Awards Berita Breaking Azerbaijan Ngabobol Warta Internasional wartos jelema Pengumuman Pers Ngawangun deui tanggung jawab piknik WTN

Dilélérkeun janten Pahlawan Pariwisata Kahiji ti Azerbaijan

Bapak Efsun Ahmadov sanés ngan ukur CEO Grup Salajengna di Baku, tapi ogé pahlawan wisata anu mimiti diulem gabung ka aula internasional selebritis pahlawan pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Mr.Efsun Ahmadov nyaéta CEO Grup Grup salajengna di Azerbaijan, sareng dilélér lebet ka Aula Internasi Pahlawan Pariwisata.
  • Pak Ahmadov mangrupikeun pahlawan munggaran dina pariwisata ti Azerbaijan.
  • Anjeunna parantos nunjukkeun kapamimpinan nalika krisis COVID-19 dina nyayogikeun jasa sukarela pikeun ngabantosan industri kaséhatan.

Pariwisata Aula Pahlawan mangrupikeun inisiatif ku Jaringan Pariwisata Dunya sareng anggota di 128 nagara.

Kusabab pandemi, dunya parantos ngalaman krisis pariwisata ampir dua taun. Éta ogé diitung pikeun Azerbaijan.

Sanaos kitu, pagawé pariwisata anu resep kana padamelan aranjeunna tetep ngajaga pikeun ngembangkeun sareng ngembangkeun industri na. Salah sahiji jalma ieu nyaéta Pak Efsun Ahmadov.

Otomatis Ngiringan
pahlawan.lancaran

Nalika pandemi éta, anjeunna ngalaksanakeun padamelan sapertos pangatur transportasi pikeun pangiriman dokter pikeun damel.

Anjeunna ngatur jasa sukarela pikeun pangiriman obat-obatan sareng ubar-ubaran vital anu sanés pikeun pasién Covid; nyayogikeun dukungan inpormasi pakait sareng pandemi.

Pak Ahmadov pulih tina COVID-19 nyalira nalika anjeunna ngobrol eTurboNews

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment