24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Pariwisata Jamaika Ngiras Ngiring belasungkawa ka Kulawarga Sue McManus

The Ahir Sue McManus, jagoan pariwisata Jamaika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ngahaturkeun belasungkawa ka dulur-dulur sareng réncang-réncang wisata pariwisata, Sue McManus, anu tilar dunya nembé di Amérika Serikat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sue ngalangkungan panggilan tugas pikeun ngamajukeun Tujuan Jamaika sareng maénkeun peran penting dina ngamajukeun tempat wisata sareng tempat wisata di Pulo Jawa.
  2. McManus ngembangkeun reputasi anu kuat salaku ahli hubungan masarakat dina industri pariwisata.
  3. Anjeunna damel sareng sababaraha firma hubungan global terkemuka anu damel raket sareng Dewan Pariwisata Jamaika dina ngamajukeun Tujuan Jamaika.

"Kuring rada sedih dina maotna Sue McManus. Anjeunna leres-leres gagah dina sektor pariwisata anu ngalangkungan panggilan tugas pikeun ngamajukeun Tujuan Jamaika. Anjeunna ngagaduhan peran penting dina ngamajukeun seueur tempat wisata sareng tempat wisata di sapanjang pulau sareng jembarna pulau, anu bakalan nyumbang kana aliran pangunjung anu luar biasa ka tempat tujuan kami mangtaun-taun, ”saur Bartlett.

"Atas nami Pamaréntah sareng rayat Jamaica, kalebet urang sadayana dina duduluran pariwisata, kuring badé ngahaturkeun belasungkawa ka dulur-dulur sareng réréncangan Ibu McManus. Kami leres-leres ngarepkeun yén Gusti bakalan nyayogikeun anjeun sadayana kalayan kanyamanan anu anjeun peryogikeun pikeun nahan jaman kasedihan ieu sareng mugia jiwana tenang, "tambah Menteri.

McManus, anu ngalih ka Jamaika ti Inggris sababaraha dekade ka tukang, ngembangkeun reputasi anu kuat salaku ahli hubungan masarakat dina industri pariwisata. Anjeunna damel sareng sababaraha firma hubungan global terkemuka anu damel raket sareng Dewan Pariwisata Jamaika dina ngamajukeun Tujuan Jamaika dina taun 1980 sareng 1990an.

Dipikawanoh pikeun énergi sareng sumangetna, Ibu McManus ogé ngabantosan pasar sababaraha sipat kaasup Resort SuperClubs.

"Anjeunna henteu ngan ukur ngajantenkeun Jamaica bumi bumi na, tapi anjeunna ogé nyayogikeun seuseueurna hirupna pikeun ngabantosan ngamajukeun produk pariwisata urang sareng ngawangun Brand Jamaica. Anjeunna memang propésional sajati sareng anjeunna bakal sono pisan ku sadaya kulawarga pariwisata, "saur Bartlett.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment