24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Breaking Indonésia wartos jelema piknik kandaraan trending Ayeuna

Naha anjeun resep Panganan Bali? Wilujeng sumping deui ka Bali

Bali siap pikeun pariwisata internasional nalika otoritas masihan lampu héjo.
Bali ogé siap sareng ieu dibuktikeun ku aplikasi anyar anu judulna Welcome Back to Bali. Aplikasi ieu bakal masihan pengunjung inpormasi otentik ngeunaan naon anu mungkin, sareng naon anu kedah dihindari nalika ngumbara ka Pulo Gusti.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pulo Dewa nuju siap muka pikeun anu datang, tapi jangka waktos anu pasti masih teu jelas.
  • nu Asosiasi Hotel Bali dinten ayeuna ngundang konferensi pers virtual di Hotel Grand Hyatt di Nusa Dua.
  • Kumaha béntenna di Bali, léngkah munggaran nyaéta nyeuseup sungut Festival Pangan Berkelanjutan Bali.

Asosiasi Hotel Bali dinten ayeuna ngenalkeun Aplikasi "Welcome Back to Bali" salaku alat pikeun pariwisata pikeun diluncurkeun deui di Pulo Indonésia ieu, anu dikenal ogé salaku Pulo Surga.

Hasil gambar pikeun naha bali disebut pulau dewa

Ti gunung anu megah dugi ka garis pantai anu terjal dugi ka gunung gunung gunung dugi ka pantai berpasir hideung, henteu heran Bali katelah Pulo Dewa.

Lokasina diantara Pulo Jawa sareng Pulo Lombok, Bali ngagaduhan budaya anu euyeub sareng beragam anu cukup aneh.

"Bali hirup abdi" - ieu mangrupikeun pernyataan anu kuat anu ngagambarkeun kanyataan yén Bali henteu ngan ukur sapertos tujuan wisata tapi pulau éndah anu dipimilik sareng dicicingan ku urang Bali anu ngabagéakeun para pengunjung pikeun ngaraosan Pulo Jawa. Salaku pernyataan éta émosional, jujur, sareng leres, éta ngundang dunya pikeun mendakan kunaon Bali istimewa pisan.

Bali kaserang pisan ku COVID-19 sareng mareuman industri perjalanan sareng pariwisata penting.

Saminggu kamari Indonésia ngaleutikeun larangan COVID-19 di pulau wisata populér Bali, sanaos wisatawan internasional bakal nyanghareupan protokol anu langkung ketat nalika kadatangan pikeun ngabantosan panyebaran varian anyar, saur menteri senior dina Senén.

Tempat wisata di réa bagéan pulau ayeuna bakal nampi tamu, menteri maritim sareng investasi Luhut Panjaitan nyarioskeun kana konperénsi maya, salami aranjeunna nuturkeun protokol anu ketat, sapertos ngabuktikeun status vaksinasi na dina aplikasi telepon anu parantos diverifikasi ku pamaréntah.

Ayeuna, Bali tetep mangrupikeun tujuan pikeun pasar domestik, kumargi Bandara Den Pasar teu acan kabuka pikeun kadatangan tamu internasional.

Numutkeun ka anggota dewan Asosiasi Hotel, anggota industri perjalanan sareng pariwisata di Bali tetep optimis sareng pinuh ku harepan sareng pikagumbiraeun pikeun ngalancarkeun perjalanan internasional deui ayeuna deui.

The Welcome Back App diwanohkeun dinten ieu mangrupikeun sumber inpormasi anu terpercaya pikeun wisatawan pikeun ngarencanakeun sareng nganapigasi perjalanan di Bali kalayan aman sareng tanggung jawab.

Misi na nyaéta pikeun nyayogikeun sadayana anu datang sareng mitra wisata inpormasi anu paling diénggalan sareng akurat ngeunaan kaayaan anu mekar di Bali. 

Inpormasi tina sumber resmi, diverifikasi sareng aya hubunganana sareng kaayaan di Bali ayeuna.  

Inpormasi ngeunaan Wilujeng Balik ka Bali, nyaéta ngabantosan palancong ka Bali nyandak kaputusan anu leres ngeunaan ngumbara ka Bali sareng cicing di Bali. Ieu kalebet inpormasi dina panaséhat perjalanan khusus-tujuan resmi sareng naséhat umum ngeunaan status ayeuna ngeunaan larangan perjalanan sareng ukuran di Bali. 

Sadaya wisatawan kedah tanggung jawab pikeun kaputusan perjalanan kaasup anu ngartos kana inpormasi ngeunaan Wilujeng Balik ka Bali henteu dihaja janten, atanapi henteu ogé kedah diandelkeun, salaku gaganti nasihat hukum atanapi propésional anu sanés. Pangguna kedah kéngingkeun naséhat propésional anu saluyu sareng kaayaan anu khusus.

Situs didukung sareng dijaga ku Bali Hotels Association. 

eTurboNews ngahadiran konferensi pers dinten ieu.
 

Konperénsi Pers ku Asosiasi Hotel Bali.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment