24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Investasi wartos Ngawangun deui tanggung jawab Tanzania Ngabobol Warta piknik News Kawat Wisata

Pamaréntah Jérman ngalegaan dana pikeun konservasi satwa di Tanzania

Duta Besar Jérman ka Tanzania Regine Hess

Di Tanzania modéren, rohangan anu dijagaan pikeun konservasi leuweung sareng satwa mangrupikeun 29 persén bentang. 13 persén nagara ditetepkeun pikeun taman nasional sareng daérah konservasi gim pikeun ngalayanan khususna industri wisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pamaréntah Jérman parantos ngalegaan dukungan kauangan sareng téknis na pikeun pembiayaan satwa sareng konservasi alam di Tanzania ngalangkungan kerjasama dua hala antara dua nagara pasangan tradisional dina pangembangan pariwisata.
  • Nalika nyirian genep puluh taun kamerdékaanna, Tanzania tetep nampi dukungan kauangan ti Jérman pikeun konservasi taman-taman satwa konci anu mangrupikeun sumber wisata utama.
  • Salaku mitra konservasi satwa terkemuka, pamaréntahan Jérman parantos nandatanganan kasepakatan hibah Euro 25 juta pikeun pembiayaan pamekaran berkelanjutan proyék ékosistem daérah lindung di Tanzania.

Taman Nasional Tanzania nyarios dina pernyataan terakhir na yén perjanjian anu ditandatanganan bakal ngaliput proyék konservasi di Katavi sareng Mahale ékosistem di Highlands Kidul sareng sirkuit wisata Kulon Tanzania.

Proyék konservasi ogé bakal ngaliput Program Konservasi Pangembangan Ékosistem Serengeti (SEDCP II). Sababaraha kagiatan anu bakal dilaksanakeun di Serengeti nyaéta nguatkeun konservasi sumber daya alam di ditu.

Pamaréntah Jérman ogé komitmen pikeun ngadukung lima taman anu karék diadegkeun pikeun konservasi satwa berkelanjutan sareng pangembangan pariwisata di Tanzania sareng Afrika.

Panganyarna, fokus kerjasama antara Jérman sareng Tanzania nyaéta dina panangtayungan Taman Nasional Mahale sareng Katavi sareng koridorna.  

Taman Nasional Serengeti sareng Selous Game Reserve mangrupikeun taman konci sareng kéwan liar di Afrika di handapeun dukungan konservasi Jérman.

Dina 1958 Prof Grzimek sareng putrana Michael ngamimitian studi satwa munggaran di Serengeti sareng film dokumenter na "Serengeti Must Not Die".  

Serengeti ayeuna mangrupikeun daérah anu dijagaan sato liar anu terkenal di Afrika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • Tulisan positip pisan. Saatos wisata di Serengeti kuring mendakan diri kuring langkung kagum ku panaratas adaptasi tanaga surya sareng pembaruan tibatan ningali mamalia anu sanés anu mikiran usahana sorangan. Kusabab imah pasip dirintis di Deutschland sareng program modél ningkat di Amérika Kalér asa kuring janten kumaha waé ngaleungitkeun panggunaan bahan bakar fosil di Serengeti, sareng Tanzania ku ngagabungkeun téknologi modéren anu hadé bari ngajaga lingkungan anu cocog pikeun mamalia sareng wisata manusa. Kontak anu dipikaresep bakal ngaapresiasi. Hatur nuhun.
    dnb