24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Wisata Petualangan Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Breaking Nepal wartos jelema trending Ayeuna WTN

Kejutan pikeun Hari Pariwisata Dunya di Nepal parantos dibuka deui?

Pariwisata Nepal netepkeun tujuanna pikeun turis India
Pariwisata Nepal
Ditulis ku Témbal Mac Lennan

Dinten Pariwisata Dunya Namaste 2021! Pikeun Nepal ieu hartosna hotél bakal gancang ngabagéakeun tamu asing deui. Nepal bakal tiasa ningalikeun ruang lega, situ, gunung sareng asakanana ka turis anu nyiar kabébasan nyebarkeun pikeun nikmati pamandangan anu paling éndah anu tiasa ditawarkeun di dunya ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pingpinan pariwisata anu terang di Nepal ngaharepkeun dibuka deui nagara Himalaya pikeun wisata.
  • Dinten Pariwisata Dunya di Nepal sanés ngan ukur maya, tapi ogé bakal janten perayaan fisik di nagara anu diarepkeun bakal ngirining céngcéléngan pikeun pengunjung.
  • Mangrupikeun bulan anu dikonci, Nepal siap ngabagéakeun para tamu kalayan panangan.

Bisa jadi aya alesan kunaon Pamaréntah Nepal mutuskeun pikeun ngagungkeun Dinten Pariwisata Dunya anu bakal datang di Nepal sacara fisik.

Upami aya nagara mana waé di dunya anu jarak jauh sosial henteu janten masalah, éta bakal jadi Nepal. Pamaréntah Nepal parantos ngajantenkeun nagara ditutup salami mangbulan-bulan pikeun nyegah panyebaran Coronavirus. Dina awal pandemi Nepal di tingali salaku modél pikeun dunya ngeunaan cara ngajaga wisatawan.

Pimpinan pariwisata lokal parantos siap pikeun diluncurkeun deui. Dina rapat dua minggu ka tukang, tilas CEO Déwan Pariwisata Nepal, Deepak Raj Joshi nekadkeun petisi ka pamaréntah pikeun miceun sarat karantina pikeun wisatawan anu divaksinasi dina raraga ngarangsang pariwisata di Nepal.

Nunjukkeun yén pagawé pariwisata garis payun ayeuna divaksinasi nyaéta posisi kelompok yén sektor pariwisata kedah dinyatakeun kabuka ku Pamaréntah Nepal.

Jaringan Pariwisata Dunya Pupuhu Juergen Steinmetz mangrupikeun juru biantara dina acara anu anyar ku pamimpin Pariwisata Nepal ogé ngabahas léngkah salajengna dina muka deui perjalanan sareng pariwisata di daérah Himalaya di Nepal, Bhutan, India, sareng Tibet.

Deepak Raj Joshi anu mingpin éta Himalaya Minat Group pikeun Jaringan Pariwisata Dunya.

Dua minggu ka pengker grup ieu mencét pikeun neraskeun deui visa dina kadatangan sareng promosi tés PCR di bandara.

Sedengkeun bagéan Nepal nembépened handapeun sababaraha larangan, sapertos ruang bioskop sareng réstoran kalayan kapasitas 50%, tapi parantos aya henteu aya pembaruan pikeun larangan perjalanan Nepal dina genep bulan.

Dinten pariwisata dunya 2021, bakal dirayakeun sacara fisik di Nepal.

Menteri Kabudayaan, Pariwisata, sareng Penerbangan Nepal parantos ngumumkeun yén dina 27 Séptémber perayaan ageung bakal diayakeun ku topéng sareng jarak sosial.

Téma pikeun Hari Pariwisata Dunya taun ieu nyaéta ”Pariwisata pikeun Tumuh Inklusif. ”

Dipiharep téma na bakal ngabantosan pamahaman anu langkung ageung ngeunaan Tujuan Pangembangan Berkelanjutan PBB. Program formal nuju diayakeun di ruang rapat Dewan Pariwisata Nepal.

Pidéo ku Scott MacLennan, eTN Nepal

Teu acan aya pembaruan resmi ngeunaan status dibuka deui pariwisata di Nepal, tapi sumber anu dipikaterang ku eTurboNews ngarepkeun pengumuman ieu bakal datang teu lami deui.

Kadatangan ka Nepal tina tamu anu divaksinasi pinuh diperkirakeun diidinan pikeun warga ti seueur nagara. Karantina pikeun pengunjung sapertos kitu moal diperyogikeun deui.

Scott MacLennan, eTurboNews koréspondén di Nepal nyarios: Ieu cara anu saé pikeun ngagungkeun Hari Pariwisata Dunya.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan Pariwisata Nepal tiasa dipendakan dina www.welcomenepal.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Témbal Mac Lennan

Scott MacLennan mangrupikeun jurnalis damel di Népal.

Karya kuring parantos muncul dina halaman wéb ieu atanapi dina publikasi cetak anu aya hubunganana sareng halaman wéb ieu. Abdi gaduh langkung ti 40 taun pangalaman dina fotografi, pilem, sareng produksi audio.

Studio kuring di Nepal, Her Farm Films, mangrupikeun studio anu paling saé sareng tiasa ngahasilkeun naon anu anjeun pikahoyong pikeun gambar, video, sareng file audio sareng sadaya staf Her Farm Films mangrupikeun awéwé anu kuring latih.

Leave a Comment