional.

Myriam St.Ange nyaéta sadérék Alain St.Ange, urut Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan sareng Kelautan Seychelles, Sareng seueur anggota kulawargana ayeuna janten pamaén pariwisata suksés di Seychelles.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment