Hiji email "IATA Fraud Alert" email bakal kompromi komputer anjeun

IATA ngébréhkeun unsur desain konci IATA Travel Pass

  • Perusahaan sareng email anu balik [email dijaga] nyaéta ngirim email virus kalayan tujuan pikeun ngancurkeun sistem komputer agén perjalanan.
  • Surélékna dirancang pikeun nyasabkeun panarima pikeun muka kantétan jahat anu dijagaan ku kode pass-disebut.
  • IATA henteu némbalan.

Email phishing dikirim ku perusahaan kriminal ka agén perjalanan AS anu aya hubunganana sareng IATA,

Sigana email ieu asalna tina IATA, éta Asosiasi Angkutan Air Internasional.

Surélék éta naroskeun panarima pikeun muka lampiran jahat sareng nganggo kecap akses anu disayogikeun pikeun ngalakukeunana. Sakali panarima kalebet kecap konci ieu, lampiran bakal ngotoran komputer ku skrip jahat.

Email jahat tina iato.org (sanés iata.org) maos:

Dear Agén,

Ayeuna parantos diperhatoskeun ku IATA yén aya panipuan anu lumangsung tina hacker anu aksés kana sistem pemesanan Agén sareng ngaluarkeun tikét udara. Seranganna canggih pisan, henteu ngan ukur kaleungitan kauangan agén tapi ogé ngalanggar sistem Agén.

Pikeun nyalindungan diri tina seueur serangan ieu, urang nyarankeun pisan tindakan kaamanan anu napel.

Pikeun alesan kaamanan, anggo kode ieu pikeun muka lampiran: 123

Salam hormat,

Layanan Palanggan IATA

Saha waé anu nampi email sapertos kitu kedah ngahapus sareng ngabersihan tempat sampah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.