24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

USA pikeun ngeureunkeun larangan perjalanan pikeun tamu asing anu divaksinasi

AS pikeun ngeureunkeun larangan perjalanan pikeun tamu asing anu divaksinasi
AS pikeun ngeureunkeun larangan perjalanan pikeun tamu asing anu divaksinasi
Ditulis ku Harry Johnson

Ieu mangrupikeun titik balik anu utama dina ngatur virus sareng bakal ngagancangkeun pamulihan jutaan padamelan anu aya hubunganana sareng perjalanan anu leungit kusabab larangan perjalanan internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Amérika Serikat bakal ngijinkeun pangunjung asing anu divaksinasi pinuh pikeun asup ka nagara via perjalanan udara waé.
  • Parobihan kabijakan perjalanan anu diumumkeun dinten ayeuna moal mangaruhan larangan sapanjang wates daratan Amérika Serikat.
  • Rébuan wisatawan asing anu divaksinasi sepenuhnya ngalawan COVID-19 bakal tiasa lebet kana Amérika Serikat ngamimitian Novemner.

Koordinator pandemi Gedong Bodas, Jeff Zients, ngumumkeun dinten ayeuna yén Amérika Serikat bakal mungkas larangan perjalanan pikeun urang asing anu divaksinasi pinuh ngalawan virus COVID-19, muka deui Amérika Serikat ka rébuan tamu internasional dimimitian dina bulan Nopémber taun ieu.

Numutkeun ka Zients, parobihan dina kawijakan perjalanan ngan ukur diterapkeun pikeun perjalanan udara sareng moal mangaruhan batesan sapanjang perbatasan darat.

Kamar Dagang AS Wakil Présidén Eksekutif sareng Kepala Urusan Internasional Myron Brilliant ngaluarkeun pernyataan ieu dinten ayeuna ngeunaan kaputusan Administrasi Biden pikeun ngagampangkeun larangan perjalanan asing ka Amérika Serikat:

"Kamar AS resep yén Administrasi Biden ngarencanakeun angkat batasan perjalanan internasional anu aya hubunganana sareng COVID dina bulan Nopémber. Ngidinan warga asing anu divaksinasi pikeun ngumbara sacara bébas ka Amérika Serikat bakal ngabantosan ngadukung pemulihan anu mantep sareng awét pikeun ékonomi Amérika. "

Présidén sareng CEO Asosiasi Perjalanan AS Roger Dow ngaluarkeun pernyataan ieu dina pengumuman dinten ayeuna yén larangan perjalanan udara internasional bakal diangkat pikeun individu anu divaksinasi:

"The Asosiasi Perjalanan AS ngagem pengumuman administrasi Biden ngeunaan peta jalan pikeun muka deui perjalanan udara ka individu anu divaksinasi ti sakumna dunya, anu bakal ngabantosan ngahirupkeun ékonomi Amérika sareng ngajagi kasihatan umum.

"Ieu mangrupikeun titik balik anu penting dina ngatur virus sareng bakal ngagancangkeun pamulihan jutaan padamelan anu aya hubunganana sareng perjalanan anu leungit kusabab larangan perjalanan internasional.

"Asosiasi Perjalanan AS nyatakeun pangajen anu jero ka Présidén sareng pembimbingna - khususna Sékretaris Dagang Raimondo, anu parantos janten pangacara anu teu kendat - pikeun damel sareng industri pikeun ngembangkeun rencana pikeun ngahanca perjalanan internasional sareng aman nyambungkeun Amerika sareng dunya. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment