24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta Investasi wartos kandaraan

Nilai Lufthansa nembé naékkeun janten $ 2.5 milyar

Lufthansa ngamankeun likuiditas salajengna dina pasar modal
Lufthansa ngamankeun likuiditas salajengna dina pasar modal

Déwan Eksekutif Deutsche Lufthansa AG dinten ayeuna, kalayan disahkeun ku Déwan Pengawas Perusahaan, mutuskeun pikeun nganggo Modal C anu Diotorisasi pikeun paningkatan modal ku hak langganan pemegang saham Perusahaan. Ibukota saham Perusahaan ayeuna EUR 1,530,221,624.32, dibagi kana 597,742,822 saham, bakal ditingkatkeun ku ngaluarkeun 597,742,822 saham nilai sanés-anyar Perusahaan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Panghasilan kotor diperkirakeun dugi ka EUR 2,140 juta. Harga langganan EUR 3.58 per Bagikeun Anyar pakait sareng diskon 39.3% dina TERP (harga hak-hak teoritis téoritis). 
  • Babandingan langganan nyaéta 1: 1. Saham anyar bakal ditawarkeun ka anu nyekel saham Perusahaan salami periode langganan, anu diperkirakeun ngamimitian tanggal 22 Séptémber 2021 sareng dipungkas dina 5 Oktober 2021.

Perdagangan hak diperkirakeun dimimitian tanggal 22 Séptémber 2021 sareng dipungkas dina 30 Séptémber 2021.

Transaksina sapinuhna ditulis ku sindikat 14 bank. Salaku tambahan, sajumlah dana sareng rekening dina manajemen BlackRock, Inc. parantos lebet kana perjanjian sub-underwriting pikeun total EUR 300 juta sareng parantos komitmen pikeun ngalaksanakeun hak langgananana sacara lengkep.

Sadaya anggota Déwan Eksekutif Perusahaan ogé komitmen pikeun ilubiung dina paningkatan modal sareng ngalaksanakeun sadayana hak langganan anu ditampi hubunganana sareng sahamna sacara lengkep. 

Paningkatan modal dimaksudkeun pikeun nguatkeun posisi ekuitas Grup. Perusahaan bakal nganggo artos bersih kanggo mayar Partisipasi Senyap I tina Dana Penstabilan Ékonomi Républik Féderal Jérman (ESF) dina jumlah EUR 1.5 milyar. 

Salaku tambahan, Perusahaan badé mayar pinuh Partisipasi Senyap II dina jumlah EUR 1 milyar dina akhir taun 2021 sareng ogé niatkeun ngabolaykeun jumlah anu teu ditarik tina Partisipasi Senyap I di akhir taun 2021. 

ESF, anu ayeuna nyepeng 15.94% modal saham Perusahaan, parantos ngusahakeun ngamimitian nyéépkeun kapentingan ekuitas na pikeun Perusahaan teu langkung ti genep bulan saatos réngsé nambahan modal, upami ESF ngalanggan kanaékan modal. Dina acara ieu, divestasi parantos réngsé henteu langkung ti 24 bulan saatos paningkatan paningkatan modal, upami Perusahaan ngantosan pamulangan Senyepan I sareng Silent Partisipasi II sakumaha mistina. 

Tawaran umum Saham Anyar di Jérman didamel sacara éksklusif ngalangkungan sareng dumasar kana prospectus jaminan anu disatujuan ku Otoritas Pengawas Keuangan Federal Jerman (BaFin), anu bakal sayogi, sareng anu sanésna, dina halaman wéb Grup Lufthansa . Persetujuan éta dipiharep bakal dibales dina 20 Séptémber 2021. Moal aya tawaran umum di luar Jérman sareng prospectus moal disatujuan ku badan pangaturan anu sanés. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment