24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Warta Breaking Kepulauan Solomon piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pariwisata Solomonons duka ka leungitna CEO Josefa Tuamoto

Pariwisata Solomonons duka ka leungitna CEO Josefa Tuamoto
CEO Pariwisata Solomonons Josefa 'Jo' Tuamoto
Ditulis ku Harry Johnson

Ngumumkeun berita anu pikasediheun, pupuhu dewan Pariwisata Solomon, Chris Hapa nyatakeun tim kantor wisata nasional musnah ku kaleungitan 'Boso' tercinta anu parantos janten peran CEO ti saprak ngagabung ka Biro Pengunjung Kepulauan Solomon di 2013.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • CEO Pariwisata Solomon, Josefa 'Jo' Tuamoto anu pupus di Suva, Fiji, dinten Salasa, 21 Séptémber.
  • Mr Tuamoto nembé uih deui ka Fiji janten caket sareng kulawarga bari anjeunna cageur saatos pasihan kaséhatan anu anyar.
  • Salah sahiji prestasi profil tinggi Mr. Tuamoto anu langkung seueur sumping dina 2018 nalika anjeunna janten kakuatan pangrojong pikeun mindahkeun deui Biro Pengunjung Kepulauan Solomon kana Pariwisata Solomon.

Industri pariwisata Kepulauan Solomon anu raket aya dina kasedih saatos pupusna CEO Pariwisata Solomon, Josefa 'Jo' Tuamoto anu pupus di Suva, Fiji, dinten Salasa 21 Séptémber.

Mr Tuamoto nembé uih deui ka Fiji janten caket sareng kulawarga bari anjeunna cageur saatos pasihan kaséhatan anu anyar.

Ngumumkeun berita anu pikasediheun, pupuhu dewan Pariwisata Solomon, Chris Hapa nyatakeun tim kantor wisata nasional musnah ku kaleungitan 'Boso' tercinta anu parantos janten peran CEO ti saprak ngagabung ka Biro Pengunjung Kepulauan Solomon di 2013.

"Teu aya cangcaya Jo parantos mangaruhan pisan kana industri pariwisata Kepulauan Solomon dina waktosna di dieu," saur Mr Hapa.

"Kami untung pisan nalika anjeunna nampi tawaran pikeun ngiringan kami di 2013, reputasina dina adegan pariwisata régional, sareng khususna pangaruh anu anjeunna hasilkeun pikeun sektor pariwisata Fiji sacara sadunya sauntara sedengkeun CEO Fiji Pariwisata, langkung ti heula anjeunna.

"Jo ninggali warisan ageung. Dina waktosna sareng kami, kami parantos ningali séktor wisata Kepulauan Solomon tumuh sacara éksponénsial.

"Pariwisata dinten ayeuna mangrupikeun pangdeudeul utama pikeun ékonomi nasional, dina jaman pandemik pra-COVID-19 kami ningali kunjungan internasional ningkat kana caket 10 persén dina dasar taun-taun sareng bimbingan Jo dina nyiptakeun pamasaran internasional anu lumangsung kampanye parantos ningali nagara urang leutik ayeuna diaku salaku pamaén utama dina tahap wisata régional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment