24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

COVID-19 dethrones 1918 flu salaku panyakit Amérika Serikat anu paling matak nepi ka tiwasna

COVID-19 dethrones 1918 flu salaku panyakit Amérika Serikat anu paling matak nepi ka tiwasna
COVID-19 dethrones 1918 flu salaku panyakit Amérika Serikat anu paling matak nepi ka tiwasna
Ditulis ku Harry Johnson

Jumlah maotna anu dilaporkeun ti COVID di Amérika Serikat bakal ngaleuwihan korban tina pandemi flu 1918 bulan ieu. Kami moal tiasa janten karasa teras-terasan, sareng seueur anu tiasa dicegah, tragedi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pati AS COVID-19 luhur 675,000, kalayan coronavirus ngagentos flu 1918 mangrupikeun wabah AS anu paling parah.
  • Aya langkung ti 42,000,000 kasus inféksi COVID-19 di Amérika Serikat Amérika dugi ka ayeuna.
  • Influen 1918 maéhan sakitar 675,000 urang Amérika sareng dianggap pandemi paling matak ngabunuh dina sajarah anyar


Dugi ka 4:21 pm Waktos Standar Wétan dina Senén, Séptémber 20, 675,446 Urang Amerika kaleungitan nyawa kusabab pandemi COVID-19, numutkeun nomer Universitas Johns Hopkins, sahingga ngaleuwihan korban jiwa 675,000 AS salami pandemi influenza 1918.

Total kasus inféksi COVID-19 di Amérika Serikat langkung ti 42 juta.

Jumlah maot diperkirakeun bakal terus naék sabab Amérika Serikat ayeuna ngalaman gelombang inféksi anyar deui, didorong ku varian Delta anu nyebar pisan.

"Jumlah maot anu dilaporkeun ti COVID di Amérika Serikat bakal ngaleuwihan korban tina pandemi flu 1918 bulan ieu. Kami moal tiasa janten karasa teras-terasan, sareng tragedi anu tiasa dicegah, "tweet Tom Frieden, mantan kepala Pusat Kontrol dan Pencegahan Penyakit, saminggu kamari.

Flu 1918 maéhan sakitar 675,000 urang Amérika, numutkeun ka Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit sareng dianggap pandemi paling parah di Amérika dina sajarah anyar nepi ka ayeuna.

Samentawis waktos, Présidén AS Joe Biden bakal kéngingkeun shot booster COVID-19 dina TV, sékretaris pers Gedong Bodas Jen Psaki ngawartoskeun ka média Senén. Biden parantos tekad pikeun divaksinasi warga Amerika di tengah kritik sayap katuhu mandat vaksin na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment