Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Investasi wartos jelema Rusia Ngabobol Warta Sudan Ngabobol Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Rusia hoyong angkatan laut di Sudan, Sudan hoyong artos

Rusia hoyong angkatan laut di Sudan, Sudan hoyong artos
Rusia hoyong angkatan laut di Sudan, Sudan hoyong artos
Ditulis ku Harry Johnson

Numutkeun kana sababaraha laporan, Sudan ayeuna hoyong santunan kauangan anu langkung luhur sareng ngalegaan bantuan kauangan Rusia pikeun ngamungkinkeun pendirian markas laut Rusia di basisir Sudan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sudan sareng Rusia nandatanganan perjanjian nalika muka pangkalan angkatan laut Rusia di Sudan dina bulan Désémber taun 2020.
  • Basis logistik angkatan laut didesain kanggo ngalaksanakeun perbaikan, ngeusian pasokan sareng kanggo kru kapal angkatan laut Rusia sésana.
  • Henteu langkung ti opat kapal angkatan laut Rusia tiasa cicing di pangkalan angkatan laut dina hiji waktos, perjanjian anu parantos ditangtukeun.

Perwakilan Présidén Khusus Rusia pikeun Wétan Tengah sareng Afrika ngumumkeun yén rundingan anyar dilakukeun antara pejabat militér Rusia sareng Sudan ngeunaan pembukaan pangkalan angkatan laut Rusia di basisir Laut Beureum. Wakil menteri pertahanan Rusia nyandak bagian dina ceramah waktos ayeuna.

"Aranjeunna (pejabat pertahanan) ngayakeun perundingan sareng wakil menteri pertahanan nganjang ka dinya," saur Wakil Menteri Luar Negeri Mikhail Bogdanov dina Senén, tanpa ngungkabkeun detil perundingan.

Numutkeun laporan tiheula, Rusia sareng Sudan parantos nandatanganan perjanjian dina ngawangun pangkalan logistik angkatan laut Rusia di Sudan di awal Désémber 2020.

Basis logistik angkatan laut didesain kanggo ngalaksanakeun perbaikan, ngeusian pasokan sareng kanggo kru kapal angkatan laut Rusia sésana.

Dina dokumén, tanaga fasilitas angkatan laut henteu kedah langkung ti 300 jalma.

Henteu langkung ti opat kapal angkatan laut Rusia tiasa cicing di pangkalan angkatan laut dina hiji waktos, dokumén ditetepkeun.

Kepala Staf Umum Sudan Muhammad Othman al-Hussein nyarios dina Juni yén Sudan "dina prosés ngarobih perjanjian anu ditandatanganan antara pamaréntahan Sudan sareng Rusia dina proyék militér Rusia di basisir Laut beureum di Sudan. "

Numutkeun kana sababaraha laporan, Sudan ayeuna hoyong santunan kauangan anu langkung luhur sareng ngalegaan bantuan kauangan Rusia pikeun ngamungkinkeun pendirian markas laut Rusia di basisir Sudan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment