24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Wisata Petualangan Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan raramean Industri silaturahmi Warta Breaking Malta wartos jelema Ngawangun deui olahraga piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Sejarah Manchester United sareng Maltas dina silaturahmi suksés

L to R - Bryan Robson sareng Denis Irwin © VisitMalta / Manchester United
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Duta Besar Manchester United Bryan Robson sareng Denis Irwin (legénda) ngapung ka Malta usum panas ieu pikeun ningali nyalira naon anu ditawarkeun Kapuloan Maltese, sareng naha aya deui anu kedah dijajah.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kemitraan tujuan resmi antara VisitMalta sareng merk maén bal sadunya Manchester United ngungkabkeun sajarah suksés anu panjang di Malta dina silaturahmi.
  2. Legenda klub sapertos Denis Irwin sareng Bryan Robson mangrupikeun léngkah anu sanés pikeun mérangkeun Kapuloan Maltés di sakumna dunya.
  3. Séri opat bagéan ningali aranjeunna nyobian leungeun aranjeunna dina olahraga cai, niupan kaca, sareng masak bari mariksa tempat wisata.

Naon anu dimimitian salaku perjalanan normal janten seueur petualangan nalika dua legenda ditantang kana tugas anu ditetepkeun ku pamaén Manchester United: Paul Pogba, Brandon Williams sareng Lee Grant. 

Dina épisode anu munggaran, pemirsa ningali legénda cobian tuah na di olahraga cai di Comino, sateuacan épisode anu langkung seueur dina séri opat bagian ningali aranjeunna nyobian nganggo kaca-niupan di Mdina, sareng masak di Museum Maritim, tapi henteu sateuacan mariksa sababaraha tempat wisata di Valletta, lirén pikeun ngeunah gancang Maltese, komo ngajajah Malta National Akuarium. 

"Kuring pikir Malta hébat! Unggal-unggal kuring kadieu, kuring kagum ku silaturahmi masarakat, situs anu saé sareng tuangeun anu saé, "saur Bryan Robson, kalayan Denis Irwin nambihan yén" raos pisan khusus pikeun terang yén Malta sareng Manchester United ngagaduhan sejarah anu balik puluhan taun, anu ngan ukur tiasa tumuh tina kakuatan kana kakuatan, sareng anu ngan ukur hartosna yén urang ngagaduhan kasempetan pikeun salawasna ngagaduhan alesan janten diantara babaturan Malta urang, anu sacara praktis kulawarga nambahan urang. " 

Ngan ukur tiasa aya hiji juara dina akhirna, sareng Gozo mangrupikeun latar anu sampurna pikeun pengumuman ku Hon. Clayton Bartolo, Menteri Pariwisata. 

"Kemitraan tujuan resmi kami antara Nganjang ka Malta sareng mérek bal sadunya Manchester United ngamungkinkeun urang ngalaan sajarah suksés panjang Malta dina silaturahmi. Kadatangan dua legenda klub sapertos Denis Irwin sareng Bryan Robson mangrupikeun léngkah anu sanés pikeun mérangkeun Kapuloan Maltés di sakumna dunya, "saur Menteri Pariwisata sareng Perlindungan Konsumén Clayton Bartolo.  

"Éta pikaresepeun pikeun VisitMalta janten host Bryan sareng Denis salami aranjeunna cicing di Malta, salaku bagian tina kemitraan tujuan resmi anu urang gaduh sareng Manchester United. Kemitraan ieu penting pisan pikeun Otoritas Pariwisata Malta, sareng ka Merk VisitMalta, anu ngagaduhan Karajaan Inggris salaku salah sahiji pasar na anu pang kuatna, sareng anu, ditingali di peuntas dunya Manchester United, saluareun wates Éropa, kalebet US, ”Dr Gavin Gulia, Pupuhu MTA saurna. 

Ngeunaan Malta

Kapuloan cerah Malta, di tengah Laut Mediterania, mangrupikeun konsentrasi anu paling luar biasa tina warisan anu diwangun utuh, kalebet kapadetan pangluhurna Situs Warisan Dunya UNESCO di nagara-nagara mana waé. Valletta, diwangun ku Ksatria St. John anu reueus, mangrupikeun salah sahiji tempat wisata UNESCO sareng Ibukota Budaya Éropa pikeun 2018. Panyayunan Malta dina batu mimitian ti arsitektur batu anu paling lami di dunya, dugi ka salah sahiji Kakaisaran Inggris sistem pertahanan anu paling pikasieuneun, sareng kalebet campuran euyeub arsitektur rumah tangga, agama sareng militér ti jaman kuno, abad pertengahan sareng awal modéren. Kalayan cuaca anu cerah pisan, pantai anu pikaresepeun, kahirupan wengi anu mekar sareng 7,000 taun sajarah anu matak, aya pisan anu tiasa ditingali sareng dilakukeun. visitmalta.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment

  • Upami perusahaan anjeun ngarencanakeun rék dilegakeun operasi ka Malta, anjeun panginten badé ngalih deui. Pulo ieu parantos aya di jantung sajarah sareng budaya Mediterania mangabad-abad, sareng éta tiasa dinikmati sakali deui ayeuna héjo.