24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hawaii Megatkeun Warta HITA Industri silaturahmi Hotél & Resor Kamaainas wartos resorts piknik Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Hotel Hawaii Ngintun Artos Langkung Duit tibatan 2 Taun Terakhir

Sabaraha Juta Langkung Hotel di Hawaii Kéngingkeun Bulan Pamungkas?
Hotél Hawaii
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

"Usum puncak usum panas dipungkas ku pendapatan Agustus sareng harga kamar tetep kuat pikeun industri hotél Hawaii di sapanjang nagara dibandingkeun Agustus 2019," saur John De Fries, presiden sareng CEO HTA. "Nanging, naékna kasus COVID-19 sareng rawat inap di rumah sakit anu disababkeun ku varian Delta ngingetkeun urang yén urang masih dina kaayaan cairan nalika urang ngadeukeutan periode musim gugur anu langkung laun pikeun perjalanan."

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Panghasilan hotél statewide langkung luhur per kamar anu sayogi (RevPAR), rata-rata tarif harian (ADR), sareng padumukan di Agustus 2021 dibandingkeun sareng Agustus 2020.
  2. Ieu henteu héran saprak 2020 nagara éta ngagaduhan karantina wisatawan anu nyababkeun turunna dramatis di seluruh pariwisata.
  3. Tapi pendapatan bahkan langkung saé taun ieu tibatan di 2019 sateuacan COVID-19 bahkan janten faktor.

Hotel Hawaii di sakumna nagara dilaporkeun pangasilan anu langkung saé per kamar anu sayogi (RevPAR), rata-rata tingkat harian (ADR), sareng padumukan di Agustus 2021 dibandingkeun sareng Agustus 2020 nalika pesenan karantina Nagara pikeun wisatawan kusabab pandemi COVID-19 nyababkeun turunna dramatis pikeun industri hotél. Upami dibandingkeun sareng Agustus 2019, nagara bagian RevPAR sareng ADR ogé langkung luhur dina bulan Agustus 2021 tapi padumukan langkung handap.

Numutkeun ka Hawaii Hotel Performance Report anu diterbitkeun ku Hawaii Pariwisata Otoritas (HTA), nagara bagian RevPAR dina bulan Agustus 2021 $ 261 (+ 639.3%), kalayan ADR $ 355 (+ 124.2%) sareng padumukan 73.4 persén (+51.2 persentase poin) dibandingkeun sareng Agustus 2020. Dibandingkeun sareng Agustus 2019, RevPAR langkung 6.9 persén langkung luhur, didorong ku ningkat ADR (+ 22.5%) anu ngimbangan padumukan anu langkung handap (-10.7 poin persentase).

Timuan laporan na ngamangpaatkeun data anu disusun ku STR, Inc., anu ngalaksanakeun survey anu pang gedéna sareng pang komprehensif ngeunaan sipat hotél di Kapuloan Hawaii. Pikeun bulan Agustus, survey kalebet 142 properti ngalambangkeun 45,886 kamar, atanapi 85.0 persén sadayana pasanggrahan ¹ sareng 85.6 persén akomodasi panginepan anu gaduh 20 kamar atanapi langkung di Kapuloan Hawaii, kalebet anu nawiskeun jasa lengkep, jasa terbatas, sareng hotél kondominium. Sewa pakansi sareng pasipatan biasa teu kalebet dina survey ieu.

Dina Agustus 2021, panumpang anu sumping ti luar nagari tiasa memotong mandiri 10 dinten mandat Nagara upami aranjeunna divaksinasi pinuh di Amérika Serikat atanapi ku hasil uji coba COVID-19 NAAT négatip anu sah ti Rakan Pangujian Dipercanten sateuacan angkatna aranjeunna ngalangkungan program Travels Aman. Dina tanggal 23 Agustus 2021, Gubernur Hawaii David Ige ngadesek para palancong pikeun nyimpangkeun perjalanan anu teu penting dugi ka akhir Oktober 2021 kusabab varian Delta hasilna sistem kasehatan nagara parantos kabebanan.

Panghasilan kamar hotél Hawaii statewide naék ka $ 433.4 juta (+ 1,270.6% vs 2020, + 6.1% vs 2019) dina bulan Agustus. Paménta kamar éta 1.2 juta kamar wengi (+ 511.4% vs 2020, -13.4% vs 2019) sareng suplai kamar éta 1.7 juta kamar wengi (+ 85.4% vs 2020, -0.8% vs 2019). Seueur sipat parantos nutup atanapi ngirangan operasi mimitian bulan April 2020 kusabab pandemi COVID-19. Kusabab pangirangan pasokan ieu, data komparatif pikeun pasar sareng harga harga tangtu henteu sayogi pikeun 2020; sareng babandinganana sareng 2019 parantos ditambihan.

Pasipatan Kelas Méwah nampi RevPAR tina $ 533 (+ 3,901.2% vs 2020, + 13.3% vs 2019), kalayan ADR dina $ 823 (+ 105.1% vs 2020, + 42.6% vs 2019) sareng padumukan 64.7 persén (+61.4 persentase poin vs 2020, -16.8 persentase poin vs 2019). Pasipatan Kelas Midscale & Economy nampi RevPAR tina $ 206 (+ 399.9% vs. 2020, + 45.2% vs 2019) kalayan ADR dina $ 288 (+ 121.4% vs 2020, + 68.2% vs 2019) sareng padumukan 71.6 persén (+ 39.9 poin persentase vs 2020, -11.3 poin persentase vs 2019).

Hotel Maui County mingpin kabupatén dina bulan Agustus sareng ngahontal RevPAR anu ngalangkungan Agustus 2019. RevPAR $ 439 (+ 2,258.2% vs 2020, + 43.6% vs 2019), kalayan ADR dina $ 596 (+ 195.6% vs 2020, + 52.0% vs 2019) sareng padumukan 73.6 persén (+64.4 persentase poin vs 2020, -4.3 poin persentase vs 2019). Daérah Resort mewah Maui di Wailea ngagaduhan RevPAR $ 642 (+ 12.8% vs 2019 ²), kalayan ADR $ 913 (+ 45.9% vs 2019 ²) sareng padumukan 70.3 persén (-20.6 persentase poin vs 2019 ²). Daérah Lahaina / Kaanapali / Kapalua ngagaduhan RevPAR tina $ 375 (+ 6,606.4% vs 2020, + 50.8% vs 2019), ADR dina $ 491 (+ 141.1% vs 2020, + 50.7% vs 2019) sareng padumukan 76.3 persén (+73.6 persentase poin vs 2020, +0.1 poin persentase vs 2019).

Hotel di pulau Hawaii ngalaporkeun pertumbuhan RevPAR anu kuat dina $ 282 (+ 732.2% vs. 2020, + 24.3% vs 2019), kalayan ADR dina $ 385 (+ 198.5% vs 2020, + 37.3% vs 2019), sareng padumukan tina 73.2 persén (+47.0 persentase poin vs 2020, -7.7 persentase poin vs 2019). Hotél Kohala Coast nampi RevPAR tina $ 444 (+ 29.8% vs 2019 ²), kalayan ADR $ 605 (+ 49.0% vs 2019)), sareng padumukan 73.5 persén (-10.9 poin persentase vs 2019 ²).

Hotel Kauai nampi RevPAR tina $ 274 (+ 886.6% vs 2020, + 31.0% vs 2019), kalayan ADR dina $ 357 (+ 116.3% vs 2020, + 25.8% vs 2019) sareng padumukan 76.7 persén (+59.9 perséntase poin vs 2020, +3.0 poin persentase vs 2019).

Hotel Oahu dilaporkeun RevPAR tina $ 179 (+ 305.7% vs 2020, -21.4% vs 2019) dina bulan Agustus, ADR dina $ 245 (+ 55.3% vs 2020, -4.1% vs 2019) sareng padumukan 73.0 persén (+45.0 persentase poin vs 2020, -16.0 persentase poin vs 2019). Hotel Waikiki nampi $ 168 (+ 349.7% vs 2020, -24.4% vs 2019) di RevPAR kalayan ADR dina $ 229 (+ 49.9% vs 2020, -8.2% vs 2019) sareng padumukan 73.5 persén (+49.0 persentase poin vs 2020, -15.7 poin persentase vs 2019).

Tabél statistik kinerja hotél, kalebet data anu dipidangkeun dina laporan nyaéta sayogi pikeun ditingali online di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment