24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha pendidikan Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

IATA ngumumkeun panyatur pikeun KTT Angkutan Udara Dunya di Boston

IATA ngumumkeun panyatur pikeun KTT Angkutan Udara Dunya di Boston
Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA
Ditulis ku Harry Johnson

WATS bakal nampilkeun sési ngeunaan masa depan kargo udara saatos kinerja heroik na nalika krisis, aman deui ngamimitian konéktipitas global, sareng serangkaian obrolan fireside anu nyandak CEO maskapai babarengan sareng sababaraha kelompok pemangku industri kaasup panyadia infrastruktur, pabrik alat-alat aslina sareng panyadia anu sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Asosiasi Angkutan Udara Internasional ngumumkeun program sareng pembicara pikeun World Air Transport Summit (WATS).
  • KTT Angkutan Udara Dunya (WATS) bakal dilaksanakeun sasarengan sareng Rapat Umum Taunan IATA (AGM) di Boston, AS, 3-5 Oktober.
  • Jejer Sidang kalebet ngungkulan tangtangan parobihan iklim, aman nyambungkeun dunya salami COVID-19, kaanekaragaman sareng kalebet dina penerbangan, kolaborasi sareng ranté ranté nilai, sareng kargo udara.

Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngumumkeun program sareng spéker pikeun World Air Transport Summit (WATS), anu diayakeun babarengan sareng Rapat Umum Taunan IATA (AGM) di Boston, AS, 3-5 Oktober.

"Kuring resep pisan yén KTT Angkutan Udara Dunya deui bakal lumangsung salaku acara langsung pikeun kahiji kalina ti Juni 2019. Panglawungan maya henteu tiasa ngagantikeun nilai anu didamel nalika jalma-jalma patepung. Nalika kami ngarencanakeun pamulihan industri tina COVID-19 sareng ngabahas masalah parobihan iklim, diskusi sareng debat sacara langsung diantara pamimpin luhur sareng pamangku kapentingan industri bakal penting pisan, "saur Willie Walsh, IATADiréktur Jéndral.

Jejer Sidang kalebet ngungkulan tangtangan parobihan iklim, aman nyambungkeun dunya salami COVID-19, kaanekaragaman sareng kalebet penerbangan, kolaborasi sareng ranté ranté nilai, sareng kargo udara. CEO anu sering janten wawasan Debat bakal balik deui, dimoderasi ku CNN's Richard Quest, jangkar Quest Maksadna Usaha.

Réspon Aviation kana perubahan iklim bakal luhur dina agenda. Alamat utama bakal dikintunkeun ku Rachel Kyte, Dekan Sakola Fletcher, Universitas Tufts sareng tilas wakil khusus tina UN Sekretaris Jénderal sareng Kapala Eksekutif Énergi Berkelanjutan pikeun Sadayana. Kyte sateuacanna mangrupikeun Wakil Présidén Grup Bank Dunia sareng utusan khusus pikeun parobihan iklim, ngarah ngalir kana Perjanjian Paris.

Ieu bakal dituturkeun ku panel pamangku kapentingan konci anu museur kana kelestarian kalebet:

  • Guillaume Faury, Kapala Eksekutif, Airbus  
  • Stanley Deal, Kapala Eksekutif, Boeing Commercial Airplanes  
  • Annie Petsonk, Wakil Asistén Sekretaris Utama pikeun Penerbangan sareng Urusan Internasional, Dept AS tina Perhubungan 
  • Pieter Elbers, Kapala Eksekutif, KLM 
  • Dr Jennifer Holmgren, CEO, LanzaTech
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment