Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Cruising Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Dua Kapal Cruise Nelepon di Ocho Rios Jamaica Minggu Ieu

Pariwisata pelayaran Jamaica
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, parantos ngungkabkeun yén dua kapal pesiar bakal nelepon ka Pelabuhan Ocho Rios minggu ieu. Kamekaran ieu, Menteri negeskeun, mangrupikeun buktina salajengna ngeunaan tumuhna permintaan pikeun tujuan Jamaika sareng kasuksésan usaha pikeun muka deui sektor pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. MSC Meraviglia balik deui ka Pelabuhan Ocho Rios dinten Salasa 21 Séptémber, kanggo anu munggaran tina lima telepon dugi ka Nopémber.
  2. Karnaval Sunrise ogé bakal darat di Jamaika dina perjalanan balikna dinten Rebo, 22 Séptémber.
  3. Kalayan balik kadatangan pengunjung anu nyinggung saprak Juni 2020, Jamaika parantos ningali pertumbuhan anu mantep dina industri wisata pesiar.

"Pemenang penghargaan MSC Meraviglia balik deui ka Pelabuhan Ocho Rios dinten Salasa, 21 Séptémber, kanggo anu munggaran tina lima telepon dugi ka Nopémber. Sanaos kapasitas gaduh sakitar 7,000 panumpang sareng kru, éta bakal dock sareng sakitar 2,833 jalmi dina kapal kusabab protokol COVID-19, "saur Menteri Bartlett. 

MSC Meraviglia mangrupikeun kapal pesiar terakhir anu darmaga di Jamaica dina awal taun 2020 nalika pandemi COVID-19 pencét, maksa panutupan wates internasional pulau.

Kapal sanés anu badé balayar ka Jamaika, ogé darmaga di Ocho Rios, nyaéta karnaval Sunrise dina perjalanan balikna dina Rebo Séptémber 22. Sunrise Karnaval mangrupikeun kapal munggaran anu nganjang ka Pulo Jawa nalika Jamaica dibuka deui pikeun wisata pesiar dinten Senén 16 Agustus sareng bakal nelepon 11 kali dugi ka Désémber. 

"Pangiriman pesiar penting pisan pikeun pamulihan sektor pariwisata, sareng kami ningali wilujeng sumping kapal sareng pangakuan yén Koridor Ketahanan Jamaika nawiskeun lingkungan anu aman pikeun para pengunjung, padamel wisata sareng penduduk umum," saur Menteri Bartlett. 

"Kalayan balikna datangna pengunjung di tempat tol ti Juni 2020, kami parantos ningali pertumbuhan anu mantep ka tingkat pra-COVID-19 sareng ayeuna yén industri pelayaran pelayaran balik deui, kami ngarepkeun pertumbuhan anu signifikan dina jumlah kami," saurna. .

Mr Bartlett nyatakeun yén Jamaika parantos siap pikeun nelepon kapal pesiar sabab sadaya persyaratan parantos dilarapkeun pikeun minuhan protokol COVID-19 Departemen Kaséhatan Internasional sareng lokal, sareng panumpang diwatesan pikeun ngalih dina Koridor Ketahanan.

"Kuring kedah negeskeun yén kapal pesiar kedah ngalaksanakeun ukuran anu ketat pikeun ngatur deui pengiriman kapal pesiar, ngabutuhkeun sakitar 95% panumpang sareng awak pikeun divaksinasi sareng sadayana panumpang masihan bukti hasil négatip tina uji COVID-19 anu dicandak dina 72 jam lalayaran. Dina kasus panumpang anu henteu divaksinasi, sapertos murangkalih, tés PCR diamanatkeun, sareng sadaya panumpang ogé diayak sareng diuji (antigen) nalika naek kapal, "negeskeun Menteri Bartlett.

Dumasar kana jadwal dugi ka ayeuna, Menteri Bartlett nyatakeun yén Jamaika ngarepkeun sakitar 20 telepon kapal pesiar sateuacan akhir taun.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment