24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Agén Wisata AS: Aturan perjalanan internasional robih lami teuing

Agén Wisata AS: Aturan perjalanan internasional robih lami teuing
Agén Wisata AS: Aturan perjalanan internasional robih lami teuing
Ditulis ku Harry Johnson

Industri perjalanan sacara gembleng moal cageur tina COVID dugi perjalanan internasional dibalikan deui sacara sungguh-sungguh. Dinten ieu mangrupikeun léngkah anu gedé pikeun tujuan éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Administrasi Biden ngamungkinkeun para wisatawan anu divaksinasi asup ka Amérika Serikat ku hasil uji COVID-19 négatip sateuacan indit ti mimiti Nopémber.
  • ASTA ningali parobihan ieu salaku tonggong penting pikeun ngamimitian deui sistem perjalanan internasional anu seueur anggotana gumantung.
  • Pengumuman administrasi AS nandaan pergeseran konci dina ngatur résiko COVID-19 tina pertimbangan simbut kana penilaian résiko masing-masing.

nu American Society of Travel Advisors (ASTA) ngaluarkeun pernyataan ieu salaku tanggapan kana laporan yén administrasi Biden bakal angkat larangan perjalanan mimitian bulan Nopémber dina wisatawan anu asup anu divaksinasi pinuh ku coronavirus:

"Kami wilujeng sumping Pengumuman Biden Administrasi Parobihan anu parantos lami ditunda pikeun seueur larangan perjalanan anu parantos aya ti mimiti taun 2020. Kami ningali ieu salaku tonggong penting pikeun ngabalikan sistem perjalanan internasional anu seueur pisan anggota kami gumantung.

"Dumasar kana laporan berita, éta rencana ngagabungkeun sababaraha ukuran akal sehat anu kami nyauran babarengan sareng kolega industri perjalanan kami anyar-anyar ieu, kalebet ngembang pesat vaksinasi sareng standar uji coba, ngaleupaskeun larangan asup pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh, sareng ngajajarkeun standar sareng pamaréntah pasar luar utama kami, kalebet Kanada, Uni Éropa, sareng Inggris

"Pasti aya tantangan dina nerapkeun program ieu antara ayeuna sareng Nopémber, sareng kami (ASTA) ngarepkeun damel sareng Administrasi sareng anggota kami pikeun ngabéréskeun sakumaha gancang-gancang.

"Industri perjalanan sacara gembleng moal cageur tina COVID dugi perjalanan internasional dibalikan deui kalayan tulus. Dinten ieu mangrupikeun léngkah anu penting pikeun tujuan éta. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment