24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta kabudayaan raramean film Industri silaturahmi Investasi wartos jelema resorts Parks tema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Universal Beijing Resort dibuka pikeun umum ayeuna

Universal Beijing Resort dibuka pikeun umum ayeuna
Universal Beijing Resort dibuka pikeun umum ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Salaku proyék investasi-asing utama dina industri jasa di Beijing, Resort diarepkeun bakal naekeun pangadegna Beijing salaku pusat konsumsi internasional sareng nguatkeun kapercayaan budaya budaya Cina sareng industri pariwisata di tengah wabah COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Universal Beijing Resort, ayeuna skala pangbadagna di dunya, dibuka pikeun umum dina Senén.
  • Resort, ngalangkungan 4 km pasagi, kalebet taman hiburan Universal Studios Beijing anu diantisipasi, Universal CityWalk, sareng dua hotél.
  • Aya 37 fasilitas hiburan sareng tempat wisata terkenal, ogé 24 acara hiburan.

World Resort pangageungna sadunya dibuka pikeun umum dinten Senén di Distrik Tongzhou Beijing, dimana Pusat Administrasi Kotamadya Beijing dumuk.

Universal Beijing Resort, anu ayeuna skala ageung sadunya, mangrupikeun taman téma Universal Studios kalima sacara global, anu katilu di Asia, sareng anu munggaran di Cina.

Resort, ngalangkungan 4 km pasagi, kalebet taman hiburan Universal Studios Beijing anu diantisipasi, Universal CityWalk, sareng dua hotél. Éta ngajanjikeun pikeun masihan para wisatawan pangalaman nganjang anu mendalam, kalayan tujuh lahan anu bertema ngaliput 37 fasilitas hiburan sareng tempat wisata terkenal, ogé 24 acara hiburan.

Bubuka tina Universal Beijing Resort pas sareng liburan Mid-Autumn Festival taun ayeuna anu dijalankeun ti 19 Séptémber dugi ka 21 Séptémber.

Salaku proyék investasi-asing utama dina industri jasa di Beijing, Resort diarepkeun bakal naekeun pangadegna Beijing salaku pusat konsumsi internasional sareng nguatkeun kapercayaan budaya budaya Cina sareng industri pariwisata di tengah wabah COVID-19.

Ngandelkeun Pasipatan Intelektual anu kasohor di dunya sapertos Transformers, Minion, Harry Potter sareng Jurassic World, Universal Beijing Resort narik puluhan rébu wisatawan nalika operasi pangadilan dina awal Séptémber.

Tina tujuh bumi téma anu aya di Resort, Kung Fu Panda Land of Awesomeness, Transformers Metrobase sareng WaterWorld khusus disiapkeun pikeun wisatawan Cina.

"Pangwangunanana ngan ukur dua taun satengah. Pamakéan téknologi luhur Cina parantos nyingkat periode pangwangunan, "saur Wang Tayi, pimpinan umum Beijing International Resort Co., Ltd.

Deui dina taun 1990an, Beijing ngajajah pengembangan industri pariwisata anu beragam, sedengkeun perusahaan AS Universal Parks & Resorts ogé milari kasempetan pikeun asup ka pasar Cina.

Dina awal 2001, pamaréntah kotamadya Beijing sareng pihak AS ngayakeun negosiasi ngeunaan pangwangunan proyék Universal Resort di Beijing. Dina Oktober taun éta, aranjeunna nandatanganan serat hajat pikeun kerjasama.

Saatos proyék disatujuan dina 2014, Beijing International Resort Co., Ltd., usaha patukang tonggong Cina-AS anu ngagaduhan kapamilikan Resort, didirikan dina bulan Désémber 2017. Pangwangunan Universal Beijing Resort sacara resmi dimimitian dina bulan Juli 2018.

Numutkeun ka Yang Lei, timbalan kapala Distrik Tongzhou Beijing, investasi pangwangunan resor jumlahna langkung ti 35 milyar yuan (sakitar $ 5.4 milyar).

Dina puncak pangwangunan proyek dina bulan Juli 2020, aya dugi ka 36,000 pagawé balap ngalawan waktos pikeun mastikeun konstruksi lancar di tengah wabah COVID-19.

Pangwangunan gedong utama Universal Beijing Resort parantos réngsé dina waktosna dina taun 2020. Resort ieu ngamimitian tés setrés dina Juni 2021 sareng ngamimitian operasi pangadilan dina tanggal 1 Séptémber sareng sacara resmi dibuka pikeun umum dina tanggal 20 Séptémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment