24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta Jérman Ngabobol Warta Investasi wartos jelema tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

Volocopter Chengdu: Usaha pesawat gabungan Jerman-Cina anyar diumumkeun

Volocopter Chengdu: Usaha pesawat gabungan Jerman-Cina anyar diumumkeun
Volocopter Chengdu: Usaha pesawat gabungan Jerman-Cina anyar diumumkeun
Ditulis ku Harry Johnson

UAM ngarujuk kana modeu transportasi kota anu anyar anu nganggo pesawat nangtung-lepas sareng pendaratan (eVTOL) listrik pikeun mindahkeun jalma atanapi barang dina ruang udara kota sareng kota anu langkung handap. Éta ngabantosan ngagentos galur di jalan kota anu beuki rame sareng ngamungkinkeun urang sareng barang pikeun ngahontal tujuan anu langkung gancang sareng langkung aman.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Volocopter Jérman ngagabung sareng Geely Holding Group pikeun ngawangun patungan di Chengdu, Cina.
  • Usaha patungan bakal ngurus produksi sareng operasi pasar produk Volocopter di pasar Cina.
  • Usaha patungan éta ngarencanakeun pikeun ngabantosan mobilitas hawa kota di Cina dina tilu dugi ka lima taun ka payun.

Perusahaan pesawat gabungan anyar, namina Volocopter (Chengdu) Technology Co., Ltd., atanapi Volocopter Chengdu singgetna, parantos diumumkeun ku Jérman's Volocopter, ahli dina pembuatan kendaraan udara otonom, sareng cabang kadua Geely Holding Kelompok.

Usaha patungan éta bakal aya di Chengdu, ibukota Propinsi Sichuan kidul-kulon Cina, sareng bakal ngurus produksi sareng operasi pasar produk Volocopter di pasar Cina.

Volocopter Chengdu ogé nandatanganan paréntah sareng Volocopter pikeun 150 pesawat, kalebet logistik kandaraan udara tanpa awak sareng pesawat berawak.

Kandaraan udara sareng bagian-bagian na bakal dihasilkeun di Hubei Geely Terrafugia, basis manufaktur Geely di Cina, numutkeun kana patungan patungan.

Volocopter Chengdu ogé bakal ngiringan Pameran Internasional 13 Penerbangan Internasional sareng Aerospace China (Airshow China) tanggal 28 Séptémber.

"Dinten ieu mangrupikeun tonggak penting anu penting dina perjalanan urang pikeun nyandak mobilitas hawa listrik anu terjangkau ka Cina, kasempetan pasar tunggal pangageungna pikeun industri UAM," saur Florian Reuter, CEO Volocopter.

UAM ngarujuk kana modeu transportasi kota anu anyar anu nganggo pesawat nangtung-lepas sareng pendaratan (eVTOL) listrik pikeun mindahkeun jalma atanapi barang dina ruang udara kota sareng kota anu langkung handap. Éta ngabantosan ngagentos galur di jalan kota anu beuki rame sareng ngamungkinkeun urang sareng barang pikeun ngahontal tujuan anu langkung gancang sareng langkung aman.

Volocopter ayeuna mangrupikeun hiji-hijina pabrik pesawat eVTOL sadunya anu parantos kéngingkeun rarancang sareng persetujuan produksi ti Badan Kasalametan Penerbangan Uni Éropa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment