24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah wartos jelema Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pesawat sareng 6 jalmi dina kapal ngaleungit di Jauh Jauh Rusia

Pesawat sareng 6 jalmi dina kapal ngaleungit di Jauh Jauh Rusia
Pesawat sareng 6 jalmi dina kapal ngaleungit di Jauh Jauh Rusia
Ditulis ku Harry Johnson

Pesawat Menteri Rusia Risen ngaleungit tina radar hiber di sakitar daérah Cagar Alam Khekhtsir di daérah Khabarovsk di Wétan Jauh Rusia.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kapal terbang darurat Rusia urang Antonov An-26 pesawat ngaleungit tina radar hiber caket Khabarovsk.
  • Pesawat kagungan awak penerbangan genep urang naék sareng ngalakukeun hiber téhnis.
  • Milarian rumit ku gelap sareng cuaca anu henteu pikaresepeun, numutkeun ka layanan pers menteri.

Jasa pers Kementerian Darurat Rusia negeskeun yén pesawat An-26 na ngaleungit tina radar hiber 38 kilométer (23.5 mil) ti bandara kota Khabarovsk, sakitar daérah Cagar Alam Khekhtsir di daérah Khabarovsk di Wétan Jauh Rusia.

Pesawat éta ngagaduhan awak hiber genep urang dina kapal sareng ngalakukeun hiber téknis, numutkeun jasa pers.

"Jam 11:45 waktos Moskow, Pusat Manajemen Krisis Menteri Darurat Rusia di daérah Khabarovsk nampi pesen yén Antonov An-26 pesawat ngaleungit tina radar hiber 38 km ti bandara kota Khabarovsk, panginten di daérah Khekhtsir Alam Reserve. Numutkeun data awal, aya awak hiber genep urang naék kapal, ”saur jasa pers, nambahan yén pesawat éta ngalakukeun penerbangan téknis.

"Milarian rumit ku waktos poék siang sareng kondisi cuaca anu teu pikaresepeun," tambah menteri.

Langkung ti 70 panyelamat sareng helikopter pangintipan parantos dikintunkeun ka tempat kacilakaan anu disangka.

Kacilakaan ngalibetkeun pesawat usang di alam liar sareng terpencil di Rusia Far East masih umum pisan.

Dina Agustus, dalapan urang tiwas nalika helikopter Mi-8, kalayan 16 jalma naék kapal, nabrak kana danau di semenanjung Kamchatka vulkanik kusabab pisibilitas anu goréng.

Dina Juli, kapal terbang anu ngagaduhan 22 panumpang sareng genep anggota awak dina kapalna nabrak nalika badé badé badé ka Kamchatka, teu aya anu salamet.

Antonov An-26 (nami ngalaporkeun NATO: Curl) mangrupikeun pesawat kembar turboprop pesawat angkut sareng angkutan militér, didesain sareng diproduksi di Uni Soviét ti 1969 dugi ka 1986.

An-26 ogé didamel tanpa perjanjian lisénsi di Cina ku pabrik Pesawat Xian salaku Y-14, teras dirobih janten kalebetkeun kana séri Xian Y7.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment