24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil kajahatan kuliner kabudayaan Berita Pantun Industri silaturahmi Hotél & Resor Hak Asasi manusa LGBTQ Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan Balanja piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

10 tujuan perjalanan anu ramah-homo di Amérika Serikat sareng di sakumna dunya

10 tujuan perjalanan anu ramah-homo di Amérika Serikat sareng di sakumna dunya
10 tujuan perjalanan anu ramah-homo di Amérika Serikat sareng di sakumna dunya
Ditulis ku Harry Johnson

Hanjakalna, palancong LGBTQ + tetep kudu waspada kana masalah kaamanan sareng panerapan dina sababaraha tujuan di panjuru dunya, kalayan homoseksualitas masih haram di 69 nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Orlando, Florida mangrupikeun kota anu paling ramah-homo di Amérika Serikat sareng seueur penduduk LGBTQ +.
  • Palm Springs urutan tempat kadua sareng ngagaduhan salah sahiji konsentrasi pangluhurna warga LGBTQ + di Amérika Serikat.
  • Skor Palm Springs khususna pikeun kasalametan sareng kelimpahan akomodasi.

Nalika larangan perjalanan tetep angkat, seueur anu ngarep-ngarep wisatawan anu maréntahkeun perjalanan ka luar negeri, kalebet komunitas LGBTQ +. 

Hanjakalna, palancong LGBTQ + tetep kudu waspada kana masalah kaamanan sareng panerapan dina sababaraha tujuan di panjuru dunya, kalayan homoseksualitas masih haram di 69 nagara.

Pikeun mastikeun LGBTQ + masarakat ngaraos aman sareng raoseun nalika ngumbara, para ahli industri ngagaduhan tujuan di Amérika Serikat sareng di sakumna dunya dumasar kana faktor-faktor anu ngalibetkeun LGBTQ + keramahanana, ogé hal-hal sapertos pilihan akomodasi sareng kabisa, pikeun ngungkabkeun tujuan liburan anu paling LGBTQ + anu ramah. 

10 tujuan top LGBTQ + anu ramah di Amérika Serikat 

pangkatparasaananti-skor diskriminasiJumlah kajadian LGBTSkor indeks kaamananBar & kleub didaptarkeun dina Tripadvisor per 100,000 jalmaJumlah hotél per 100,000 jalmaHarga hotél rata-rata wengi (akhir minggu) ($)LGBTQ + skor / 10
1Orlando, Florida100648.07408,941$2717.10
2Palm Springs, California100564.14106,214$2246.29
3Fort Lauderdale, Florida100250.79312,473$1655.95
4Kota New York, New York1001652.737276$2135.94
5San Fransisco, California1001042.6930213$2065.85
6Iowa City, Iowa100075.291581$995.83
7New Orleans, Louisiana100434.9250611$2095.77
8Tempe, Arizona100054.44103,434$1005.65
9Austin, Texas100463.3118345$2025.53
10Missoula, Montana99066.7119269$1475.48

Orlando mangrupikeun kota anu paling ramah-homo di Amérika Serikat kalayan ageung LGBTQ + populasi. Kitu ogé janten kota anu toleran sareng nampi (kalayan Walt Disney World mangrupikeun acara "Poé Gay" taunan), Orlando ngagaduhan seueur bar sareng klub (40 per 100,000 jalma) sareng jarak Walt Disney Dunya hartosna ogé aya seueur hotél di daérah éta (8,941 per 100,000 jalma).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Hmm. Ampir panginten ieu ti Bawang. Ditulis ku Harry Johnson .. sareng anjeun pikir éta bakal légal di 69 Nagara…. ..