24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Pikagumbiraeun salaku Seychelles Catetan Langkung ti 100,000 Anu Datang

Seychelles ngabagéakeun wisatawan ti Israél
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Panumpang anu ngumbara ti Israél turun kana gempa girang moutya lokal sareng katingali para penari tradisional dina dinten Minggu, 19 Séptémber 2021, siang nalika tujuan Seychelles nyatakeun langkung ti 100,000 pengunjung dina dinten ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Panumpang anu turun tina hiber El Al LY055 ti Tel Aviv dirawat kalayan raos tina silaturahmi Creole di pulau.
  2. Tonggak sejarah ieu penting pikeun tujuan salaku angka nunjukkeun yén usaha anu diinvestasikeun ku pamaréntah sareng mitra ngahasilkeun buah.
  3. Seychelles mangrupikeun tujuan anu mimiti pikeun muka pariwisata henteu paduli vaksinasi tamu.

Salaku bagian tina sambutan khusus pikeun ngagungkeun tonggak penting ieu pikeun 2021, panumpang anu turun tina penerbangan El Al LY055 ti Tel Aviv dirawat kalayan raos keramahan Creole di pulau, ogé nampi tanda apresiasi ti Dinas Pariwisata nagara éta.

Nyarios ti Bandara Internasional Pointe Larue di Seychelles, Ibu Bernadette Willemin, Diréktur Jénderal pikeun Pemasaran Tujuan, nyatakeun yén tonggak tonggong ieu penting pikeun tujuan nalika jumlahna nunjukkeun yén usaha anu diinvestasikeun ku pamaréntah sareng mitra ngahasilkeun buah.

Logo Seychelles 2021

"Dinten ieu mangrupikeun awal bab penting dina pamulihan industri pariwisata urang. Seychelles aya dina jalan anu leres pikeun minuhan ramalan anu dilakukeun ku Dinas Pariwisata dina Januari 2021. Ngarekam langkung ti 100,000 pangunjung dina sabtu minggu ieu ngajamin urang dina pagawéan anu hadé anu dilakukeun ku mitra pikeun ngabantosan pamulihan. Kuring muji ketahanan mitra industri urang sareng organisasi sanés anu parantos nyumbang kana kasuksésan dinten ieu, "saur Bu Willemin.

Salah sahiji tujuan pangheulana dibuka nepi ka pariwisata henteu paduli status vaksinasi pengunjung saatos kampanye vaksinasi nasional anu kuat pikeun warga sareng warga na, latihan operator industri pariwisata dina protokol kaséhatan sareng kaamanan, sareng stratégi na pikeun muka pasar sumber alternatif, kadatangan ka Seychelles dipiharep tetep ningkat.

Balikna kapal pesiar alit dina Oktober sareng rélaxasi ukuran di sakumna dunya, teu saeutik di pasar tradisional na di Éropa Kulon, dipiharep tiasa ningkatkeun kadatangan wisatawan langkung jauh.

6 pasar unggulan di 2021, sakumaha data anu disayogikeun ku National Bureau of Statistics, kalebet Rusia, Uni Émirat Arab (UEA), Israél, Jérman, Perancis, sareng Arab Saudi.

Ayeuna, tujuanna dilayanan 10 maskapai komérsial kalebet Air Seychelles, maskapai nasional na, anu bakal ngalajengkeun deui penerbanganna ka Afrika Kidul ti 26 Séptémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment