24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

IATA: Amérika Serikat muka deui ka wisatawan anu divaksinasi mangrupikeun berita anu saé

IATA: Amérika Serikat muka deui ka wisatawan anu divaksinasi mangrupikeun berita anu saé
IATA: Amérika Serikat muka deui ka wisatawan anu divaksinasi mangrupikeun berita anu saé
Ditulis ku Harry Johnson

Kaputusan ku Administrasi Biden ngamungkinkeun para wisatawan anu divaksinasi asup ka Amérika Serikat ku hasil uji COVID-19 négatip sateuacan indit ti mimiti Nopémber disambut ku IATA.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Administrasi Biden ngamungkinkeun para wisatawan anu divaksinasi asup ka Amérika Serikat ku hasil uji COVID-19 négatip sateuacan indit ti mimiti Nopémber.
  • Ngidinan aksés ka Amérika Serikat pikeun anu divaksinasi bakal muka perjalanan ka Amérika Serikat pikeun seueur anu dikonci salami 18 bulan ka tukang. 
  • Pengumuman ieu nandaan pergeseran konci dina ngatur résiko COVID-19 tina pertimbangan simbut di tingkat nasional dugi ka nganilai résiko masing-masing.

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngabagéakeun kaputusan ku Administrasi Biden pikeun ngaktipkeun wisatawan anu divaksinasi asup ka Amérika Serikat ku hasil uji COVID-19 négatip sateuacan indit ti mimiti Nopémber.

Anu penting, ieu ngagentos larangan anu disebat 212f anu ngahambat saha waé ti lebet ka Amérika Serikat upami aranjeunna parantos di 33 nagara khusus kalebet Inggris, Irlandia, sadaya nagara Schengen, Brazil, Afrika Kidul, India, sareng Cina dina 14 dinten terakhir.

Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA

"Pengumuman dinten ieu mangrupikeun léngkah anu penting pikeun maju. Ngidinan aksés ka Amérika Serikat pikeun anu divaksinasi bakal kabuka ngumbara ka AS kanggo seueur anu kakoncara salami 18 sasih katukang. Ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun kulawarga sareng jalma anu dipikacinta anu ngalaman sangsara ku nyeri haté sareng katiisan pisah. Éta saé pikeun jutaan mata pencaharian di Amérika Serikat anu gumantung kana wisata global. Sareng éta bakal ningkatkeun pamulihan ékonomi ku ngamungkinkeun sababaraha pasar perjalanan bisnis utama, "saur Willie Walsh, IATADiréktur Jéndral.

"Pengumuman ieu nandaan pergeseran konci dina ngatur résiko COVID-19 tina pertimbangan simbut di tingkat nasional dugi ka nganilai résiko masing-masing. Tantangan salajengna nyaéta milarian sistem pikeun ngatur résiko pikeun palancong anu henteu ngagaduhan aksés kana vaksinasi. Data nunjuk kana tés salaku solusi. Tapi éta ogé kritis yén pamaréntah ngagancangkeun peluncuran vaksin global sareng satuju kerangka global pikeun perjalanan dimana sumber uji coba difokuskeun ka palancong anu henteu divaksinasi. Urang kedah uih deui kana kaayaan dimana kabébasan pikeun ngarambat sayogi pikeun sadayana, "saur Walsh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment