24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan raramean Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Industri Pariwisata Cirian Festival Tahunan Kaopat na

Seychelles ngagungkeun Poé Pariwisata Dunya
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Poé Pariwisata Dunya taun ayeuna bakal dirayakeun sacara lokal dina téma "Shaping our Future" Sekretaris Utama pikeun Pariwisata, Ny Sherin Francis, ngumumkeun dina pengarahan pers anu dilaksanakeun dina Senén, 20 Séptémber 2021, di Botanical House. Festival anu salami saminggu bakal diayakeun ti 27 Séptémber 2021, dugi ka 2 Oktober 2021. Téma "Ngabentuk Masa Depan Kami" parantos dipilih pikeun henteu ngan ukur nganuhunkeun sumbangan jalma-jalma anu damel di industri tapi ogé masarakat Seychelles sareng tujuan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Téma ieu kapilih pikeun ngapungkeun kontribusi anu damel di industri ogé masarakat Seychelles sareng tujuan.
  2. Festival Pariwisata bakal kalebet pidato ku Menteri Pariwisata, ngalaan jalma anu dihargaan salaku "Pelopor Pariwisata."
  3. Barudak ogé bakal ngiringan ngiringan ngawawancara kapribadian wisata.

Téma "Shaping Our Future" parantos dipilih pikeun henteu ngan ukur nganuhunkeun sumbangan jalma-jalma anu damel di industri tapi ogé masarakat Seychelles sareng tujuan nalika Dinas Pariwisata ngalih ngalibetkeun masarakat sareng kabupatén dina industri pariwisata. Poé Pariwisata Dunya Organisasi Pariwisata Dunya Bangsa (UNWTO) diayakeun di sakumna dunya dina téma "Pariwisata pikeun Tumuwuh Inklusif."

"Festival Pariwisata mangrupikeun waktos anu paling istiméwa pikeun urang nalika urang nyéépkeun waktos sanés ngan ukur ngagungkeun perdagangan sareng tujuan urang tapi ogé ngeunteung kana kaayaan industri urang," saur PS Francis nalika nampilkeun kalénder acara pikeun nandaan pariwisata taunan saminggu.

Ieu bakal kalebet pidato ku Menteri Pariwisata Sylvestre Radegonde ka Majelis Nasional, ngalaan jalma anu dihormat salaku "Pelopor Pariwisata" ieu, saperangkat penampilan sareng diskusi ngeunaan program-program konci dina radio, televisi, sareng platform média sosial anu ngalibetkeun tokoh industri utama sareng peluncuran kompetisi fotografi diantarana waé. Barudak ogé bakal ngiringan ngiringan ngawawancara kapribadian wisata di saluran YouTube jurusan pariwisata.

Logo Seychelles 2021

Anyar taun ieu mangrupikeun kagiatan pangaruh dina bentuk kagiatan melak tangkal, anu bakal dilaksanakeun kaping 2 Oktober 2021. PS Francis nyatakeun yén acara éta nguatkeun komitmen tujuan pikeun kalestarian sareng upaya na tetep tujuan anu héjo. Anggota Seychelles masarakat diulem pikeun ngadukung kagiatan jarak jauh di jero organisasi sareng lingkungan ku cara melak tangkal.

PS Francis nyatakeun kasieun na kusabab kaayaan anu masih kénéh lumangsung ku pandemik, masarakat moal tiasa ilubiung sacara langsung pikeun kagiatan éta, sareng acara-acara éta ngan ukur ku ukur undangan sareng pamilon terbatas atanapi diayakeun online.

"Kami parantos ngukur balik kagiatan kami ngeunaan tindakan kaséhatan masarakat dina tempatna. Sanaos larangan, kami yakin yén acara kami nampilkeun kagiatan pendidikan pikeun ngalibetkeun nonoman urang sareng acara berkelanjutan pikeun ngajaga usaha urang supaya tujuan tetep héjo, "saur Ibu Francis.

Masarakat ogé bakal tiasa ngaraosan kagiatan sanés anu jauh kalebet diskusi panel sareng Concours d'Expression Orale ku barudak sakola sabab acara na bakal langsung disiarkeun atanapi disiarkeun. Kalayan sababaraha parobahan sakedik dina acara éta, fiesta katuangan bakal ditampilkeun dina program deui taun ieu kusabab mitra wisata bakal nampi acara di tempatna nyalira.

Festival Pariwisata taunan mangrupikeun perpanjangan tina Hari Pariwisata Dunya taunan anu dirayakeun tanggal 27 Séptémber sareng digagas ku Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO).   

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment