24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

COVID-19 furlough réngsé dina waktos anu paling parah pikeun pariwisata Inggris

Tungtung furlough COVID-19 datang dina waktos anu paling parah pikeun pariwisata Inggris
Tungtung furlough COVID-19 datang dina waktos anu paling parah pikeun pariwisata Inggris
Ditulis ku Harry Johnson

Analis industri ngaramal perjalanan domestik Inggris pikeun mumbul ka tingkat 2019 salami 2022, nalika éta bakal ngahontal 123.9 juta perjalanan. Nanging, perjalanan kaluar internasional bakal langkung lami sareng henteu bakal balik ka tingkat pra-COVID dugi ka 2024, nalika aranjeunna bakal pencét 84.7 juta perjalanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tungtung furlough henteu leres-leres sumping dina waktos anu langkung parah pikeun industri perjalanan Inggris.
  • Sanaos pamulihan doméstik Inggris dina jalur pikeun rebound 2022, industri kedah nganapigasi periode usum anu biasana tangguh heula.
  • Ngaraos kasaimbangan bakal nyababkeun nyeri sirah pikeun seueur firma perjalanan - utamina anu ngandel pisan kana perjalanan internasional.

Kalayan skéma furlough Inggris parantos réngsé bulan ieu, perusahaan perjalanan bakal dipaksa ngirangan biaya supados salamet dina usum salju. Ahli industri pariwisata sareng pariwisata ngingetkeun yén tindakan sapertos kitu kalebet kalangkungan.

Tungtung bulu semu teu tiasa sumping pisan a waktos parah taun pikeun industri perjalanan Inggris. Usum usum anu sesah parantos sumping, sareng ukuran motong biaya bakal penting pikeun salamet. Hanjakalna, ieu hartosna kaleuleuwihan sigana, sabab ieu mangrupikeun salah sahiji cara paling gampang pikeun ngahémat artos.

Ramalan analis industri Perjalanan domestik Inggris pikeun mumbul ka tingkat 2019 salami 2022, nalika éta bakal ngahontal 123.9 juta perjalanan. Nanging, internasional perjalanan kaluar bakal langkung lami sareng moal balik ka tingkat pra-COVID dugi ka 2024, nalika aranjeunna bakal pencét 84.7 juta perjalanan.

Sanaos pamulihan domestik aya dina jalur pikeun rebound 2022, industri kedah napigasi periode usum anu biasana tangguh heula. Tanpa paménta anu cukup, pangasilan bakal terus diteken sareng perusahaan bakal bajoang. Kasaimbangan anu saé kedah dilakukeun antara kaleuleuwihan sareng kaparigelan pikahareupeun.

Ahli industri ogé nunjukkeun bahaya nurunkeun nomer pagawé ka perusahaan perjalanan Inggris, Upami perusahaan ngamimitian ngadamel pagawé kaleuleuwihan, aranjeunna kirang tiasa ngaréspon uptick ngadadak paménta. Ngaraos kasaimbangan bakal nyababkeun nyeri sirah pikeun seueur firma perjalanan - utamina anu ngandel pisan kana perjalanan internasional. Sipat parobihan perjalanan anu gancang ngarobah tiasa ningali lonjakan ngadadak paménta pikeun tujuan anu tangtu dina waktos anu singget. Upami perusahaan teguh, éta tiasa sono kana pendapatan anu diperyogikeun. Sabalikna, ngajaga seueur teuing staf tiasa nyababkeun biaya henteu diontrol.

Ngalegaan skéma bulu pikeun industri perjalanan tiasa mésér waktos kanggo séktor dugi ka paménta mimiti nguatkeun. Nanging, prospekna langsing.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment