Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Cruising Warta Ngabobol Selandia Anyar wartos Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Putri Cruises ngeureunkeun Australia & Selandia Anyar dugi ka 27 Januari 2022

Putri Cruises neraskeun rencana pikeun teraskeun deui pelayaran di Amérika Serikat
Putri Cruises neraskeun rencana pikeun teraskeun deui pelayaran di Amérika Serikat

Warta anu goréng teras-terasan pikeun industri pelayaran sareng panumpang di Australia atanapi Selandia Anyar, atanapi anu hoyong dilebetkeun kana rancana perjalanan pesiar teras-terasan, sahenteuna dugi ka Januari 27. Éta hartosna henteu aya pelayaran ka sareng ti Australia sareng Selandia Anyar ngeunaan Putri Pelayaran sareng kamungkinan batur.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • putri Cruises nuju ngalegaan jeda dina liburan pelayaran di Australia / Selandia Anyar dugi ka 27 Januari 2022,
  • Ieu disababkeun ku kateupastian ngeunaan balikna pelayaran di daérah éta.
  • Salaku hasil tina perpanjangan jeda, Coral Princess ngumbara dugi ka 17 Januari dibolaykeun sareng Royal Princess sareng Sapphire Princess musim dugi ka Maret 2022 dibatalkeun. 

"Éta janten écés kami moal tiasa nganteurkeun rencana panempatan Royal Princess sareng Sapphire Princess di Australia sateuacan aranjeunna badé ngamimitian pelayaran hémisfér kalér anu diterbitkeun," saur Deanna Austin, Kapala Officer Komérsial Putri Cruises. "Kami sadar yén tamu anu ngarencanakeun pelayaran salami usum panas sareng usum liburan taun anyar anu dipikaresep bakal kuciwa kalayan parobihan, nanging, kami hoyong masihan tamu sakedap perhatosan supados aranjeunna tiasa ngarencanakeun liburan na kalayan pasti." 

Pikeun tamu anu dipesen dina pelayaran anu dibolaykeun, tamu ngagaduhan pilihan pikeun ngalih ka pelayaran anu sami. Prosés rebooking bakal ngagaduhan manpaat tambahan pikeun nangtayungan ongkos sémah nalika pelayaran ganti. Alternatipna, tamu tiasa milih kiridit pelayaran kahareup (FCC) anu sami sareng 100% tina ongkos pesiar anu dibayar ditambah FCC bonus anu henteu tiasa dibalikeun deui sami sareng 10% tina ongkos pelayaran anu dibayar (minimum $ 25 USD) atanapi ngabalikeun duit pinuh ka anu asli bentuk pamayaran.  

Putri bakalan nangtayungan komisi agen perjalanan kana pemesanan anu dibayar sapinuhna pikeun pangakuan kana peran kritis anu dilakukeun dina bisnis sareng kasuksésan jalur pelayaran.  

Inpormasi paling anyar sareng pitunjuk pikeun tamu anu dipesen kapangaruhan ku pembatalan ieu, sareng inpormasi lengkep ngeunaan FCC sareng pengembalian dana, tiasa dipendakan online di Inpormasi ngeunaan Kapal pesiar anu Dampak & Dibatalkeun.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment