Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News wartos kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Mimiti di Jamaika: Jakes Hotel ngahontal Vaksinasi 100%

Hotel Jakes di Jamaika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett muji kompleks Resort anu kasohor di Basisir Kidul, Jakes Hotel sareng Jack Sprat, dina ngahontal 100 persén pagawé nyandak duanana dosis vaksin COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Jakes Hotel mangrupikeun anu munggaran sareng hiji-hijina pendirian di Jamaika dugi ka parantos ngalaksanakeun ieu dina prakarsa vaksinasi pariwisata.
  2. Pariwisata parantos béntés sacara global sareng wisatawan milarian tujuan anu aman COVID pikeun pangalaman perjalananana.
  3. Pendirian sanésna di Basisir Kidul anu ilubiung dina prakarsa vaksinasi saurna tingkat antara 40 sareng 70 persén.

Aranjeunna mangrupikeun pendirian anu munggaran sareng hiji-hijina di Jamaika dugi ka parantos ngalaksanakeun ieu dina prakarsa vaksinasi pariwisata Kamentrian Pariwisata sareng Asosiasi Hotel sareng Turis Jamaika damel sasarengan sareng Prakarsa Véktor Séktor Swasta.

Nalika nyambut Jakes sareng padamelna, Menteri Bartlett nyarios, "Kuring muji ka Jakes pikeun netepkeun laju dorongan pikeun sadaya pekerja pariwisata divaksinasi. Industri pariwisata aya dina mumbul sacara global sareng wisatawan milarian tujuan anu aman COVID pikeun pangalaman perjalananana. Upami urang kéngingkeun maksimal hasil pagawé pariwisata urang kedah nunjukkeun komitmenna pikeun ngajaga diri, batur sapagawean, kulawarga sareng pengunjung urang ku nyandak vaksin anu nyalametkeun. "

Pendirian sanésna di Basisir Kidul anu ilubiung dina prakarsa vaksinasi disebatkeun tingkat antara 40 sareng 70 persén, kalolobaanana nganggo vaksin dosis munggaran.

Bartlett muji NCB dina peluncuran inisiatif Portofolio Dampak Respon (TRIP)
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Dina nyorot prestasi "Kulawarga Jakes", Jason Henzell, Pupuhu Hotel Jakes, Villas & Spa nyarios: "Kami bangga ku staf kami 125 jalma anu ngahontal tonggak tonggong ieu. Jakes narékahan pikeun janten pangurus anu hadé pikeun pariwisata komunitas, terang yén kaséhatan sareng kasalametan staf sareng tamu kami, ogé komunitas anu langkung lega di Pantai Treasure, sareng nyatana Jamaika sareng dunya sacara umum, penting pisan pikeun urang salaku tujuan Resort. "

Nyaritakeun kumaha éta dilakukeun, Mr. Henzell nyarios yén éta ku ngalakukeun "naon waé anu diperlukeun sareng pendak sareng aranjeunna dimana waé" aranjeunna raoseun. "Kami parantos nyéépkeun seueur waktos sareng staf kami ngeunaan ngadidik aranjeunna ngeunaan sajarah vaksinasi di Jamaica sareng khasiat unggal vaksin COVID-19. Kami ngatur pikeun aranjeunna pendak sareng dokter, ngadamel janji kanggo aranjeunna, ngatur transportasi bahkan ngajemput di imahna, sababaraha diantarana dina mobil kuring sorangan, "saur anjeunna.

Mr. Henzell ogé ngaguratkeun pentingna janten empati, sabab jalma anu malulu ngan ukur bakal nyorong aranjeunna. Anjeunna resep yén nganut pendekatan anu paduli, pangartos tiasa dianggo, nambihan: "Kami bangga pisan sareng kami pikir éta bakal hartosna pisan kana perdagangan perjalanan." 

Ngeunaan dorongan nasional pikeun divaksinasi pagawé pariwisata, Mr. Henzell nyarios: "Seueur pisan anu ngandel, henteu nyusud aranjeunna ngalangkungan prosés sareng masihan alesan naon-naon pikeun ngarasa pikasieuneun." Anjeunna nambahan: "Upami urang nuturkeun sadaya panilitian sareng sadaya statistik anu parantos diterbitkeun, janten divaksinasi masihan anjeun tingkat kasuksesan anu jauh langkung luhur pikeun ngaliwat dinten COVID anu pikareueuseun upami anjeun katépaan, janten kuring nyarankeun pisan anjeun ngémutan vaksin sareng bahkan nyarios ka dokter anjeun ngeunaan anu mana anu paling cocog pikeun anjeun. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment