24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaica Breaking News Warta Méwah wartos jelema resorts piknik trending Ayeuna

Kursi Eksekutif Sendal Resorts Dilélér Pamingpin Muda dina Travel Pacesetter Award

Adam Stewart Dihormatan pikeun Nyetél Conto Kaunggulan dina Industri Wisata
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Adam Stewart, Pupuhu Eksekutif Sandals Resorts International (SRI), induk perusahaan ti méwah Karibia méwah Resort inklusif kaasup Sandals Resorts sareng Pantai Resorts, nampi 2021 "Pacesetter" Award dina dinten Jumaah, dina Pimpinan ngora taunan di Déwan Wisata di Jamaika. Travel ALLIES Society, host tina acara éta, nampilkeun pangajén anu dibédakeun ieu unggal taun ka tukang jalan ngora anu ngutamakeun integritas sareng dédikasi pikeun jalma anu dipimpin sareng dilayanan, bari ngantunkeun anu sanés pikeun ngalakukeun anu sami.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Adam Stewart Dihormatan pikeun Nyetél Conto Kaunggulan dina Industri Wisata 

  1. Stewart janten Wakil Ketua SRI salami langkung ti dasawarsa, nyumbang kana kamajuan mérek Sandals Resorts Internasional.
  2. Anjeunna mingpin transisi mérek pikeun tandatangan méwah Ayeuna kalebet® sareng ngenalkeun akomodasi munggaran di luhur cai.
  3. Stewart ogé ngajabat salaku Présidén panangan filantropis perusahaan, The Sandals Foundation.

Di Pulo dimana anjeunna digedékeun, nyanghareupan pamirsa pamimpin ngora anu sami-sami sareng profesional perjalanan anu gairah, Stewart ngagambarkeun pangalaman dirina sorangan janten pamimpin, ogé anu ti almarhum bapakna, Pangadeg SRI Gordon "Butch" Stewart, anu memicu sareng ngainspirasi kaagungan dina sektor pariwisata sapanjang hirupna. "Hatur nuhun kana kasempetan ieu kanggo émut sareng bagikeun sareng anjeun ayeuna anu taktak kuring nangtung dina jalan pikeun ngajantenkeun sareng mertimbangkeun pelajaran dina kapamimpinan perjalanan kuring sorangan parantos ngajarkeun kuring sareng bakal teras ngajar kuring," saur Pupuhu Eksekutif.

Sateuacan naek kana kapamimpinan ayeuna, Stewart ngajabat salaku Wakil Pupuhu langkung ti dasawarsa, nyumbang kana kamajuan mérek Sandals Resorts Internasional anu henteu aya tungtungna. Anjeunna ngawas jaman ékspansi anu hébat; kaasup ayeuna tilu resor pantai di Jamaika sareng Kapuloan Turks sareng Caicos, kaopat datang ka St Vincent sareng Grenadines, ogé lima belas Resort Sendal di Antigua, Saint Lucia, The Bahama, Barbados, sareng Grenada, kalayan genep belas nembé ngumumkeun dibuka di Curacao dina April 2022. Anjeunna alsolkeun peralihan mérek pikeun tandatangan méwah Ayeuna kalebet® sareng ngenalkeun akomodasi anu munggaran di luhur cai. Stewart ogé ngajabat salaku Présidén panangan filantropis perusahaan, The Sandals Foundation, organisasi nirlaba anu ngadukung sakola, rumah sakit sareng kulawarga anu meryogikeun, minuhan jangji pikeun masihan deui ka komunitas Karibia.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan mérek anu unggul pangajén Sandals Resorts Internasional, kunjungi sendal.com jeung pantai.com .

Ngeunaan Sendal Resorts Internasional

Sandals Resorts International (SRI) nyaéta perusahaan induk tina sababaraha merek anu paling katingali di perjalanan sapertos Sandals® Resorts, Beaches® Resorts, Grand Pineapple Beach Resort, Fowl Cay Resort sareng Jamaican Villas anjeun. Didirikeun taun 1981, ku almarhum Gordon "Butch" Stewart, SRI dumasarkeun di Montego Bay, Jamaika sareng tanggel waler pikeun pamekaran resort, standar layanan, latihan katerampilan sareng operasi sadidinten. Kanggo inpormasi lengkep, didatangan Sendal Resorts Internasional.

Ngeunaan Yayasan Sendal

Yayasan Sandals mangrupikeun panangan filantropi Sandals Resorts International (SRI), perusahaan Resort milik kulawarga Karibia. Organisasi nirlaba 501 (c) (3) diciptakeun pikeun neraskeun sareng mekarkeun karya amal anu Sandals Resorts International parantos dilakukeun ti saprak didirikeun taun 1981 pikeun maénkeun peran anu bermakna dina kahirupan masarakat dimana SRI ngoperasikeun sapanjang Karibia . Yayasan Sandals dana proyék di tilu daérah inti: pendidikan, komunitas sareng lingkungan. Saratus persén artos anu disumbangkeun ku masarakat umum ka Yayasan Sendal langsung kana program anu nguntungkeun masarakat Karibia. Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan Yayasan Sendal, buka online di sendal sandal.org .

Ngeunaan Travel Allies Masarakat

The Travel ALLIES Society, mangrupikeun kelompok pilihan individu anu mingpin agénsi perjalanan, sumping sareng misi ngadukung pamimpin sanés dina industri. Aranjeunna komitmen pikeun ngoperasikeun bisnis kalayan integritas sareng ngarawat padagangna sareng réncang bisnisna kalayan hormat. Masarakat tujuanana pikeun silih rojong kalayan kerjasama anu unik nalika aranjeunna naékkeun kapamimpinan sareng mekar industri perjalanan babarengan. Anggota Sekutu ngutamakeun diajar, kolaborasi sareng ngabagi prakték anu pangsaéna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment

  • Hai, Tulisan ieu mangrupikeun inpormasi anu penting pisan. Abdi gaduh langkung seueur diajar. Kuring resep pisan maca na dina tulisan ieu cekap milarian nyerat tulisan anu saé ieu sareng tulisan hatur nuhun pikeun ngabagi.