24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan pendidikan Berita Pantun film News Kaséhatan Hak Asasi manusa musik wartos jelema tanggung jawab kasalametan teknologi piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Hiji tina lima urang Brits bakal dianggo dina porno upami mayar leres sareng padamelan aman

Hiji tina lima urang Brits bakal dianggo dina porno upami mayar leres sareng padamelan aman
Hiji tina lima urang Brits bakal dianggo dina porno upami mayar leres sareng padamelan aman
Ditulis ku Harry Johnson

Pelukan populér tina jalur karir sapisan dianggap tabu anu ketat ngan ukur dipelak ku cara luncat sareng wates, bocor kana akademi dewasa sareng ngahasilkeun panggilan pikeun nyiptakeun "porno tingkat lebet" pikeun nonoman.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pelukan populér tina jalur karir sapisan dianggap tabu anu ketat ngan ukur dipelak ku cara luncat sareng wates, bocor kana akademi dewasa sareng ngahasilkeun panggilan pikeun nyiptakeun "porno tingkat lebet" pikeun nonoman.
  • Para nonoman langkung condong mertimbangkeun ngasupkeun industri porno, sedengkeun ngan 8% jalma anu langkung ti 55 parantos nganggap saklar sapertos kitu.
  • Langkung ti sapertilu (34%) ningali porno, anu kantos dianggap indulgénsi anu ngerakeun, salaku "bagian anu ditarima masarakat modern."

Hiji jajak pendapat anyar mendakan yén ampir 20% urang Inggris bakal asup kana karir di pornografi, salami santunan kauanganna cekap cukup sareng lingkungan damelna aman.

19% déwasa Inggris nyarios yén aranjeunna bakal nganggap damel di industri porno nunjukkeun yén padamelan séks parantos janten bagian anu "ditarima" di masarakat.

Numutkeun kana hasil jajak pendapat, 34% jalma sawawa Inggris ningali porno, anu kantos dianggap indulgénsi aib, salaku "bagian anu tiasa ditarima masarakat modern."

Tétéla, para nonoman déwasa sigana bakal nganggap lebet éta porno industri - 32% jalma umur 18 ka 34 taun parantos ngémutan éta - sedengkeun ngan 8% jalma anu langkung ti 55 taun parantos nganggap saklar karir sapertos kitu.

Sanaos sikep terbuka pikeun industri, sanaos sakedik langkung ti satengah (51%) responden polling ngaku bakal prihatin upami aranjeunna mendakan anggota kulawarga déwasa ngahasilkeun eusi pikeun dijual di situs sapertos Pornhub atanapi OnlyFans.

Diantara anu sahandapeun 35 taun, ngan 41% nyatakeun aranjeunna sigana bakal hariwang ngeunaan hasil sapertos kitu, sedengkeun 59% jalma anu langkung ti 55 taun bakal mendakan éta sabab hariwang.

Survei 2,087 sawawa Inggris ditugaskeun ku amal anti-pornografi Proyék Kaleresan Naked, anu disebatkeun hasil polling matak ngaganggu, nyatet yén paningkatan kasadaran ngan ukur sabaraha "palaku" porno anu diperdagangkan sareng dieksploitasi ngalawan wasiat na sigana henteu ditarjamahkeun kana jalma anu ngajauhkeun diri tina industri.

"Aya jalma sagala umur anu ngaksés kontén eksplisit sacara rutin - eusi anu ngagaduhan pangaruh anu nyata sareng ngarugikeun kana hubungan, kaséhatan méntal sareng harga diri duanana tina pemirsa sareng anu damel di industri," Naked Truth Project pangadeg, Ian Henderson, nyarioskeun, ngajelaskeun pervasiveness porno bahkan dina kahirupan anu paling biasa.

Sareng rangkulan populér tina jalur karir sapisan dianggap tabu anu ketat ngan ukur dipelak ku cara luncat sareng wates, bocor kana akademi dewasa sareng ngahasilkeun panggilan pikeun nyiptakeun "porno tingkat lebet" kanggo nonoman.

Sedengkeun situs anu pang populerna anu host porno matérial - tina jaringan industri-dominan MindGeek ngeunaan situs porno dugi ka OnlyFansÉntri anu langkung énggal tapi sacara suksés pisan kana industri - kadang-kadang tunduk kana kakuatan ku pasukan luar sapertos pemroses pembayaran atanapi host wéb, sesekali nyingsieunan parantos sakedik dilakukeun pikeun ngeureunkeun industri anu ngembang.

Pangpangna, kakurangan ieu nyababkeun sababaraha parobihan jangka pondok minor sareng kadang-kadang. Saatos dituduh nyebarkeun pornografi budak sareng pidéo perkosa taun ka tukang, Pornhub mutahirkeun kabijakanana, sahingga ukur mitra anu diverifikasi sareng diverifikasi pikeun ngirim kontén.

OnlyFans siga anu siap-siap di tungtung punah bulan kamari sabab ngumumkeun eusi séksis kedah disababkeun sigana teu aya daptar hideung ku prosesor pembayaran anu prudish. Situs, Nanging, dibalikkeun kursus dina sababaraha dinten, ngumumkeun yén éta bakal "ngagantungkeun" parobihan kabijakan, nyababkeun lega napas lega duanana ti panyipta eusi anu ngahasilkeun artos aranjeunna ngajual lamunan dina situs sareng konsumén.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment